• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kayınvalidem bebeğime para ile bakmak istiyor

Bu kazandığınız net gelire göre değişir.
Anneanne babaanne bence bakmak zorunda değil.Bir oğlum var ve hamileyim.Yarin annem bakmak için para istemese bile vermek zorunda hissederim ya da bakmak istemezse anlarım.
İnsanlar belli bir yaşa geldiğinde torunu da olsa ses çekmek istemiyor sevip oynamak daha cazip geliyor.Cok var etrafta madem durumun yoktu çalışacaksın bana mı guvendin yaptın diyen duyuyoruz.

Şu durumda kazanciniza göre bir miktar vermeniz gerekir bence.Bakmasa da ya bakıcıya vereceksiniz ya kendiniz evde oturacaksiniz.Dengeyi kurarak bir meblağ belirlemeniz gerek.

Ama dediğim gibi beni anneannem büyüttü benim çocuklarımı annem büyütmek zorunda değil .Çocuk bakmak gerçekten zorluyor ve bunaltabiliyor

Bu konuyu eşin, sen ve kv birlikte iken aç bakalım kocan ne dicek, eğer kocan verelim derse annenle anlaş ver parayı her ay de. Sen sakın verme.
Benim çocuğum olsa annem baksa ben anneme kendi isteğimle para veririm yada faturalarını öderim yada kadının eline üç beş sıkıştırırım.
Ama bana laf sokustursa bakma derim. Ben yapı itibari ile laf koymaya, sokmaya, sıkıştırmaya gelemiyorum.
İlla çalışmak zorunda değilsen çık işten sen bak.
İşimden memnunum çalışmak istiyorum onun istediği rakam çok fazla o kadar değilde dediğiniz gibi aylık belli bir mebla yada faturalar olabilir eşimle konuştum bu konuyu başta inanmadı , sonra gerek yok vermeyelim dedi , sonra boşver dedi , aslında sadece kv değil kayınpeder de sürekli bir maddi beklenti içerisindeler sürekli maddi beklenti içinde olmaları rahatsız edici bir durum

Merhaba kızlar 17 aylık bebeğim var ve çalışıyorum Bebeğime kayınvalidem bakıyor , aslında başta annemle sıra ile bakıcaklardı ama annem yan çizdi kendisi şehir dışında yaşlı babanne var kavinvalidem alt katta neyse kayınvalidem bebeğime baktığından beri sürekli kendinde bir söz hakkı tabiri caizse bana sürekli laf sokmalar , bebeğime bakıyor diye herşeye katlanmak zorundamıyım ?? sürekli hediye alıyorum pof pof tutuyorum ama artık bu durumdan çok sıkıldım hele ki dün bana ayşenin gelini torununa para ile bakıyormuş 1500,00 Tl veriyormuş kayınvalidesine dedi nasıl yaa dedim insan kendi torununa para ile bakarmı dedim ne kadar ayıp sana versek sende alırmısın bunu mu demek istiyrosun dedim alırım niye almıyım dedi anne bişeye ihtiyacın varsa karşılayalım paraya ihtiyacın varsa verelim ama çocuk bakmak için benden para talep edemezsin dedim çok gücüme gitti açıkcası bakmamak için sürekli yokuş yapıyor insan kendi torununa para ile bakarmı yaa???eşime anlatıyorum sürekli boşver diyor ... onun boşver deyip kafaya takmadığı şeyler bende birike birike beni hasta edicek ne yapmalı nasıl davranmalı ??
Toruna bakmak zorunda mı:işsiz: kendi anneniz yan çizince sadece çizdi oluyor kv para isteyince zoruma gitti oluyor:işsiz:kvnin bakmasından da rahatsızsanız kreşe verin o zaman. Kreş de 1000 den aşağıda değil

Ya hiç bakarım deme zaman varken bakıcı bulunsun ya da kıvırma öyleydi böyleydi diye..
En gıcık insan tipi:KK11:

K.v niz olmasaydı nasil bir yol izlerdiniz?o sekilde yapsaniz daha iyi olur.
Bakmak zorunda degil ki.bakincada konusma hakkini kendinde bulmasina bir sey diyemezsiniz yapisi o sekildedir.
Birileri bakacak diye guvenip cocuk yapilmamali diye dusunuyorum.
birilerine güvenip çocuk yapmadım kesinlikle ben zaten hep çalışyordum doğum iznindeyken bakarız sen işine dön denildi ben işe başlayınca durum değişti

Bu yorum biraz tuhaf değil mi? Kadın aferin gelin oğluma destek oluyor diyecek değil ki. Şartlar uygunmuş ki evlilik gerçekleşmiş, hatta bir de bebek dünyaya gelmiş. Evi geçindirmek yalnız erkeklerin görevi değil ki destek olunsun. Erkekler de ev işlerinde eşlerine yardım etmesin zaten, onların da görevi çünkü. Kayınvalide toruna bakmak istemiyor belli ki. Bakıcıyla anlaşırım ben olsam. Belli bir yaştan sonra bebeğe tahammül de azalıyordur, çoluğu çocuğu büyütmüş, tam rahat etme çağındaki insanlar bakmak istemeyebilir. Bence ayıplanacak yanı yok bunun.
bence yorum tuhaf değil , ben zaten hep çalışıyorudm bana sen işe git biz bakarız dediler hem evim kira zaten ihtiyacım var sırf o bakıcak diye yakın evde tuttum ayrıca kv çok güzel bakıyor çocuga tahammülsüzlük söz konusu değil sadece bana çektiriyor

gerçekten çok farklı bi yorum olmuş asla boynunun borcu diye bişey yazmadım oğlunun ihtiyacı var gelin çalışıp oğluna destek oluyor ,birde bu açıdan bakın, siz bakmayın o zaman torunlarınıza anlayış meselesi bu durum...
Niye baksın ki? Cocuk bakacak halleri olsaydi rabbim cocuk doguracak güç de verirdi. Allah belli yaşın uzerindeki kadinlardan neden dogurganligini aliyor. Çünkü çocuk bakmaya halleri mi kalıyor artık. Torun bakılmaz torun sevilir. Madem bakıcı tutacak kadar iyi kazanmiyorsunuz, işten ayrılıp kendiniz bakacaksiniz. Yani kadin bakmak istemedigini acikca söylemiş zaten. Zorla baktiracak degilsiniz herhalde? Kendi anneniz yan çizmiş annenize niye atar yapmiyorsunuz öyleyse.

Bu kazandığınız net gelire göre değişir.
Anneanne babaanne bence bakmak zorunda değil.Bir oğlum var ve hamileyim.Yarin annem bakmak için para istemese bile vermek zorunda hissederim ya da bakmak istemezse anlarım.
İnsanlar belli bir yaşa geldiğinde torunu da olsa ses çekmek istemiyor sevip oynamak daha cazip geliyor.Cok var etrafta madem durumun yoktu çalışacaksın bana mı guvendin yaptın diyen duyuyoruz.

Şu durumda kazanciniza göre bir miktar vermeniz gerekir bence.Bakmasa da ya bakıcıya vereceksiniz ya kendiniz evde oturacaksiniz.Dengeyi kurarak bir meblağ belirlemeniz gerek.

Ama dediğim gibi beni anneannem büyüttü benim çocuklarımı annem büyütmek zorunda değil .Çocuk bakmak gerçekten zorluyor ve bunaltabiliyor
Bi arkadaşımın annanesi çocuguna bakıyor annanenin durumu çok iyi kızın ihtiyacı var ve her ay annesine 1000 tl para veriyor Birgün anne annaneye para verirken görür ve derki annane sen bana para ile bakıyorsun ya sen yaşlanınca bende sana para ile bakıcam der annanenin bu durum çok gücüne gider siz bunu yazınca aklıma geldi

Ben torununa bakmak istemeyen, bakmak için para isteyen anneanne babaanneleri ilk kk da gördüm. Bizde genelde bayıla bayıla bakarlar, getirmedin diye küserler, torun olsa da baksak diye beklerler. Elbette kimse bakmak zorunda değil ama bakmak istemeyenin bu kadar çok olacağı aklıma gelmezdi.
Ayrıca kadın madem bakmak istemiyor, baştan ben bakmam deseydi. Derdi bakmak değil ilk yorumumda da yazdığım gibi bedava bakmak. Para istiyor.

Niye baksın ki? Cocuk bakacak halleri olsaydi rabbim cocuk doguracak güç de verirdi. Allah belli yaşın uzerindeki kadinlardan neden dogurganligini aliyor. Çünkü çocuk bakmaya halleri mi kalıyor artık. Torun bakılmaz torun sevilir. Madem bakıcı tutacak kadar iyi kazanmiyorsunuz, işten ayrılıp kendiniz bakacaksiniz. Yani kadin bakmak istemedigini acikca söylemiş zaten. Zorla baktiracak degilsiniz herhalde? Kendi anneniz yan çizmiş annenize niye atar yapmiyorsunuz öyleyse.
bakmak istemiyorum deme di ki direk sadece nazlanıyor hem işimden memenunum neden bırakıyım ki annemede atar yapıyorum ama o şehir dışından kurulu düzenini bozup geliyor hem kv daha güzel bakıyor ve yakın çocuga ben onun bakmasını istiyorum siz farklı düşünüyorsunuz benim şuan morele ihtiyacım var olumsuz yorum yazmayın lütfen

Merhaba kızlar 17 aylık bebeğim var ve çalışıyorum Bebeğime kayınvalidem bakıyor , aslında başta annemle sıra ile bakıcaklardı ama annem yan çizdi kendisi şehir dışında yaşlı babanne var kavinvalidem alt katta neyse kayınvalidem bebeğime baktığından beri sürekli kendinde bir söz hakkı tabiri caizse bana sürekli laf sokmalar , bebeğime bakıyor diye herşeye katlanmak zorundamıyım ?? sürekli hediye alıyorum pof pof tutuyorum ama artık bu durumdan çok sıkıldım hele ki dün bana ayşenin gelini torununa para ile bakıyormuş 1500,00 Tl veriyormuş kayınvalidesine dedi nasıl yaa dedim insan kendi torununa para ile bakarmı dedim ne kadar ayıp sana versek sende alırmısın bunu mu demek istiyrosun dedim alırım niye almıyım dedi anne bişeye ihtiyacın varsa karşılayalım paraya ihtiyacın varsa verelim ama çocuk bakmak için benden para talep edemezsin dedim çok gücüme gitti açıkcası bakmamak için sürekli yokuş yapıyor insan kendi torununa para ile bakarmı yaa???eşime anlatıyorum sürekli boşver diyor ... onun boşver deyip kafaya takmadığı şeyler bende birike birike beni hasta edicek ne yapmalı nasıl davranmalı ??

annen bakmayıp yan çizince sorun değil de kv bakmak istemeyip sırf bu sebeple para istediği için mi sorun oluyor? para vermeye durumunuz varsa bir bakıcı tutun hep birlikte rahata erin. anneanne babaanne çocuklara bakmak zorunda değil.

Hayatta bakmazdım sizin laflarınızın üstüne. Hem pastam dursun hem karnım doysun mantığındasınız bence. Bizim babanne de kızıma hiç bakmadı. Bak desem de bakmazdı büyük ihtimalle. Resmen kadın bakmak zorundaymış gibi laflar etmişsiniz.hiç de bakma o zaman bakıcı tutarım vs toplarına da girmemişsiniz...

Back
X