• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kayınvalidem bebeğime para ile bakmak istiyor

bence yorum tuhaf değil , ben zaten hep çalışıyorudm bana sen işe git biz bakarız dediler hem evim kira zaten ihtiyacım var sırf o bakıcak diye yakın evde tuttum ayrıca kv çok güzel bakıyor çocuga tahammülsüzlük söz konusu değil sadece bana çektiriyor

Tamam işte size çektiriyorsa zaten minnet etmemelisiniz. Para da istiyormuş, demek ki hayrına, torun sevgisi için bakacak bir kadın değilmiş. Kreş yaşına gelene kadar bir bakıcı bulursunuz, kimsenin nazını kaprisini çekmezsiniz.

Kadınlar Kulübü'nden bir ders daha: Anneler bakarız dedi diye çocuk yapmamak lazım çünkü söylemesi kolay, bakmaya gelince yan çizebilirler. Tam anlamıyla hazır olmadan, maddi açıdan beli doğrultmadan, her şeyi hesap etmeden çocuk yapmamak lazım. Doğan bebeğe de yazık, ailelerin çabasına da, üzüntüsüne de.

O kadar para verdikten sonra tut bakıcı o baksın. Hem kaynanayla uğrasmaktansa. Ne saçma. Kayınvalide torununa "mecbur" bakacak. "Mecbur" yardımcı olacak. Benimde görüşüm bu.

Bakmak istemeye bilir en doğal hakkıdır belki de cayarsınız diye para mevzusunu açmıştır.

Bekar olanların çoğu da anlamamış zaten sizi..
Bakmak mecburiyetinde değil diye yazıp geçmişler..
Mevzu öyle olmuyor işte.. Bakarım diye güven veriliyor, izin bitiyor çalışmaya başlıyorsun, o yan çiziyor, şapadanak ortada kalıyorsun..
kesinlikle öyle aynen bakarım deiler onlara güvendim

Hayatta bakmazdım sizin laflarınızın üstüne. Hem pastam dursun hem karnım doysun mantığındasınız bence. Bizim babanne de kızıma hiç bakmadı. Bak desem de bakmazdı büyük ihtimalle. Resmen kadın bakmak zorundaymış gibi laflar etmişsiniz.hiç de bakma o zaman bakıcı tutarım vs toplarına da girmemişsiniz...
o zman sen çalış ben bakarım demeseydi yorumunuza gülüyorum hiç öyle bir niyetim yok

Uff annelere baktırmak için çocuk dogurmayın o zaman. Neymiş gelin oğluna destek oluyor deyip bakmak zorunda imiş ne destegi ya birlikte yaşıyosunuz hayatı ,idame ettirmek icin de ikinizinde çalışması lazım demekki.Kayinvalide olmasa ne yapacaktınız onu yapın kadının başına birken üç olmuşsunuz daha hala tatava yapıyosunuz ayıp

Çok ilginç bir tavrınız var gerçekten.O daha iyi bakıyor o baksın,parada istemesin.Sanki mecbur kadın.Tutun bir bakıcı kimsenin lafı sözüylede uğraşmayın.
sizin sanırım çocugunuz yok yada çalışmıyorsunuz biraz empati yapın lütfen kayınvalide en iyi bakıcıdan iyidir bakma ve sevgi konusunda benim hiç süphem yok

arkadaşlar bazılarınızın yorumlarınız ne kadar enteresan ve suçlar tavırda farkındamısınız dertleşmek için yazdım ama bazı arkadaşlar direk beni suçlamış ve gömmüş yani morele ihtiyacım olduğunu söylediğim halde....yorum yaparken lütfen kırıcı olmayalım

Kv bakmak istemiyor belli ki
Bunu da direkt diyememiş para vermeyeceğinizi bildiği için dolaylı yolla söylemiş.
Bakıcı bulun en temizi ;)

gülüyorum size başkasına güvenip niye çocuk yapayım yahu... böyle saçma şey olurmu biz bunları konuştuk başta diyorum yazılanları okuyun ...
Sen çalış ben bakarım demesine dayandırıyorsunuz bakmak zorunda olmasını. Fikri değişti belki zor geldi. Hiçte zorunda değil kadın.

Back
X