• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kayınvalidem bebeğime para ile bakmak istiyor

Torun sevmekle çocuk büyütmek aynı şeyler değil. Biri eğlenceli diğeri meşakkatli.

Sizide anliyorum ama ne olur kayinvalidenize kizmayin, belli bir yaşa gelmiş kayinvalideniz ve çocuklarını büyütmüş, tam torun sevme zamanı, bu yaşta yeniden çocuk büyütmek istemiyor, zor geliyor olabilir.

Bence bu durumu biraz daha sakin karşılayın hatta bütçenize göre bir miktar parada verebilirseniz en azından daha memnun olur.

Sizde sonuçta bebeğinizi tanıdığınız bildiğiniz birine iç rahatligiyla birakabilirsiniz.

Sen boşver olumsuz yorumları. Kv ile de bu konuda diyaloğa girme. Birdaha imada bulunursa maddi konulara ben karışmıyorum oğlunla hallet anne de geç. Eşinle de konuş ben bu durumdan rahatsiz oluyorum geriliyorum annenle otur konus bi para vereceksek aranizda halledin bana bidaha bizey demesin de.
:KK9::KK9: en makul yorum..Hoppa

Kimse torununa bakmak zorunda değil ama imkanlar onu gerektiriyorsa baksa daha iyi olur. Onlar yaşlanınca da gelinler bakıyor. Benim babam vefat etti annem dedemle babaaneme bakıyor hala bakmak zorunda mı değil ama bakıyor napsın sokağa mı atsın. Onlar da zamanında bizi büyüttü vefalı olmak lazım.

Yaşını başını almış kadın bakmak istemediği için kızmanız yalnış. Onunda kendi hayatı var surekli bir cocugun peşinden koşamaz yorula bilir sıkıla bilir. Belkide para mevzusunada bahane olarak girdi bakmamak için. Kendi anneniz bile yan çizmiş. Benim annem 46yaşında ama iki günden fazla bakmaz çocuklarıma. Hemen oflar poflar başlar ama ben anneme kızmam bunun için. Kafası almıyor biliyorum. Bence parayla başkasına baktırın. Yada acık acık sorun guzel bakıyorsa belli bir ücretle devam etsin bakmaya

Siz babaanne olunca kendi torununuza bakacak mısınız? Ben hiç zannetmiyorum. Çümkü şimdi benim işim görülsün,kimse benden para istemesin, diyen kişi ileride büyük bir ihtimalle yine kendi rahartını düşkün olur. Edit:kadına en azından 600 lira verin aylık.

tek soylenebilecek sey "yaziklar olsun" o kadina,o senin evladinin parcasi kendi cocuguna bakarken nasil maas almazsan bunda da alamazsin,ya sagligin iyi degildir amenna bakma ya da giderini o karsilar bebegin o zamam kbl etme amenna ama bu ne ya siz o 1500u verin bakiciya o paraya muazzam bakan kadinlar var,bu yaslilar iki sevap kazansak diye dusunmuyorlar da para pesinde kosuyorlar pes

arkadaşım olumsuz yorum yazmak için yorum yapma lütfen ama ya yapmadığımı nerden biliyorsun beni tanıyomusun sürekli boş boş yorum yazıyorsun
Pardon olumlu yorum yapmamız gerekiyordu değil mi?Kayınvaliden külliyen halsız canım,senin kendi çocuğun için yapmadığın fedakarlığı o yapmalı,bakıcıya vermeye kıyamadığın paran sana kalsın diye mezara.kadar çocuklarına bakmalı.Annen sadece yan çizdi,keşke kvde çizseydi:işsiz:Bu kadar daralmazdın:kahve:

arkadaşlar yorum yazmayın post kapa
Pardon olumlu yorum yapmamız gerekiyordu değil mi?Kayınvaliden külliyen halsız canım,senin kendi çocuğun için yapmadığın fedakarlığı o yapmalı,bakıcıya vermeye kıyamadığın paran sana kalsın diye mezara.kadar çocuklarına bakmalı.Annen sadece yan çizdi,keşke kvde çizseydi:işsiz:Bu kadar daralmazdın:kahve:
siz bana yorum yazmayın artık sizi dinlemiyorum sizin hiçbir fikrinize ihtiyacım yok

Eee siz o zaman direk konu sahibine memursan istifa et, özeldeysen kendi ayakların üstünde durma (çalışmak 3 5 fazla para kazanmak için değildir kadın için), otur çocuğuna bak diyorsunuz..

Konu sahibinin kv'si de bakamam bakıcını bul dese zorla eline verecek değildir çocuğu..
Yoo diğer bir seçenekte bakıcı tabii.Kadın baştan bunu dese,denemedi bile,olurdu

Tek calisan siz degilsiniz kendinizi nimetten saymayin yeni evliyim esimin ailesinede kendi aileme de cok yakinim ne anneme ne de sevmedigim kayinvalideme cocuk baktirmam kimse mecbur degil gelmis 60 yasina gezip tozcagi emekliligin tadina varcagi zamanda kimseye iskence edemem ya ucretsiz izin ya kres

Kimse torununa bakmak zorunda değil ama imkanlar onu gerektiriyorsa baksa daha iyi olur. Onlar yaşlanınca da gelinler bakıyor. Benim babam vefat etti annem dedemle babaaneme bakıyor hala bakmak zorunda mı değil ama bakıyor napsın sokağa mı atsın. Onlar da zamanında bizi büyüttü vefalı olmak lazım.

Yalnız vefa torun bakmakla olmuyor. Babaanneniz babanızı yetiştirmiş büyütmüş bu yüzden babanız da yaşlanıp muhtaç durumda oldukları için annesine babasına bakıyor. Hayırlı evlat olmakla ilgisi var bunun torun bakmakla değil. Her anne baba kendi çocuğundan mesuldur.

Şu an etrafımda bir dolu insan, teyze, hala, anne, kaynana parayla bakıyor ya da bakan kişi faturasını, ev ihtiyaçlarını karşılıyor anne ya da KV'sinin. Olması gereken de bu. Annem ya da KV çocuğuma baksa para teklif ederim, kabul etmezse de her türlü fatura, ev giderini karşılarım. Para teklif etmeyen ayıp ediyor, kimsenin boynunun borcu değil bu kusura bakmayın. Haa durumları kötüdür, çalışması gerekir anne ya da KV tölere eder bunu ama öteki türlü ben para teklif ederim bakacak kişiye, net yani...

Back
X