- 5 Ağustos 2016
- 11.151
- 32.035
- 598
Annem bakarsa ben şahsen para vermeyi düşünüyorum, en azından motivasyon olur.
Birde her konuda diyorum kimse çocuğunuza bakmak zorunda değil, zor gelmesi istememesi çok normal değil mi? Öz anneler bile yoruluyor bakarken. Bütçeniz dahilinde verin aydan aya biraz para oldun bitsin. Eşinize anlatıp kendinizi yormaya değmez. Üstüne düşünmeye hiç değmez. Öz annem bile bakmak istemiyorum derse anlayışla karşılarım ben.
Annemle babam ayrildi
Annemin borcu var kalacak evi yok emekli maasi var
Bende kalip ogluma bakiyor. Normalde o maas ya kiraya ya aylik borc taksidine ancak yeter.
Simdi evimde ozel banyolu odasi var. Yeme icme fatura derdi yok. Borcunu topluca kapattim. Maasi kendisine kaliyor. Hala ustune para veriyorum
Ne bileyim annem evsiz borclu kalmis. Firsattan istifade onu bogaz tokluguna mi calistirayim? Evimi actim yeter sana mi diyeyim?
Ustune para vermeye calisiyorum
Ben mi enayiyim millet mi cok acik goz bilemedim ki. Anneme kalk gel iste yasayacak yer karsiligi bak ogluma. Maasinla da borcunu ode diyebilirdim. Torunun degil mi iste bak der baglardim. Kabul etmek zorundaydi baska caresi yok ki? Ama nasil kiyayim ben ona ya? Daha onemlisini bunu kendime nasil yakistirayim?