Babanne olmak istemiyor hatta çocuktan konu açılınca güya kayınpederimin ona baskı yaptığını 1 çocuk daha düşündüklerini söylüyor
Ben zaten bu konular açıldığında sinirleniyorum konuyu kapatmaya çalışıyorum ama kayınvalidem gün içinde eşimi arayıp konuşuyorbende şunu anlamıyorum neden her şeyinizi kv yanında paylaşıyorsunuz...çocuk isteme konusunu neden kv yanında tatrışıyorsunuz,fikir beyan ediyorsunuz,tasdik bekler gibi....sonra maydanoz olma hakkı doğuyo böylesine....ben bu tip başbaşa bizi ilgilendiren konuları,kv müdahaleci ve hep bir fikri olduğu için asla konuşmam yanında helede karşımdaki adam annesinin ağzına bakarsa...tmm eşinde zaten sorun ama sende bu sözleri duymamak için konuşma yanında.....buda ona herşeye müdahale hakkını otomatikmen ortadan kaldırır!
46 yaşındakac yasinda ki kv?
1 saatlik mesafede oturuyoruz ama her gece oğluna iyi geceler oğlum
Günaydın oğlum diye mesaj atar
Gerisini siz düşünün
Ben kesinlikle konuşmam eşim anlatıyor hep. Vitaminleri içerken gördü bilerek geçiştirmedim onu takmadığımı bilmesi için söyledim yoksa bu konularda ben zaten asla konuşmuyorum eşim hep anlatıyorSendede biraz sorun var. Madem kv'den herseye karisiyor, niye gidip herseyi anlatiyorsun? Yani mecburmuydun onun önünde o vitaminleri almayi? Biliyordun soracagini. Ne bilim, bana biraz igrenc geliyor neredeyse "biz bebek icin seks yapacaz" denilmesi.
Tamam, esin bir ana kuzusu ve buda büyük problem fakat sende herseyi gidip kv'dene anlatma. Daha hamile bile degilsin, ne bebek arabasini konusuyorsun? Elbette kadin karsi gelecekti. Büyükler öyle seylerin pahali alinmasini pek anlamiyorlar. Sen kv'deni tesvik ediyorsun sonrada "niye böyle davraniyor" diyorsun.
Hersey gidip kv'deye yada anne babaya anlatilmaz. Baze seyler senin ve esin arasinda kalsin.
Ben kesinlikle konuşmam eşim anlatıyor hep. Vitaminleri içerken gördü bilerek geçiştirmedim onu takmadığımı bilmesi için söyledim yoksa bu konularda ben zaten asla konuşmuyorum eşim hep anlatıyor
mesela bebek arabası konusu bunu yanında konuşmayın ve buna benzer şeyleri...fikrinizi açıkça bir süre için yanında anlatmayın bu ister istemez bir çekişmeye döner ,çünkü kadın oğlunu paylaşamıyor ve sen ne istersen, ne söylersen tersini savunacak...inan bana çocuk istemiyorum deseydin; bu sefer çocuk için zorlardı yani kadın hep bir muhalefet olacak çünkü eşiniz onu dinliyor ve egosu tavan yapmış sizde onun fikirlerini doğru bulmasanızda aynı ortamda konuşmaktan dolayı dinlemek zorunda kalıyorsunuz....Ben zaten bu konular açıldığında sinirleniyorum konuyu kapatmaya çalışıyorum ama kayınvalidem gün içinde eşimi arayıp konuşuyor
+1Parayla mi aliyorsunuz böyle pisirik koyun gibi annesinin onun bunun lafinla hareket edenleri.
Ben olsam derim sen koyun musun ? Senin aklin fikrin zikrin yok mu ? Benim iliskiye girip bebek yapmama annenin kimin haddine de laf ediyor? Sen ne bicim erkeksin derim ? Benim babam bizzat böyle laflar etse hosuna mi gitcek derim.
Gururunu kirarim diye korkma gurur pek goremedim ben esinde az bir silkelenip kendine gelir belki.
O kaynanaya da saygisizlik yapmak istemiyorum demisin ama o sana yapiyorsa susuyorsan bu eziklik olur tepene binerler.
Kaynanin 2-3 cumlelik isi var.
Benim yatak odamdan yapacagim cocuktan zevkimden sanane. Sen mi hamile kalcan sen mi dogurcan sen mi bakcan sen mi yapacan. Bu kadar basit. Susmayin artik. Konusunca hic bir sey olmaz haddini bilir oturur yerine.
Uuh devenin bale papucuBabanne olmak istemiyor hatta çocuktan konu açılınca güya kayınpederimin ona baskı yaptığını 1 çocuk daha düşündüklerini söylüyor
Arkadasım kayınvalidem ara ara hasta numarası yapar bizde bütün işimzi gücümüzü bırakır orada kalırız vitaminleri içtiğim Zaman o zamana denk geldi haklısın ama gece yatağımdada içebilirdim ben sözlerimle yaralamak istemediğim için görmesini istedim. Diğer konulardada inanın ben anlatmıyorum herşeyi eşim anlatıyor Bebek arabası meseleside awmde gezerken baktık beğendik neyse geziyoruz eşim dedi ki annem diyor ki şöyle şöyle Nasıl yani diyorum meğersem biz daha bakarken annesine arabayı çekip resmini atmışHayir o vitaminleri aksam evdede icebilirdin. Ne geregi vardi bunu kv'denin önünde yapmak? Bizde cocuk istiyoruz ve o hapi annemin yaninda bile icmem, cünkü biliyorum, soracak. Yani bana sorarsan, bilerek ictin o hapi onun önünde.
Yani kesinlikle konusmam demen dogru degil. Herseyi esinin üzerine yikma. En basit sende vardin bebek arabasi konusmasinda. Bir erkek birden annesine bebek arabasi konusunu acmaz. Demek ki senin dedigin birseyler var.
Yani ister kabul et, ister etme, seninde bu olaylarda payin büyük. Kayin aile ile hep saygili fakat mesafeli olmak gerekiyor. Kadin zaten islere karismaya meyilli, sende herseyi anlatip, mesafeni ölcemedigin icin bu hakki ona vermis oluyorsun. Tabi esinde ana kuzusu olmasi da cabasi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?