Kayınvalidem Bebek arabasına bile karışıyor

• Konu Sahibi Konu Sahibi Byvs
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
herkes haddini bilse hayat çok daha güzel olur. k.validenin eşine günaydın mesajı atması seni rahatsız etmemeli. diğer bahsettiğin konular ise daha çok eşinle alakalı. ikiniz arasında geçen özel konuları annesiyle paylaşması çok tuhaf. sen annenle paylaşıyorsan o da tuhaf. anneler bu paylaşmaya karşılık kendilerinde müdahale hakkı görüyorsa kat be kat tuhaf. çocuk yapmalarına izin vermiyorum derken ciddi mi, yoksa kendince şaka mı yapıyor? araba hakkında yorum yapması devede kulak kalmış.

peki sen bu konudaki rahatsızlığını eşinle hiç konuşmadın mı? eşine empati yaptıracak bir konuşma gerekiyor, yaptın mı?

Daha ortada çocuk yokken kv nin tavırlarını bir düşün önce,
Sonra her haltı nasıl ne zaman yapacağını anasından akıl alan kocanı bi düşün,
Çocuk olduktan sonra hayatının nasıl bir sirke dönüşeceğini hayal et ve çocuk olayını ertele diyorum sadece...

Bunun gebelik duygusallığı var, loğusa sendromu var bu kv ve bu kocayla büyük çöküntüye uğrarsın...

Ayrıca neden her haltı kvye söylüyorsunuz anlayamadım? Bilmezse yorum da yapamaz

Eşin kaç yaşında ??
Benim eşim hayatta karıştırtmaz annesine.. Bir kere kv kızım ne bu sıcakta salmışsın saçlarını toplasana dedi de eşim sana ne oluyor sen ne karışıyorsun benim karıma dedi. Bana göre bu tepki de fazla tabi bu fazlalığı ben anne olunca anladım o Zaman hoşuma gitmişti şimdi ayıp etmiş diyorum

Benim kvalide de cocuk konusunu hiç açmaz
Hatta hep erken der ikimizde 35 yasındayız
Ben bu tip kocalara ana kuzussu demıyorım
Anneler cok seytan ve etkileyici

Annesine deyin saygıısızlık değil bu
Karısmayın deyin

Eşinize soyleyın kv ye cocuk kınusudn bahsetmesin
Kv ile siz de cocuk konusunu konusmayın
Hamile kalın ve çat diye soyleyın saskınlıktan bayılsın:)))))

Kv ye cevap ver kötü ve huzurlu gelin ol

Bana ben izin vermiyorum derse basar kahkahayı sana soran mı var ki derim

Ortam kaldırırsa bir daha geceleri ararım izin verirsen yatarız da derim yani yalnızsak kesin derim

Bir kere cevap verirseniz bir daha burnunu sokamaz

Ana o ana kudüsünü büyütün önce sonra çocuk yapın ona ne bebek arabasından diyemeyin adam anasının söylediği her şeyi bebeğe yapmaya kalkar

Bebeği tuzlar da şekerli su da içirir kat kat da giydirir vs vs siz ne olmasın derseniz onu yapar zira Kv onu yap der

Önce eşinizi büyütün Kv ile mesafeyi artırın sonra yapın çocuk bence

Esiniz tuhaf, kaynananiz ayri tuhaf, boyle bir aileye hele ki boyle bir kocaya cocuk yapmayi dusunmek ekstra tuhaf.

Ayrica olmamis cocuga bebek arabasi dusunmek nedir ya. Hele bir hamile kalin da tam 40 hafta vaktiniz olacak yani. O zaman da sormazsiniz ne alayim diye, sahsen ben internetten buldum siparis verdim geldi bu kadar basit.

Normalde kaynanayla iyi geçinmeye çalışanlardanım yüzünü asla kötü söz etmem ama senin etmen lazım bu neya sinirlerimi zıplatıyor böyşe insanlar eşinede kayın validenede biraz sert ve kararlı konuş. Eşinede 3. Şahısların hayatımıza karışmasını istemiyorum de ben derim mesela sabah annesinin arayıp hadi uyanın işe geç kalmasın demesine uyuz oluyorum mesela ama eşim dedi ara anne diye bende o aramaya başladığından beri her gün daha erken uyanıp kocama sesleniyorum

Doğmamış çocuğa don biçilmez.siZde kayınvalidenizn huyunu biliyosunuz ilacı neden gözüne soka soka içiyosunuz.nyse selametle kavuşun bebeğinize

Al bendende okadar.bizdemi bi tuaflık var millettemi.sanki çocuk olcak garanti gibi , olsada sağ salim doğcak mı , bunlar düşünülür.ben 6ay bitene kadar deil bebek arabası zıbın bile almaya korkuyorum bişey olurda üzülürüm diye.nyse Allah herkese sağlıkla bebeklerine kavuşmak nasip etsin

Sizinki de büyüyememiş

Çalışan evli adam kendi saatinde kalkıp işe gidebilmeli anasına neden muhtaç

Hani anlarım bir kere 4 te kalkacaktım alışkın değildir annesi her gün kalkar sen de ara der ama her gün anası kaldırmadan ile gidemeyecekse işe geç kalsın valla

Bunu söylerim annene arama de derim hala da kayle almazsa gece kapatıveririm telini saati kursun kalksın yani

Çok sinir oldum galiba kusura bakmayın

hamilelik var mi ortada?
yok..
bu kafaya taktiklariniz suan icin havada kalan ve suan hicbir anlami olmayan seyler.
cocuk ha deyince olmuyor ki.
kv filan konusur durur ne var yani,benim annem kvden beter konusuyor mesela.
dusuk yaptim,oh olsun iyiki dustu o cocuk diyen annem var benim.
elin kadinini ne diye kafaya takarsiniz anlamam hayret bisey.

Eşiniz büyümemiş malesef.

Bence biraz annesine göbderin birbirlerini nırmal insan formuna getirsinler sonra gelsin yanınıza.

Tatsızlık çıkmasın diye susmak nedir? Resmen sex hayatınıza karışıyo ona ne ?

Ben olsam öyle bi ortamda bunun kararını sadece ben veririm der bigüzel şoka sokardım.

Maddi konulara gelince eşinizin kartına el koyun gidin ne istiyosanız alın böylece annesinede danışamaz.

Ortak karar alamazsınız siz çünkü ilişkiniz 2 değil 3 kişilik

Olsun sorun değil bende sinir oluyorum çok geç geliyor işten dolayı gece sabahta 6 buçukta kalkması lazım bende bazen uyuya kalıyordum bi ara baya geç kaldı ondan dedi annesine şimdi annesine her seferinde ben sesleniyorum diyorum ama ayy kusura bakma kızım arıyom sabah sabah ama diyip gülüyor ben napam bu sabah yine aradı işe gitmicekti bide bu gün hepten sinir oldum ee işte kendi başına dert aldı kocam istedi arasın diye ama ben çekiyorum bu gün boşu boşuna uyandım hıııhhhh sinir sinir sinir

küstahlığa bak. ben çocuk yaptırmıyorum. arabaya ben gerek görmüyorum. sen kimsin? ona artık yuvana burnunu sokmamasını güzel bir dille söylemelisin.

Sizinki daha zormuş allah yardımcınız olsun

Ben kesinlikle konuşmam eşim anlatıyor hep. Vitaminleri içerken gördü bilerek geçiştirmedim onu takmadığımı bilmesi için söyledim yoksa bu konularda ben zaten asla konuşmuyorum eşim hep anlatıyor
Kusura bakma da eşin çocuğu annesiyle yapmayacak. Bebek seninle eşinin çekirdek ailenin bebeği olacak. Seninki yeni bir aile kurduğunun daha farkında değil!!!
Daha şimdiden ben gerek görmüyorum diyen kv, yarın ben bu Dr ü seçtim, bu hastanede doğum yapmanı uygun gördüm. Adı ......olacak, yer bu tip beşikte yatıp asla ana kucağı kullanmayacak, sen emzirme senin kokunu almasın, zaten sütün de yaramaz. Gerek olursa sen duşa girdiğinde ben emzirmeyi denerim. Zatende çocuk bizim, sen kimsin ki der. Eşinde ne var canım yaşlı kadın, annem atayım mı yani diye karşılık verir.

Ben olsam önce eşimin mesafeyi ayarlamasını sağlar sonra çocuk düşünürüm.

Ps: yukarıdaki örneklerin hepsi, KK nın manyak kayınvalideleri ve olaylara çanak tutan anne bağımlısı eş müsvettelerinden alıntıdır....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…