Ohaaaaaaa kadin menopoza girmis haberi yokkBabanne olmak istemiyor hatta çocuktan konu açılınca güya kayınpederimin ona baskı yaptığını 1 çocuk daha düşündüklerini söylüyor
Daha ortada çocuk yokken kv nin tavırlarını bir düşün önce,Merhaba kızlar ben 2 yıllık evliyim 26 yaşındayım çalışan bir bayan olmama rağmen tüm sorumluluklarımdan vazgeçip çocuk yapmaya hazırım cok istiyorum ama kayınvalidem çocuk soran herkese benim yanımda ben izin vermiyorum şuan diyor. Saygısızlık yapmak istemiyorum ama cok sıkıldım artık sürekli yapıyor. Bu arada eşimi de öyle bir dolduruyor ki her karar verdiğimizde vazgeçiyor eşim neyse geçen gün eşimle konuştuk 2 ay sonra yapmaya karar verdik doktora gittik hamilelik öncesi kullanmak için vitamin aldım kayınvalidem ne içiyorsun diyince açıkladım dalga gecer gibi bakış attı yüzüme sonra eşimle konuşuyoruz bunyazıda geçirelim demez mi benim tabi yine sinirlerim zıpladı daha bunu sindiremedim dün gece yine Bebek'ten konu açıldı benim istediğim bir Bebek arabası pahalı bir araba ama zaten maddi olarak bir sıkıntımız yok arabayı cok rahat alabiliriz kayınvalidem dün eşime ben o arabayı gerekli görmüyorum demiş. Gerekli görmüyorum ne demek ya benim çocuğum benim arabam bukadarda herşeye karışılmaz yaaa biraz uzun oldu Hakkı'nızı helal edin ama haksızmıyım kızlar
Al bendende okadar.bizdemi bi tuaflık var millettemi.sanki çocuk olcak garanti gibi , olsada sağ salim doğcak mı , bunlar düşünülür.ben 6ay bitene kadar deil bebek arabası zıbın bile almaya korkuyorum bişey olurda üzülürüm diye.nyse Allah herkese sağlıkla bebeklerine kavuşmak nasip etsinEsiniz tuhaf, kaynananiz ayri tuhaf, boyle bir aileye hele ki boyle bir kocaya cocuk yapmayi dusunmek ekstra tuhaf.
Ayrica olmamis cocuga bebek arabasi dusunmek nedir ya. Hele bir hamile kalin da tam 40 hafta vaktiniz olacak yani. O zaman da sormazsiniz ne alayim diye, sahsen ben internetten buldum siparis verdim geldi bu kadar basit.
Sizinki de büyüyememişNormalde kaynanayla iyi geçinmeye çalışanlardanım yüzünü asla kötü söz etmem ama senin etmen lazım bu neya sinirlerimi zıplatıyor böyşe insanlar eşinede kayın validenede biraz sert ve kararlı konuş. Eşinede 3. Şahısların hayatımıza karışmasını istemiyorum de ben derim mesela sabah annesinin arayıp hadi uyanın işe geç kalmasın demesine uyuz oluyorum mesela ama eşim dedi ara anne diye bende o aramaya başladığından beri her gün daha erken uyanıp kocama sesleniyorum
Olsun sorun değil bende sinir oluyorum çok geç geliyor işten dolayı gece sabahta 6 buçukta kalkması lazım bende bazen uyuya kalıyordum bi ara baya geç kaldı ondan dedi annesine şimdi annesine her seferinde ben sesleniyorum diyorum ama ayy kusura bakma kızım arıyom sabah sabah ama diyip gülüyor ben napam bu sabah yine aradı işe gitmicekti bide bu gün hepten sinir oldum ee işte kendi başına dert aldı kocam istedi arasın diye ama ben çekiyorum bu gün boşu boşuna uyandım hıııhhhh sinir sinir sinirSizinki de büyüyememiş
Çalışan evli adam kendi saatinde kalkıp işe gidebilmeli anasına neden muhtaç
Hani anlarım bir kere 4 te kalkacaktım alışkın değildir annesi her gün kalkar sen de ara der ama her gün anası kaldırmadan ile gidemeyecekse işe geç kalsın valla
Bunu söylerim annene arama de derim hala da kayle almazsa gece kapatıveririm telini saati kursun kalksın yani
Çok sinir oldum galiba kusura bakmayın
Sizinki daha zormuş allah yardımcınız olsunhamilelik var mi ortada?
yok..
bu kafaya taktiklariniz suan icin havada kalan ve suan hicbir anlami olmayan seyler.
cocuk ha deyince olmuyor ki.
kv filan konusur durur ne var yani,benim annem kvden beter konusuyor mesela.
dusuk yaptim,oh olsun iyiki dustu o cocuk diyen annem var benim.
elin kadinini ne diye kafaya takarsiniz anlamam hayret bisey.
Kusura bakma da eşin çocuğu annesiyle yapmayacak. Bebek seninle eşinin çekirdek ailenin bebeği olacak. Seninki yeni bir aile kurduğunun daha farkında değil!!!Ben kesinlikle konuşmam eşim anlatıyor hep. Vitaminleri içerken gördü bilerek geçiştirmedim onu takmadığımı bilmesi için söyledim yoksa bu konularda ben zaten asla konuşmuyorum eşim hep anlatıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?