Kayınvalidem Bebek arabasına bile karışıyor

• Konu Sahibi Konu Sahibi Byvs
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
gece ve sabah mesaj atmasına takılmadım.atabilir yani.benim de oğlum bir dönem bizden ayrı yaşadığı için,alışkanlık edindik.ben de gece atmasam bile,sabah atarım,günaydın diye.

çocuk yapma konusuna gelince,karışması yanlış.bizimkiler de evleneli,6 ay oldu.bana kalırsa,erken ama bunu dile getirmedim hiç,söz hakkı düşmez bana.ama sizin samimiyet derecenize göre değişir.kız anneleri de bu konuda karışabiliyor,o zaman normal karşılanıyor.kız annesi olduğu için mi?

benim dünürüm,kızına sürekli söylüyor,yapın çocuk diye,şimdi ben söylesem,nasıl tepki alırım bilemiyorum,aynı sizin burada kayıvalidenize gösterdiğiniz tepkiyi alırım.çünkü "".kaynanayım"

bebek arabası da, doğmamış çocuğa don biçmektir.henüz bunları düşünüp kendinizi üzmek için çok erken.

kusura bakmada kvden sizin cinsel hayatiniza yok vitamin icmene vs nasil karisabilirki... haddine degil. üstelkk ben cocuk dusundugumde kimeye anlatmadim bile millete mi sorcam? suc kendizide

Kayınvalidenizin huyunu değiştiremeyeceğinize göre durumu çift olarak siz yöneteceksiniz.

Açıklama yapmışsınız ama sonucunu bildiginiz şeyleri yapmayın, vitamini onun yanında almayın.
Veya konu bebek arabasına gelmesin, eşiniz torun istemeyen annesiyle ne diye bebek arabası muhabbeti yapıyor, ilginç.

Yani torun yapmak onu yaraliyormuymus??

Ve bir erkegin, kadin hamile olmadan bile annesine bebek arabanin fotosunu yollamasini asla inanmam. Yani burdaki yorumlardan sonra bunu söylüyorsun gibi geldi bana. Hadi diyelim böyle birsey yapti, o zaman ondan sakin cocuk sahibi olma derim ben.

Ben zaten bu konular açıldığında sinirleniyorum konuyu kapatmaya çalışıyorum ama kayınvalidem gün içinde eşimi arayıp konuşuyor
valla benim esim yok cocuk istyorsuz yok vitamin iciyor diye bir konusna yapmaz ve tek erkek cocugu... cok sacma böyle özel konulari anlatmasi

ne alakası var kime neyi ispatlamaya çalışayım ki böyle birşey yapayım derdim var anlatıyorum paylaşırsan ne ala yoksa böyle yazıp beni daha cok üzmeyin lütfen

Çok haklısınız onun adı hemen KAYNANA olur
Anneler söyleyince nedense birşey olmuyor

buraya yazdıklarını korkmayıp kv söyleyebilirsen sorunu çözmek için adım atarsın...Yüzüne miyav miyav yapıp arkasından aslan kesilirsen bu düzen böle devam eder.

bir diğer konuda sen hamile kalmadan çocuk sahibi olmuşsun zaten(eşin!)
bence ikinci çocuk için beklemelisin ilkiyle arası cok yakın olucak yoksa...
eşini büyüt biraz snra ikinci çocugu düşün bence...

buraya yazdıklarını korkmayıp kv söyleyebilirsen sorunu çözmek için adım atarsın...Yüzüne miyav miyav yapıp arkasından aslan kesilirsen bu düzen böle devam eder.
Peki Nasıl söyleyebilirim kırmadan, mesafeliyimdir sırf aile ilişkilerimiz yara almasın diye herşeyi alttan alıyorum yüzüne karşı Nasıl söyleyebilirim bu konulara karışmaması gerektiğini cok düşündüm ama kayınvaldiem tam bir hanımağadır herkes çelinir ondan benim söyleyeceğim şeye ters bir cevap verir diye korkuyorum

versin sizin için ne fark edecek ki..ztn mutsuzsunuz ztn bir insanın emri vakileri altındasınız.

Anne biz yetişkin insanlariz , çocuk sorumluluğu elbette alırız. Merak etme seni yormayiz , gel bak demeyiz. Sevmek istediğin zaman gelir seversin . De geç madem aile iliskinkz bozulsun istemiyorsun böyle soyle , onun hanimagaligi sana sokmesin senin evliliğine müdahil olduğu yerde ver cevabını korkma bu kadar ne kadar iyi olursan ol hep kotusun zaten kimseye yaranamazsin!!!!!!

Hadsize bak ya pardonda ağır olacak ama anasına mı tohum atılacakta bu kadar üstüne alıyor ayıp ya gerçekten ayıp. Bir de araba yerine kangru almanızı tavsiye ederim ondan da alırsanız daha rahat edersiniz e tabi valide hanım karışmazsa. Doğmadan bu kadar karışıyorsa doğduktan sonrasına Allah sabırlar versin

Anne ile kaynana arasındaki farkı güzel tanimlamissiniz sevdim bunu

gününe saatine de o karar versin o halde. böyle kendini bilmez insanları özel hayatınıza dahil etmeyin. ama burda kabahatli eşiniz. annesine laf söyletiyor ki kadın söyleyebiliyor. sen tavrını koru. mesafeni koy, hiçbir şekilde de altta kalma.

Arabadan ziyade cinsel iliskilerinize karismasini dert etmelisiniz bence. Bir daha oyle soylediginde tepkini gostetmelisin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…