• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kayınvalidem ben evde yokken evime giriyor.

nursesila

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Nisan 2010
330
2
96
İstanbul
görümcem yeni gitti derken kaynanmların buraya taşınmasıyla boğuşşurken birde eşim anahtar vermiş ailesine ben evde yokken 2 gündür evime giriliyor.hiç birşey dağılmıyor ama ben kapıdan anlıyorum ewe girildiğini.evde alarm var cıkarke alarmı kurmuyorlar ve kapının üst kilidini kitlemiyorlar.ewde ne yapıorlar.aklıma kötü şeyler geliyor?cok mu paranoyak oldum ama bunlar benle oturmak istiyor acaba diorum büyü mü yapıolar gülüceksiniz ama aklıma ilk bu geldi????:30:

Evinizin anahtarını ne münasebetle veriyor? Köpeğiniz, kediniz, hergün sulanması gereken nadide çiçekleriniz mi var?

Eşiniz niye mahreminden sakınmıyor?

o hissi çok iyi biliyorum bende çalışıyorum ve evde çok bulunmuyorum kaynanam evlendiğimizde anahtarı vardı biz tatildeyken gelirmişte ewe bakarmış sanki 1 sene gidicez gelmicez gittim kilidi değiştiridim e benim akıllı eşim yine vermiş ben işteyken geliyolardı falan neyse bi gün onlara gittiğimde çaldım anahtarı:):):P napıım sinir oluyorum insanın evinde yokken birilerinin gelmesi belki gizlim saklım war belki ewim pis ne geliyosunuz çat kapı büyüye gelince ben kaynanalardan herşeyi beklerim:P:P:P:P korkutmıyım seni şaka şaka ama sen tedbiri elden bırakma yinede

Ben de gıcık oluyorum anahtar verme işine

Ama kadınlar çok akıllı evde bir şey patlar falan diye alıyorlar anahtarları

İnanılmaz saçma olaylar,cingöz kaynanalardan Allah korusun :36:

Ben de gıcık oluyorum anahtar verme işine

Ama kadınlar çok akıllı evde bir şey patlar falan diye alıyorlar anahtarları

İnanılmaz saçma olaylar,cingöz kaynanalardan Allah korusun :36:

Patlasa nolucak ki? Benim anahtarım kimse yok. Ben komşudayken patlasa bile bişey yapamam.

Gereksiz insanların gereksiz takıntıları işte. Hakimiyet kurma çabası

görümcem yeni gitti derken kaynanmların buraya taşınmasıyla boğuşşurken birde eşim anahtar vermiş ailesine ben evde yokken 2 gündür evime giriliyor.hiç birşey dağılmıyor ama ben kapıdan anlıyorum ewe girildiğini.evde alarm var cıkarke alarmı kurmuyorlar ve kapının üst kilidini kitlemiyorlar.ewde ne yapıorlar.aklıma kötü şeyler geliyor?cok mu paranoyak oldum ama bunlar benle oturmak istiyor acaba diorum büyü mü yapıolar gülüceksiniz ama aklıma ilk bu geldi????:30:

yok artık evinizin anahtarının ne işi var yaa başkalarında:52:

benim ev sahibim kayınvalidesinden ayrılmış 2 sene önce beraber oturuyolarmış daha önce ama kayınvalide de anahtar var ve kaç kere rastladım onlar evdeyken bile açıp anahtarla giriyo eve

ev sahibimle karşılıklı dairelerde oturuyoruz samimiyiz yani dedim ya bi gün iş üstünde yakalayacak sizi utanmayacak mı o zaman

ne insanlar var yaa

Allah sabır versin ....

hazır görümcem gitmişken derken nereye gitti?evlendi evdenmı gitti?
kayınvalıdemlerın buraya tasınmasıyla boğuşurken derken nereye üst katınızamı aynı sokagamı tasındılar?
eşiniz neden anahtarı verıyorkı tepkinizi vermedınızmi eşinize o ne dedi?

sorular sorular aklımdakı sorular :52:

Öncelikle merhabalar aynı durumda olsam zannediyorum ki bende hoşnut olmazdım bu durumdan ve şöyle bir yol izlerdim karşı tarafa bişey hissettirmeden akıllarına bunu getirmeden nazikçe uygun bir gün anahtarınızı evde unuttuğunuzu söyleyip onlardakini isteyin ve eşinize bu durumu anlatın( anahtarı aldım ya da unutmuştum adım diyin orası eşinizin size yaklaşımına kalmış) ama tamda anahtar elimizdeyken sana şunu söyliyim evimize izinsiz habersiz geldiklerini hisseetim belki yanılıyorumdur ama içimin rahat etmesi için geri vermek istemiyorum bunu anlayışla karşıla diyin ve tatsızlık olmadan çözün yedeğini yaptırmış olma ihtimallerini göze alın ve yine bir süre dikkatle gözlemleyin iyi akşamlar

kayınvalıdemlerın buraya tasınmasıyla boğuşurken derken nereye üst katınızamı aynı sokagamı tasındılar?

süpersiinn.....

görümcem 21 gündür bizdeydi.takip eden arkadaşlar olur densiz yazı yazar diye yazdım:)
kayınvalidemler iki sokak öteye taşındı yedi sekiz dakika yürüme mesafesi:
eşim anahtarı habersiz vermiş iki anahtar vardı şuan eşimde anahtar yok ailesinde var
eşime bişey söylemedim zaten öncedende vardı ama gelmezlerdi uzaktalardı şimdi yakındalar daha üç gün oldu gelili ama iki gündür evime giriliyor
eşim ailesinin yanındayken aradım işten geldim alarm kurulmamış senmi sabah kurmadın dedim o da ben kurdum baba sizmi girdiniz eve dedi bozulduğumu anlamışlardır
bu akşamda sölücem biz ewde yokken napıolarmış acaba die?

görümcem 21 gündür bizdeydi.takip eden arkadaşlar olur densiz yazı yazar diye yazdım:)
eşim anahtarı habersiz vermiş iki anahtar vardı şuan eşimde anahtar yok ailesinde var
eşime bişey söylemedim zaten öncedende vardı ama gelmezlerdi uzaktalardı şimdi yakındalar daha üç gün oldu gelili ama iki gündür evime giriliyor
eşim ailesinin yanındayken aradım işten geldim alarm kurulmamış senmi sabah kurmadın dedim o da ben kurdum baba sizmi girdiniz eve dedi bozulduğumu anlamışlardır

kilidi değiştir kocanıda 3gün yatağa alma:):):):):):)

illa bişey yapmaları şart değil sen yokken ne işi var evinde
kim olursa olsun ben yokken benim rızamın dışında evimde olması hoş değil:19::19::19:

kaynanama demiştim eşimde anahtar yok verin diye o da biz yaptırır veririz bi tane dedi:) ardındanda bizim evin anahtarındanda yaptırıp veririz merak etmeyin dedi...
ama bi arkadaş yazmış anahtarı çaldım diye bende bi karambolde çalıcam:)))))

o hissi çok iyi biliyorum bende çalışıyorum ve evde çok bulunmuyorum kaynanam evlendiğimizde anahtarı vardı biz tatildeyken gelirmişte ewe bakarmış sanki 1 sene gidicez gelmicez gittim kilidi değiştiridim e benim akıllı eşim yine vermiş ben işteyken geliyolardı falan neyse bi gün onlara gittiğimde çaldım anahtarı:):):P napıım sinir oluyorum insanın evinde yokken birilerinin gelmesi belki gizlim saklım war belki ewim pis ne geliyosunuz çat kapı büyüye gelince ben kaynanalardan herşeyi beklerim:P:P:P:P korkutmıyım seni şaka şaka ama sen tedbiri elden bırakma yinede

süper fikir bende çalıcam.....:27:

canım onlar anahtarı alıp rahatça girip çıkan tiplerse çekeceğin var derim
sen çalsanda saklasanda eşinden alıp tekrar yaptıracaklardır
bunu 11 yıldır yaşayan biri olarak sana tavsiyem cıngar çıkarıp tepkini belli etmen
ben eşimle sakince çözmeye çalıştım olmadı hele çocuk olduktan sonra hiç teklif etmeden girip çıkacaklar
tepkini açıkça ve saygı çerçevesinde eşini kırmadan net olarak ifade et yoksa işin içinden çıkamazsın

canım onlar anahtarı alıp rahatça girip çıkan tiplerse çekeceğin var derim
sen çalsanda saklasanda eşinden alıp tekrar yaptıracaklardır
bunu 11 yıldır yaşayan biri olarak sana tavsiyem cıngar çıkarıp tepkini belli etmen
ben eşimle sakince çözmeye çalıştım olmadı hele çocuk olduktan sonra hiç teklif etmeden girip çıkacaklar
tepkini açıkça ve saygı çerçevesinde eşini kırmadan net olarak ifade et yoksa işin içinden çıkamazsın
bilmiorum bikaç gün daha denicem ve ardından anahtarı çalıcam.sonrada eşime cok sorumsuzlar ya ewin anahtarı birinin eline gectiyse diye blöf yapıcam.eşime sölerim o konuda bi çekincem yok ama o saftır isteyemez alamaz üzülürler falan der.bende bu şartlar altında yalnızca kendi kendimi yiyor olacağım.ayyy hergün ayrı bir derttttt.......

kim isterki böle bişeyi ben daha nişanlıyım ama ne kendi annemin nede kaynanamın eve bensiz öle anahtarla girip ben yokken dolasması hosuma gitmez yani bilmiyorum ama bizimkiler kaynanam gil ankaradalar gelirlerse kapım sonua kadar acık ki bana karsı hep cok iyiler ama genede öle bi durumu hos karsılayamam

sinir oluyorum şu anahtar verme olayına,ne işi var acaba evimin anahtarının başkasında allah allah:20:
yeni evlendiğimiz zamanlarda eşimde kayınpederime vermiş anahtarı inşaat vardı lazım olurmuş falan filan.eşimin burnundan getirdim ya istersin ya ben dedim
ben banyoda filan olsam babn açsa kapıyı girse nolacak hiç düşündünmü deyince kafası dank etti aldı anahtarı
kayınpederde niye aldın anahtarı evinimi soyuyurdum diyor yüzsüz

ilk evlendiğimizde bizim anahtarda kayınvalidelerdeydi ama ben o zaman daha saf olduğumdan gözüm açılmadığından rahatsız olmamıştım
benim kayınpederde ben yokken kafasına göre gelirdi
ben tam gözüm açılıp rahatsız olacakken biz anahtarı kaybedip onlardan yedeği aldık
kayınpederimde hevesini almıştı heralde bir daha anahtar istemedi mevzusu bile olmadı

ilk evlendiğimizde bizim anahtarda kayınvalidelerdeydi ama ben o zaman daha saf olduğumdan gözüm açılmadığından rahatsız olmamıştım
benim kayınpederde ben yokken kafasına göre gelirdi
ben tam gözüm açılıp rahatsız olacakken biz anahtarı kaybedip onlardan yedeği aldık
kayınpederimde hevesini almıştı heralde bir daha anahtar istemedi mevzusu bile olmadı

konu sahibi arkadaşım sende anahtarı kaybettim diyerek anahtar çıkarma bahanesiyle al.Ve bir dahada verme.

zırt pırt ne diye geliyorlar? Evden ne alıyorlar? Amaç ne?

Back
X