• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kayınvalidem ben evde yokken evime giriyor.

bizimde evimizin anahtarı var kayınvalidemlerde
ilk başlarda bende rahatsız oluyordum
ben çalışırken acaba gizlice giriyorlarmı
giriyorlarsa ne yapıyorlar falan filan
kurardım kendimi eşimle konuştum bi gün konu açılınca
babam dedim giriyormu acaba bugun banyoda özel eşyamı unutmuşum
eğer girip görüdyse çok ayıp olucak utancımdan bakamam bile yüzünededim
(aslında bişy unutmamıştım:1:) eşiminde aklına sokmuştum oda rahatsız old
sonra konuşmuş babsıyla biz evde yokken girermeyin yada haberimiz olsun gibi
bide ben terlik koyuyordum kapının önüne akşam geldiğimd terlik aynı yerdydi yani girilmmiş hiç
hee işi olup girdiği oluyor bişey almak için
ondada önce beni arar kayınvalidem şunu alıcam bunu bırakıcam şu lazım diye haberim olur
bu hafta mesai yaptığım için akşmaları geç ve yorgun dönüyorum
çamaşırlar birikti ütüler birikti falan demiştim kayınvalideme
dün kayınvalidem aradı beni kızım çamaşılarını yıkayım ben isterse diye
valla çok makbule geçer dedim
eve geldim mis gibi her yer yemeğimi bile yapmış:21:
kirli sepetini ilk defa boş gördüm:1:
Bazen de difrizden çıkarmam gerekn bişeyi unutmuş oluyorum
arayıp kayınvalidemden rica ediyorum
iyi oluyo bi yerde ben memnunum şuanda :)
ama tabi ne niyetle eve girdiği önemli olan eşinizle konuşun
rahatsızlığınızı dile getirin mutlaka...

eşiniz düşüncesizlik etmiş size sormadan yapılacak şey mi bu...

Ben kayınvalidemle altlı üstlü oturuyorum,çocuğuma bakıyor,anahtarımız var onlarda,

mecburen bırakıyoruz,acil birşey lazım olursa çozukla alakalı diye,ancak haberim olmadan girdiklerini hiç sanmıyorum,

girseler bile çocuğun acil bir ihtiyacı için,

bundan da ben rahatsızlık duymuyorum,

senin durumun farklı,eşini ikna et bir şekilde ve o anahtarı alın....

her daim şüphe insanı kemirir...

Kendi evlerine taşınalı daha 3 gün olmuş bu kaynana ile kayınpeder, kendi evlerine hangi arada iyice yerleştiler de gelinin evine girip çıkıyorlar anlamıyorum ki.

Bir arkadaşın dediği gibi sende banyo meselesinden vur eşini bence. Bu konuda hiç bir erkek rahat davranmaz gibime geliyor. "Ben banyodayken gelirlerse ben ne yaparım" gibilerinden bişiler söyle.

Bir gün sonra da ne bileyim eşini ara "aşkım aman bugün babanlar bizim eve girmesinler banyoda o...mi unuttum" de

Ufaktan başla bence eşinin beynini yıkamaya, baktın olmuyor çal anahtarı gitsin.

Paranoyak ettiler bu kaynana-kayınpederler gelinleri valla sinir oluyorum.

hadi diyelim ki işten erken geldin izinlisin vs..kaynananın kayınpederinin haberi yok.evde rahat rahat ağda bakım felan yapıyorsun.ortalıkta don atlet dolaşıyorsun.sonuçta orası senin evin.ya kayınpederin pat diye giriverse eve nolucak??:53:banyodan çıktın diyelim,bornozunu havlunu çıkardın ayyy ocakta yemek vardı yandı o anda anadan doğma koştun mutfağa.pat kaynanan karşında...daha yazayım mı anla artık ve bu duruma bir çözüm bul arkadaşım....acilennn...eşine de böyle söyleyebilirsin:34:

allah sabır versin,

uzun yola gidersin, evde kedin köpeğin vardır yada buna benzer acil durumlar için geri almak kaydıyla anahtar verilir.

ama halen anlamam benim ve bizim evimizin anahtarı bizim dışımızda niye başkasında olur.

kusura bakma öncelikle hata eşinde. sonra annesinde.
eşin bir garip anneside ondan betermiş

rahat etmek istersen hemen al. eşinede söyle bir daha vermesin. sanki yol geçen hanı

valla benim şapşal kocamda anasına babasına veriyor anahtarı yolluyor eve.ne kocam arıyordu du nede kayınpeder arıyordu biz size geldik die.
ya akşam bi geliyorum eve karşımdalar.geldiklerine bişey demiyordum ama bana haber edilmediğine kızıyordum.ama kocam baba ana kuzusu olduğu
için bişey diemiyordu onlara.1000 defada söyledim bana haber et die ama yok nerde o düşünce.zaten o ailesinin yüzünden boşanma derecesine geldik
gerçi o kocam olacak adamda da suç var evde olanları ve tartışmalarımı hemen gidip babasına yetiştiriyordu çocuk gibi.eşim susar babası benle tartışırdı
evet insan gerçekten sinir oluyor.kayınpedere diemiyorsan kaynanana söyle uygun bi dille.

Bi kere benim eski kayınvalide bana iç çamaşırı almış gelmiş pazardan, baktım ben, senin çamaşırın kalmamış diye :9: şok olmuştum. Bi arkadaşım da aynı dertten muzdaripti, bi gün yatağının üzerine seksi çamaşırlar ve prezzervatifleri bıraktı çıktı evden, kayınvalide bi daha girmedi :21: :9:

Bi kere benim eski kayınvalide bana iç çamaşırı almış gelmiş pazardan, baktım ben, senin çamaşırın kalmamış diye :9: şok olmuştum. Bi arkadaşım da aynı dertten muzdaripti, bi gün yatağının üzerine seksi çamaşırlar ve prezzervatifleri bıraktı çıktı evden, kayınvalide bi daha girmedi :21: :9:

çook iiyii yaaa:52::52::52::52::52::52:
tuttum bunuuuu:D:D:D:D

8 dakikalik yurume mesafesindeki ailesine anahtar vermesi cok anlamsiz...
kayinvaliden istemistir bence...
esin o anahtari nasil verdiyse soyle ayni o sekilde geri alsin...
neden kafana bu kadar takip kendini uzuyorsun? bunu kim yaptiysa o cozsun...yani esin :27:

ben kendi aileme yakın oturuyorum anahtarım da var onlarda. acil bişey lazım olunca babama söylüyorum eve gidip hallediyo sağolsun. ama benim rahatlığım anahtarın kaynanamda olmaması galiba...

Garip bir durum oldukça :1: densiz bir davranış evin içinde ne yapıyorlar ki ? ben olsam kaynanama telefon açar derim ki anne eve girmişken bari bi temizlede öyle çık :8: kayınpeder olayı hele iyice saçma belki evimi çalıştıgım için pis bıraktım gittim niye görsün ki ? ne garip insanlar var şu dünyada

görümcem yeni gitti derken kaynanmların buraya taşınmasıyla boğuşşurken birde eşim anahtar vermiş ailesine ben evde yokken 2 gündür evime giriliyor.hiç birşey dağılmıyor ama ben kapıdan anlıyorum ewe girildiğini.evde alarm var cıkarke alarmı kurmuyorlar ve kapının üst kilidini kitlemiyorlar.ewde ne yapıorlar.aklıma kötü şeyler geliyor?cok mu paranoyak oldum ama bunlar benle oturmak istiyor acaba diorum büyü mü yapıolar gülüceksiniz ama aklıma ilk bu geldi????:30:

Yatak odanızı kitleyin ve anahtarı yanınıza alın veya gizli bir yere koyun,kayınvalidenize şöyle diyin anne eve giriyorsunuz sanırım ama çıkarken alarmı kurup üst kilidi de kitleyin nolur nolmaz anne diyin.Her gün alarmı tekrar kurmak zor gelecektir.Benimde kayınvalidem girer çıkar ama asla kötü niyetle girmz oğlum okuldan gelince üstünü değiştir çantasını koyar çıkar evden mecburen yani,çamaşır attıysam asar,yemek bırakır çıkar iyi niyetli yani..Bir de böyle söyleyin bakalım ne dicekler.

Oyuna gerek yok bence açık açık kayınvalidenize ben yokken evimize girilmesini istemiyorum..Ben o evin içindeyken hepimizin evi olabilir, ama kilitleyip çıktığımda sadece benim sorumluluğumda olan bir ev deyin.

..

Söyleyemiyorsanız, evin yatak odasını kilitleyin.. Anahtarı yanınıza götürün, yada eşiniz önce geliyorsa eşinizinde bildiği bir yere koyun.

Kayınvalidenizin evinin anahtarını isteyin..Bendede olsun deyin..Olduda siz olmadığınız zaman deyin ve susun..

Eğer verirse birgün kapıyı çalmadan pat diye girin.. Kesinlikle ses çıkaramayacaktır..Çıkarırsa gayet sevimli bir şekilde :) '' aa anne bizdekide sizde duruyor, ayrı gayrı mı var deyin.. ''

Bu çok işe yarayacaktır..

Anahtar konusundada eşinizle ASLA tartışmayın..

Birde bana kalırsa anahtarı çalmayın, eğer o gün sizden başkası o eve girmemişse bu anlaşılır.Bence yapmayın.

Mahreme girmeye utanmıyorlar mı bu insanlar. Senin evinde ne yapıyor ayrıca.
Hemen alın anahtarı. Sonra veririm gibi şeylere kanmayın yedeğini çıkarabilirler.

benim kayınvalidem de var anahtar. arada gelir eve toparlarım dedi, sesimi çıkarmadım. bir zaman sonra biz işteyken gelip gitmeye başladı, kafasına göre iş yapıyor evde. kayınvalideme "anne haber verin öyle gelin ev dağınık oluyor" dedim, "olsun sen benim kızımsın" dedi çıktı işin içinden. eşime dedim ki habersiz gelmesin, evde hele yatak odasında her sey ortada ayıp fln. eşim haklısın dedi. uyardı annesini, annesi oralı bile olmadı...

sonra tatile giderken o güne kadar hiç kurmadığımız alarmı kurdum, kayınvalidemi de arayıp haber vermedim =) biz daha yola çıkar çıkmaz sabahın köründe gelmiş eve alarm bütün siteyi ayağa kaldırmış. eşimi aradı yoldaydık ama eşim habersiz gelme diye kaç kere söyledim diye öyle bir kızdı ki; son oldu. şimdi gelmek isterse de beni arayıp bir kaç gün öncesinden söylüyor =)

salonun tam ortasına yere bir minder koyun.
sutyeniniz ve donunuzu ve eşinizin donunuda hemen yanına,
birde prezarvatif koyun, varsa biraz da krem

bakın daha giriyormu utancından.

ha bu arad bütün giysiler alelacele çıkarılmış şeklinde olsun, yani akşamdan kalmış gibi :))))))))))))

vallahide billahide girmez:52:

salonun tam ortasına yere bir minder koyun.
Sutyeniniz ve donunuzu ve eşinizin donunuda hemen yanına,
birde prezarvatif koyun, varsa biraz da krem

bakın daha giriyormu utancından.

Ha bu arad bütün giysiler alelacele çıkarılmış şeklinde olsun, yani akşamdan kalmış gibi :))))))))))))

vallahide billahide girmez:52:

hahahaaa iyi çöüzm ama emin ol canım ondan bile utanmayan kaynalalar vardır ...

Back
X