• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kayınvalidem ben evde yokken evime giriyor.

Benim anahtarım da kendi annemde var geçen eşim sordu anahtar anende mi ama bizim durumumuz şöyleydi ben çalışırken annemle kalıyorudm memleketimden 14 sat uzak bir yerde ee haliyle annem de anahtar vardı o sıralar şimdi yeni evliyim o anahtar annemde ama zaten istediği gibi gidip gelmez 14 saatlik yoldan ama eşim ona bile laf etmişti annende niye duruyor diye ama kendi ailesi benim evime ben işteyken sen işe git biz milleti toplar gider otururz sende demiş ben yokken kayınvalidem akrabalrını toplayıp gelmişti konusunuda açmıştım bilen bilir.

Hey allahım ne yüzsüz insanlar var bu ne ya böyle!!!Şoktayım arkadaşlar okduklarımdan sonra...Tamam çok yüzsüz insanlar elbette var ama gelinin evine milleti topalyıp oturmak falan...Bunlar nasıl insanlar demekki...Allah yardımcınız olsun ya ben sinir oldum oturduğum yerde:47:
Valla anahtar konusunda bana göre eşini tartaklaman lazım o yüz verirse sen istediğini yap bi sonuç elde edemezsin gibime geliyor canım...

amannnn tipik kayınvalde merakı...
benimki benle kalırken hergün hiç şaşmaz evden çıktığım an odamı karıştırıyordu deflaraca denedim parada aldı çeyizimdende..
eşime bu durumu izah edemedim bi türlü hiç inanmak istemedi..
Biliyordu bence annesinin böle huyları olduğunu ama işte annesi konduramıyordu..
kadın sanki kıyafetlerimi alıp giycek habure odama giriyordu ve en sevmediğim şeydir odama girilmesi ben kappısını çekip çıkmışım ne aranıyorsun
ortalıkda bişi bırakmıyordum anladığım zamandan itibaren
ortalıkda pek bişini bırakma derimm sen yokken misafir bile ağırlarlar
benimki evdeyken eltimi görümcemi çağırıp çayları demleyip pişirip yiyolardı ben dışardaydım..

ortalıkda pek bişinizi bırakmayın ve kilidi değiştirin eşinizin haberi bile olmasın o uyurken anahtarını değişirsiniz olur biter..

uygun..bir..zamanda...çilingir...getirip...göbeği...değiştirin...yadasizde..yaparsınız...öğrenin...göbeknasıl..değişir...diye...eşinize...gerekli...değil..dmekki..anahtar...kmseyede...söylemeyin....ellerindeki...anahtarla..açmaya...çalışsınarbakalım...birde...alarm..öttüsünde...ödleri...opsun...son..olur..herhalde...

Oyuna gerek yok bence açık açık kayınvalidenize ben yokken evimize girilmesini istemiyorum..Ben o evin içindeyken hepimizin evi olabilir, ama kilitleyip çıktığımda sadece benim sorumluluğumda olan bir ev deyin.

..

Söyleyemiyorsanız, evin yatak odasını kilitleyin.. Anahtarı yanınıza götürün, yada eşiniz önce geliyorsa eşinizinde bildiği bir yere koyun.

Kayınvalidenizin evinin anahtarını isteyin..Bendede olsun deyin..Olduda siz olmadığınız zaman deyin ve susun..

Eğer verirse birgün kapıyı çalmadan pat diye girin.. Kesinlikle ses çıkaramayacaktır..Çıkarırsa gayet sevimli bir şekilde :) '' aa anne bizdekide sizde duruyor, ayrı gayrı mı var deyin.. ''

Bu çok işe yarayacaktır..

Anahtar konusundada eşinizle ASLA tartışmayın..

Birde bana kalırsa anahtarı çalmayın, eğer o gün sizden başkası o eve girmemişse bu anlaşılır.Bence yapmayın.

ben çaldım ewet anladılar...anlasınlar ama bişey diyemediler anlasalar ne olucakki senmi aldın dicekler hayır ben niye alıyım benim anahtarım war ne münasebet dicem kaybettik o zaman olcak eşim pimpirikli biraz kaybettiklerini duyucak kilidi değiştiricek bende gazı werip anahtarı yine werdirmicem her halukarda zafer benim ha eşime baskı yapıp istetseydim eşimi biliyorum isteyemicekti istesede mahçup olucaktı bende cırlasaydım kötü gelin olucaktım böyle sessiz sedasız ne demek isdediğimi anlattım onlarda anladı eşşek değiller ya:):):)

pazar kahvaltısına cağırmışlardı şimdi bizi.1 saat bile kalmadım tam cıkarken eşimin anahtarı yok dedim.al diyorum eşime bi yandanda.kaynanam dioki al oğlum bize lazım olmaz.o sırada kayınpeder kalsın bizde ben sana yaptırırım dedi.eşim tam alıcaktı araya girdi yani...hüsranla sonuçlandı.yrn ewi sizin dediğiniz gibi bırakıcam bazı eşyalar ortada kalsın bakalım.girerlerse anlasınlar...olmadı bigün onlara cocuklu bi misafir gelirse çalıcam.gene yaptırırlar aa napım ben bi kere yapımda..

kaynanama demiştim eşimde anahtar yok verin diye o da biz yaptırır veririz bi tane dedi:) ardındanda bizim evin anahtarındanda yaptırıp veririz merak etmeyin dedi...
ama bi arkadaş yazmış anahtarı çaldım diye bende bi karambolde çalıcam:)))))

yok çalma sonra çalmış diye eşinle kötü eder.laf eder.bi de üstüne anahtarı kaybetmişiz anahtarı verin de çıkartalım diye isterler yine bişey yapamazsın.

eşinle açık açık konuş bence.niye evin anahtarını veriyorsun bizim mahremimiz özelimiz ayıp de.eğer şimdi ağırlığını koymazsan
bak buraya yazıyorum işte walla kapıyı kaynanan açar hoşgeldin geliiiiiiinnnnn diye :52: :27:

Hiç hoşlanmam ben.Benimde eşimin babasında ve erkek kardeşinde ve bir de evlerinde asılı bizim evin anahtarı vardı.Tabi ben evlenmeden 1 hafta öncesine kadar.Sonra evlenince anahtarı istedim eşimden, onlarda anahtar olmasını istemiyorum dedim.Babası darılmıştı anahtarı istedik diye. Ben de kilidi değiştir dedim eşime.değiştirdik.Balıklarımız var bizimde, ben annemlerde kalınca kardeşine anahtar veriyo, yem atsın diye.Ben de dedim bundan sonra sen işe gitmeden atarsın yemi.Çünkü babası evime girmiş, bi de buzdolabımı açmış, bi de bunu bana söylüyo, dolapta zeytininiz vardı ,gördüm diye.Bu kaçıncı kilit değiştirişimiz bilmiyorum. Bana kendi anahtarlarını veriyodu babası almadım.Ben kapıyı çalar öyle girerim, sonuçta o evde erkekler var sadece.Ben ne diye anahtarla gireyim ki sizin evinize.Eşimin annesi biz tanışmadan çok önce vefat etmiş.

Ben bir buçuk senedir evliyim on gündür ise annemin evindeyim.Bende de aynı sorunlar vardı kayınvalidemle altlı üstlü oturuyorduk.Yedek anahtar vardı onlarda da ama sürekli ben işteyken evime giriliyo ve söylüyorlar.bende bi gün alıp sakladım anahtarı kimseye de bişey diyemedim çünkü eşim ailesine felaket düşkündü önce ailem sonra sen derdi hep.sonra akılla eşim kendi anahtarını verdi anneciğine.boşanmaya karar verdiğimizde anladım ki evime girip girip eşimi doldurmuşlar.Sonuç ayrıyız:(

Bizde kayınvalidemle aynı yerde oturuyoruz karşılıklı evlerimiz benim eşimde anahtar vermişti onlara ama ben içerde fln unutursam diye demişti. Hiç düşünmemiştm girebilceklerini ama okuduktan snra içime şüphe düştü :) bende kontrol edicem bundan sonra. ( bu arada zaten eve girse geri kaçar eşimde bende çalışıyoruz erkn çıkyrz ve evin altını üstüne getirerek çıkıyoruz. mesela şuan eve girse kaynanam korkar kaçar öyle bi dağıtıyoruz yani :)))

kızlar halinize şükredin benim bir arkadaşım kayınvalidesiyle altlı üstülü oturuyorlar onunda anahtarı herkeste var biz oraya gittiğimizde bir bakıyorum biz mutfaktayken kayanansı geliyor açıp giriyor çıkıyor dedimki hep böylemi evet dedi mesela arkadaşımgil uyurken giriyor bu eve çocuğu var aynı odada yatırıyor çocuğunuda bunların odasına giriyor çocuğun üstünü örtüyormuş bu evde yokken eve bir geliyor kaynana amca yenge kaynı herkes evde börek yapıyorlar filan bende dedimki bak genelde geceleri geliyorsa hangi saatte geliyorsa alrm kur yada uyuma bekle tam o saatlerde eşini baştan çıkar o anda gelsin bakalım birdaha gelecekmi dedim bakalım ayarlayacaktı daha haber bekliyorum:9:

canım onlar anahtarı alıp rahatça girip çıkan tiplerse çekeceğin var derim
sen çalsanda saklasanda eşinden alıp tekrar yaptıracaklardır
bunu 11 yıldır yaşayan biri olarak sana tavsiyem cıngar çıkarıp tepkini belli etmen
ben eşimle sakince çözmeye çalıştım olmadı hele çocuk olduktan sonra hiç teklif etmeden girip çıkacaklar
tepkini açıkça ve saygı çerçevesinde eşini kırmadan net olarak ifade et yoksa işin içinden çıkamazsın

aynen katılıyorum

aynı durumdayım bizim evlerimiz çok yakın olmadığı halde kaynanam,kaynatam kaynım giren çıkan belirsiz dingonun ahırına dönmüş durumdayız.
anahtarı çaldım yenisini yaptırmışlar onuda çaldım eşim anahtarını vermiş.
sen ne diyosun ben uyurken kaynanm girse iyi kaynım çat dlar odaya yastık alıcam,battanye alıcam kaynatam gündüz gelmiş eve bi gün yatağımı toplamamıştım
akşam bana diyo ki yatağını topladım ohaaaa ya ohaaaa ama şu aralar bitme noktasında evliliğim 15 gün oldu eşimle konuşmuyoruz kendileri kaybedecek.

aynı durumdayım bizim evlerimiz çok yakın olmadığı halde kaynanam,kaynatam kaynım giren çıkan belirsiz dingonun ahırına dönmüş durumdayız.
anahtarı çaldım yenisini yaptırmışlar onuda çaldım eşim anahtarını vermiş.
sen ne diyosun ben uyurken kaynanm girse iyi kaynım çat dlar odaya yastık alıcam,battanye alıcam kaynatam gündüz gelmiş eve bi gün yatağımı toplamamıştım
akşam bana diyo ki yatağını topladım ohaaaa ya ohaaaa ama şu aralar bitme noktasında evliliğim 15 gün oldu eşimle konuşmuyoruz kendileri kaybedecek.

Gelisme var mi?

Çok saçma bu anahtar mevzusu yahu.
Onlar size versin evinin anahtarını yaşlı insanlar bişey olur gidilir bakılır.
Siz evde yokken gelmeleri zaten sacmalığın daniskası. Söyleyin ama eşinize ama kayınvalidenize, bilsinler rahatsız olduğunuzu. Girmesinler siz yokken evinize.
Amaç ne onuda anlayamadım.

Back
X