Kayinvalidem benden ne istiyor ?

Küs olman evliliğini bozacaksa mesafeli ol lafda soksa hakaretde etse gülümse karşısında deliymiş muamelesi yapmış olursun iyice delirir oglunun yanındada gercek yüzünü gösterir.
Evet size hak veriyorum galiba yaptığı şeyleri görmezden gelmem daha iyi bir tavır kendini çok önemli görmez belki biraz sakinleşir davranışları

Bu kaynanaları gerçekten anlamıyorum. Hiç mi işin gücün yok ya hu. Kendilerine acilen bir hobi edinmeleri gerek. Güzel güzel geçinmek varken nedir yani bu kadar sorun çıkartmak. Bana zararı olanla iletişimimi en aza indirirdim. Saygınızı koruyun eşinizle aranızı bozacak sebebler olmasın.

Psikiyatriste görünmesini söyledim bende normal olduğunu düşünmüyorum ona göre de ben normal değilim öyle söylüyor
Kv lerın geline aşırı kıskançlığı oğlunu paylaşamaması geleneksel Türk aile yapısı içinde normal gibi görülmüş bu zamana kadar ama yurtdışında makaleleri tezleri bile var bu durumun nedenlerinin.

Sana tavsiyem Kv ni çözmeye çalışma çünkü hasta psikolojik olarak hasta Kişilerin mantığını da anlayamazsın.

Psikiyatrise bile gitse o kolay kolay düzelmez. Çok uzun tedavi alması gerekiyor.

Maalesef saygi size hakaret eden insana susnak degil Allah askina susmayin
Madem oglu annesinin dizinden ayrilmayacakti evlenmeyecekti. Madem evlendin pasa pasa kendi evine gideceksin arkadas. O kadinin sorunu bence seninle degil insanlikla. Iyi insana iyi olunur bosu bosuna iyi gelin olmaya calismayin.

Ne diye evlendirmiş oğluşunu madem? Gerçekten ruh hastası bu toplum. Böyle bir anneye sahip olmak da sanırım dünyanın en büyük şanssızlıklarından biri... Ayrıca siz ağzınızla kuş tutsanız niye zümrüanka tutmadın beceriksizsin der bu zihniyet. Yorma boşa kendini...

Valahi ben yokmuş gibi davranırdım kusura bakmasın yaşı benden büyük diye her yaptığı harekete saygı duyup susacak değilim siz iyi sabretmişsiniz.Herkes haddini bilecek kimse kusura bakmasın ama cahil insanla hayatta asla mücadele edemezsin o yüzden hiç yokmuş gibi davranın mecnur olmadığınız sürece konuşmayın eşinizin annesidir kendisi gitsin gelsin ama ben olsam o eve ayak basmam

Kayınpeder bostan korkuluğu mu?
Bu kadın ölmeden hamile kalma.

Bunu kolay kolay söylemem ama ben yerinde olsam konuşmazdım sanırım.
Oğlu isterse gitsin görsün annesini derdim.

Ay ne kendinizi sevdireceksiniz, kadın size geber demiş hala evinize mi alıyorsunuz? Bağımlı kişilik bunlar, evlendirmeseydi oğlunu o zaman.

sen 1 tane laf söylersen hep o laf konusulur zaten.
o olay olur.
Onlarin dedikleri normaldir
o herseyi deme hakkina sahip sanar kendini.
o buyuk! o cahil! o demisde ne olmus! bla bla.
herseyin ustune cikarlar.

görusme.
görusmuyorum kafam cok rahat.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…