Kayinvalidem benden ne istiyor ?

Astoria bununla ilgili bir makale tez açıklama vs var mı, 10 kv den 9 u böyle zira. Toplumun en büyüksorunlarından biri bence.

Sosyoloji, kadın çalışmaları vs. bölümlerinden akademisyenlerin muhakkak vardır bunlar üzerine çalışmaları. Mesela şöyle bir baktım bir tane makale bu, merak edenler okuyabilirler. Anne-oğul bağlanmasının gelin-kayınvalide ilişkisi ve evlilik doyumunu yordamadaki rolü incelenmiş; güzele benziyor: http://dergipark.gov.tr/download/article-file/402810

Ama benim bu konuyla ilgili en sevdiğim yazı psikiyatrist İlker Küçükparlak'a ait: Özgecan'ın Ardından - Erkekleri Doğuran Analar

Abooo camlarimi kirdi kadin rahatsiz heralde normal degil cunku cocugun var mi bu torunuda paylasmak istemez bunda o pontansiyeli gordum ben

Teşekkürler....

Sanki bı tek onlar anne .. Bizim annelerimiz yok sanki ? Bu kayınvalideler neden bu kadar şeytan olmak zorunda ki

Böyle bir insan olsan kv'dem ölüm döşeğinde olsa 1 yudum su vermem. Gelip evimin camlarını aşağı indirecek yaka paça atardim dış kapıya. Yüzüne bakmazdım be. Sen iyi sabretmişsin.

Hic muhattap olmayin bence mukemmel bir evliligim.var diyorsunuz ne mutlu size eşiniz ile daha da mutlu olmanin yollarina bakin kv de ile degil.

Büyü felanda yapar bu kadın sana deyim hele birde cocugunuz olursa allahhh ozmn gör oglunu nasıl kıskanmıs ya şaka gbi ozmn da sana beddua edecek seyi bulsun bakalım ohlu farkında anlasılan ama ana iste atamaz satamaz ama sen mesafe koy yoksa evliligin zarar gorur canm

Suç tamamıyle eşinizde.

Sabah gidip akşam döneceksiniz" cümlesi üzerine , ne münasebet anne bizim bir evimiz var, dediğin gibi yaparsak bu ev nasıl dönecek ,evli olduğumuzu nasıl anlayacağız ? Tarzında bir şey demeliydi.

Erkekler idare ederse kv. dünyanın zalimi olsun o evliliğe , kadına dokunamiyorlar.

Islerine gelmiyor, uğraşmak istemiyorlar , " kırmak istemiyorum "adı altında kadınlara zulme sessiz kaliyorlar.

Kendileriyle ilgili olan ufak bir muhabbette çatır çatır kavga etmesini biliyorlar ama.. Kırmak istemiyorum diye hiç düşünmüyorlar.

Kayınvalidenin ne istediğinin ne önemi var?
Böylesine iyi gelin olmaya çalışma, olamazsın.
Benim kayınvalide aynısı. Sadece camlarımı kırmadı her halde.

Ben de sizin gibi insanları anlayamıyorum gerçekten!
Suratınıza tukurmedigi kalmış hala bi yarama çabası.
Neymiş iyi gelin olmaya çalışıyormuşsunuz ayy bu ne gerçek kesit filmi mi çekiliyor yahu bu gerçek hayat.
Hak etmeyen insana kendi anam babam dahi olsa hiçbir şey yapmam değmez yani.
Birakin gorusmeyin bile muhatap almayın.

Aynen öyle yaptım şu anda hep bir mesafem var evine gittiğimde elimden geleni yaparım ama oturup sohbet etmem kısa kısa cevaplar veriyorum gecistiriyorum
Ha bi de evine gidip yemek temizlik filan yapıyorsunuz oo kafalar süpermiş.

Sen hala görüşüyormusun o kayınvalideyle

Oğluda gözleriyle görmüş Kadın kıskançlıktan Kudurmuş resmen ben olsam eşinizin yerine asla sizi annemle başbaşa bırakmazdım Allah korusun sizede ani çıkışlar yapıp size belkide telafisi mümkün olmayan zararlarda açabilir gerçi açmışda Ruhen. Kv karşı bundan sonrası sıcak gelin olmanız beklentileride olmasın artık hiç kimsenin bu arada kayınbaba bu aklı kaçık karısının hal ve tavırlarına ne diyor yoksa odamı Kv aynısı ?

En doğrusunu yapıyorsun zaten ne yaparsan yap takdir gelmez o meymenetsizden zorakide olsa saygıda kusur etme kazanan sen olacaksın bu İmtihanda inşaAllah Rabbim seni bütün şerrli insanların şerrinden korusun amin

Zafer senin diye surat asıyor.. Sen aynı kal zamanla eşin daha çok anlayacak anasını..

O kırdıgı camların ustune oturtmayan nolurdu cok sabırlısın

Niye sürekli bi yaranma çabası? Iyi gelin olmak ne demek? Herşeye sünger çekmek ne demek ?Valla ben bunları anlayamadım .. bu yaşadıklarını ben yaşasam hiç çekinmeden çok acayip kötü gelin olurdum .gerekirse oğlunu da geri verirdim .sanki tapulu mal ,senin benim davasına girişiyor ..hiç çekilesi değil ..

Neden?elinden almissin ensestmiydiler ki tevbe tevbe!ne mannah insanlar var Allah'im aklıma mukayet ol.
Adam karisini başka anasını başka sever,senin kv arızalı bi sanayiye mi goturseniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…