Kayinvalidem benden ne istiyor ?

Konu baslıgına istinaden kayınvalıdeler genelde gelınlerınden bir şey istemez ogullarından gelinlerin kendilerinden asagı oldugunu duymak gormek isterler. Konuyu da ilk satırları okuyunca ozur dilerim ama okumadım. Cunku kilit nokta sıze yapılan ilk atagı bastırmak. Eger sıze ilk hakaret ettiğinde agzının payını verirseniz cetin cevize carpar ve siner. Yok eger o ilk atak altta kaldıysanız altta kalanın canı cıksın derler. Eşiniz de bir kere yuttugunuz hakaretleri devamlı yutmanızı bekler.O yuzden o ilk atak onemli

Mutlu bir evliliginizin olmasi kayinvalidenizle gorusmenize bagli degil. Nasil hala gorusebiliyorsunuz bunca psikopati davranislar gosteren bir kadinla?Ben korkardim acikcasi, size sinsice zarar vermek istemeyecegi ne malum?Ayrica eminim her firsatta kocaniza sizi kotuluyordur. Boyle ruh hastalari anneler ogullarinin koyunlarina ellerinden gelse baska kadini sokarlar, ogullarinin karisini olumune kiskandiklarindan. Uzak durun bence, hasta bir insan.

Kayınvalide gelip benim evimin camlarını indirseydi bırakın suratına bakmamayı o suratını sonsuza dek hafızamdan bile silerdim. Bu nasıl hadsizliktir ya? Okurken bile sinirlendim.

Mesafe koyun. Iyi gelin olmaya calismaniz onun kötü olmasina yüz vermeniz demektir. Siz Alttan aldikca tepenize cikar. Sizde kötü olmayin ama iyi olmayada calismayin. Mesafenizi koruyun. Aldiris etmeyin. Yuvaniza Evinize Bakin. Kv uzun görüsmeler yapmayin her gelmek istediginde hazir oldu durmayin isiniz varsa söyleyin. Cok yüz verince tepenize cikar. Kendisi hasta Sizide hasta etmesine izin Vermeyin sagliginiz icin uzak Durun. Küsmeyin konusmamazlik yaparsanizda azar cok iyi olursanizda azar. Karsilastiginizda konusabilecek kadar iyi olun yeter.

Sevgili konu sahibi kardeşim senin yerinde olsam; asla yüzüne gülmem, hep kısa cevaplar veririm, ne söylese karşılığını verirdim. Hiçbirşeyime karışmasına müsade etmezdim. Emir kipiyle konuşmasına kesinlikle müsade etme. Ayrıca kayınvaliden gerçekten tam bir ruh hastasıymış. Allah kocan aklın başında gibi. Sakın kendini ezdirme.

Teşekkür ederim yorumlariniz destek önerileriniz için... O kadar zor bir insan ki hiç görüşmemek bizi daha çok huzursuz etmesi demek olduğu için artık stresten huzursuz edilmekten korkuyorum yaşadığım o günleri tekrar yaşamaktan korkuyorum. Tabi ki bu yaptığım onun her dediğine tamam deyip yutup susmak değil. Onunla ilgili sorunlardan sıyrılıp evliligimle eşimle ilgilenmek istiyorum. Kayınbaba eşinin yaptığı şeylerle ilgili tek kelime etmedi dediği tek şey camları ben yaptiricam oldu hiç şaşırmış gibi değil eşini tanıdığı için. Eşim beni destekliyor annesinin yaşattığı her şey için kendi özür diliyor huzurumuzu bozmayalım bizim bir sorunumuz yok onun yüzünden biz üzülmeyelim huzursuz olmayalım diyor. Eşimi çok seviyorum ve onunda desteği yanimda olması sevgisi bütün bunlar kayinvalidemin yaptıklarını unutturuyor..

Sen bir yönden sanslisin kv. Kendi karakterini ortaya koyuyor ve oglu görüp ona göre tavir aliyor. Benim kv. Tam bir sinsidir karda yürür izini belli etmez oglunu bana karsi öyle bir doldururki anlayamazsin. Esimin aninda bana tavei degisip kavga ederiz. Annen seni doldurdu dedugim zamanda esim asla kabul etmez cünkü ortada somut bir lafi yok. Esim tipik türk erkegi gibi gazla calisir annesinin eteklerinaltinda yasar malesef bunun farkinda degil en kötüsüde ispat edememek yani yine haline sükret ki kv. Sinsi degil hatalari yanlislari ortada yapiyor esin görüyor benimki gibi kv. Allah düsmanima vermesin beterin beteri var

senin esine bir sey kanitlaman gerek yok arkana yaslan kv. Hata yapmasini bekle esinde bunu görecek yani kendi kaybedecek sen degil kafana hic takma esinle hayatini yasa mutlu ol

Allah sizinde yardımcınız olsun. Beyinleri bu kadar cahilce çalışan insanların bir yerde açık vereceğini düşünüyorum insallah sizinde kayınvalideniz bir yerde gerçek yüzünü gösterir.

senin esine bir sey kanitlaman gerek yok arkana yaslan kv. Hata yapmasini bekle esinde bunu görecek yani kendi kaybedecek sen degil kafana hic takma esinle hayatini yasa mutlu ol
Teşekkür ederim evet yaptığı her hata oğlunun hatta çevremizde bizi tanıyan insanların kendisine karşı soğumasına neden oluyor umarım anlar....

Emin olun benim kv. Acik vermez 16 senedir vermedi nasil bas edecegimide bilmiyorum en basitörnegiyle esimden. Ir kere dayak yemistim kyillar önce kv. Söyldigimde benim yanimda benden yana oluyor oglunada tekken oglum kadin dövülmez ama senide cileden cikartmis sen ne yapacaktinki mecbur birakmis seni o durumua sen öyle bir erkek degilsin senin sucun yokki diyor esimi tutabilene ask olsun oda basliyor sen hak ettin demeye ama bunu annesinin kafasina soktuguna inandiramiyorum ve evimde her zaman tartisma resmen benim evimi kv. Yönetiyor o istese simdi bizi bosatir o derece. Yani tatlim anliycagin senin kv. Gibi olmasi icin cok seyimi verirdim sükret haline canim benim.

Allah peygamber sabrı vermiş Helal olsun
Ben ne yaptıysa aynısını yapar ayna olurdum ona benim evime gelip cam kırıcak şikayet ederdim bile...
Çoçuğuma beddua ettiği an ölüm fermanını imzalasın zaten .

Anladım haklısınız en azından yaptığı ayıbı oğlu görüyor gizli kalmıyor. Allah o insanlara akıl bizede sabır versin

Amin tatlim. Bunlari yazmamin sebeni ne insanlar var nelerle ugrasiyoruz sen rahat ol esinle mutlu ol gerisi yaptigini kendi ceker merak etme hicte kafani yorma.

Ne yaptıysa aynısı yapmaya kalksam bile onun kadar ileri gidemem emin olun sınırları yok çünkü kendini bir fikre sabitlemiş mantigini ahlakını devre dışı bırakmış aklina ne eserse yapiyor

Amin tatlim. Bunlari yazmamin sebeni ne insanlar var nelerle ugrasiyoruz sen rahat ol esinle mutlu ol gerisi yaptigini kendi ceker merak etme hicte kafani yorma.
Çok teşekkür ederim desteğiniz için beni hiç tanımadan rahatlamama yardımcı oldunuz Allah sizede huzur rahatlama versin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…