Kayınvalidem Benden Özür Diledi,Mutluyum:)

sssemaaa

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Temmuz 2011
900
0
46
İstanbul
Hanımlar,
Kayınvalidem bi müddettir bende kalıyo, ama geçici bi süre, evine dönecek.
Kaldığı süre içinde bi çok şeye karıştı ama eşim beni korudu baya, neyse eşim yokken benim giyimime laf edince cinlerim tepeme çıktı
Kapalı değilim fakat dekolte şeyler filan giymiyorum dikkat ediyorum özellikle onun yanında.
Başladı kendi memleketindeki açık kızlara laf söylemeye ama lafı bana dokunduruyo.
Ben de açtım ağzımı dedim anne sen bana söylemeye çalışıyosun, herkes işine baksın ben sana karışıyo muyum vs. baya saydım fakat sesim yükselmedi ama otoriter bi ses tonum vardı.
Korktu sanırım özür diledi benden:)İlk defa böyle gördüm
Her neyse, ben bu durumu eşime anlatmalı mıyım sizce??

Hanımlar,
Kaldığı süre içinde bi çok şeye karıştı ama eşim beni korudu baya, neyse eşim yokken benim giyimime laf edince cinlerim tepeme çıktı
Kapalı değilim fakat dekolte şeyler filan giymiyorum dikkat ediyorum özellikle onun yanında.
Başladı kendi memleketindeki açık kızlara laf söylemeye ama lafı bana dokunduruyo.
Ben de açtım ağzımı dedim anne sen bana söylemeye çalışıyosun, herkes işine baksın ben sana karışıyo muyum vs. baya saydım fakat sesim yükselmedi ama otoriter bi ses tonum vardı.

o anlatmadan sen anlat, eşinede gaz ver başımda kocam var o nasıl seni çiğneyip bana laf eder falan de şişsin beyin :1:

Anlatmaz bence k.validem çünkü eşim kızar ona, özür de dilediğine göre gerçekten pişman oldu

anlatmıcandan eminsen sende konuyu kapat o zaman, tipik kaynana örneğine göre düşündüm ben her şeyi yetiştirirler ya 1e 5 katarak, o bakımdan dedim

Anlat ama sikayet eder gibi degil..Bugün böyle birsey oldu, annende yanlis yaptigini farketti ve özür diledi...sorun halloldu de..Ben eslerden birsey saklanmamasi taraftariyim..Yarin birgün kayinvalideniz evine gittiginde bunu esinize anlatsa birde özür diledim diye olay farkli boyut kazanir...

Anlat ama sikayet eder gibi degil..Bugün böyle birsey oldu, annende yanlis yaptigini farketti ve özür diledi...sorun halloldu de..Ben eslerden birsey saklanmamasi taraftariyim..Yarin birgün kayinvalideniz evine gittiginde bunu esinize anlatsa birde özür diledim diye olay farkli boyut kazanir...

En iyisi akşam odamıza geçince, uygun bi dille anlatmak bence de.
Zaten annesinin huyunu biliyo eşim, sonra anlatmayınca bi de başka birinden duyarsa beni saklıyorum kötü davrandım falan diye düşünmesin

Hanımlar,

hemde ayrıntılı anlat, ama neden özür diledi biliyomusun ,kötü bir şekilde ayrılmayıpta tekrar gelip kalmaya yüzü olsun diiye, yoksa bir kayınvalide kolay kolay özür dilemez:27:

hemde ayrıntılı anlat, ama neden özür diledi biliyomusun ,kötü bir şekilde ayrılmayıpta tekrar gelip kalmaya yüzü olsun diiye, yoksa bir kayınvalide kolay kolay özür dilemez:27:

Aslında ben de bu tip şeyleri düşündüm, ya da oğluna şikayet etmiyim diye de dilemiş olabilir, yoksa o kadar iyi niyetli biri değil malesef

kadınlar arasındaki muhabbetleri ya da tartışmaları erkeklere söylemeyi doğru bulmuyorum

adam akşama kadar ekmek kavgasında

bir de eve gelip annen şöyle karın böyle muhabbetleri mi çeksin

abartı bir durum yok ortada

huzurunu niye bozacaksın ki...

kadınlar arasındaki muhabbetleri ya da tartışmaları erkeklere söylemeyi doğru bulmuyorum

adam akşama kadar ekmek kavgasında

bir de eve gelip annen şöyle karın böyle muhabbetleri mi çeksin

abartı bir durum yok ortada

huzurunu niye bozacaksın ki...

Ama canım ben onun annesinin kahrını onun için çekiyosam,ki ben de çalışıyorum,o da beni dinlemeli, değil mi?

anlatma.
ve bence sen olayı çözmüşsün

kocayı işin içine karıştırmadan tenhada icabına bakıver kayınvalıdenın.lafını ver oturt bak nasılda şaşırmış eminim senden öyle birşey beklemıyordu.lafı söyleyip köşeye çekilecekti aklınca...:1:

kocana anlatma.

anlatma.
ve bence sen olayı çözmüşsün

kocayı işin içine karıştırmadan tenhada icabına bakıver kayınvalıdenın.lafını ver oturt bak nasılda şaşırmış eminim senden öyle birşey beklemıyordu.lafı söyleyip köşeye çekilecekti aklınca...:1:

kocana anlatma.

Evet aynen, şaşırdı, çünkü ben kazasız belasız atlatalım bu ziyareti diye baya kasmıştım ve de susmuştum.
Bi de hep eşimle akşamları evde oluyoduk onun yanında bişey diyemiyodu.
Hazır yokken üç beş laf sokayım dedi heralde ama kursağında kaldı o zevk
Ve benim için zevke dönüştü.
Bundan sonra işin yolunu öğrendim ben, laf isteyene vericem..

tabiki kahrını çekme

ama sen zaten demişsin diyeceğini

ve senden özür de dilemiş

anlatmak istediğim ne yaşayacaksanız aranızda yaşayın

he çözüme ulaşamayan şeyler olur

anlayışsızdır anlatamassın derdini gider söylersin

ama benden özür diledi diye anlatmak anlamsız

Bence eşinize söylemeyin.
Bir gün başkasından duyar, ya da annesinden duyar da bana niye söylemedin derse eğer
Hiç üzerinde durmadım, o an bir sorun oldu hallettik sana anlatıp büyütecek bir durum yoktu dersin. :)

Back
X