- 11 Mayıs 2009
- 27.926
- 15.235
- 823
Şimdi sen annene geçmişsin eşinde oraya gelmiş sanırım ona bozulmuş. Aramanı beklemiştir peki eşiniz neden aramadı annesini yeni yılda kutlamak için onunda mı kontörü yoktu yani bence kendi annenizde yeni yılı geçirip onu kutlamak için bile aramamanız zoruna gitmiştir. Hiç olmazsa oğlu arayabilirdi bir şey olsa eşine nasıl ulaşacaktın annende herhalde annenin ev telinden arardın aynı şekilde kaynananı da arayıp annenden bir yeni yılını kutlayabilirdi böylece laf söyleme lüksü ortadan kalkardı telde söylerdi sana meşgule aldın diye sende açıklamanı yapardın peki eşinle kaynanan konuştuktan sonra kaynananı aramadın mı anne yanlış anlamışsın meşgule almadım olduysa da yanlışlıkla olmuştur diye. Hem akşam sessize almanızı akşam tel de konuşmam demenizi de anlayamadım arayan eşinizde olabilirdi acil birşeyde olabilirdi benim eşim görev için senede bir iki kez şehir dışına gider ya da mesai olur hep yanımda tutarım ve sesini açarım ne olur ne olmaz diye. Biraz empati yapın siz kaynananıza gitseniz annenizi hiç aramasanız yeni yılını kutlamasanız o da alınırdı. Ama sana demesi gerekirdi bunu eşine şikayet eder gibi dememesi gerekirdi.