Merhaba kızlar, kısaca anlatayım kayınvalidemle çok iyi geçindiğimizi söyleyemeyiz daha doğrusu artık yaptıklarıyla bendeki tüm sevgisini bitirdi sadece eşimin annesi olduğu için saygı gösteriyorum o kadar. Gelelim bugünkü konumuza eşim önümüzdeki hafta pazartesi günü ses tellerindeki polip nedeniyle ameliyat olacak bugün de tahlillerini yaptırmaya hastaneye gitti bir arkadaşıyla arkadaşı daha önce o hastanede çalışmış yardımcı olmak amaçlı eşimle birlikte gitti Allah razı olsun. Az önce kayınvalidem aradı eşimi arıyormuş ama ulaşamıyormuş bende az önce konuştum akciğer grafisi çekilecekti belki o yüzden kapatmıştır dedim. Sen nerdesin dedi işteyim dedim sen niye gitmedin niye yalnız bıraktın ki oğlumu demezmi arkadaşıyla birlikte gitti tahlil yaptıracak sonuçta ameliyata girmeyecek ya bugü dedim. Ama sinirim zıpladı 2008 yılında ben ameliyat oldum bütün muayenelerime tahlillerime hep yalnız gittim eşim biopsi yapılacağı gün ve ameliyat günü geldi önemli olduğu için diğer günler bende istemedim zaten gelmesini acil bir şey olmadığı için, ama tüm bu hastane koşturmalarımda bir gün olsun ya ben geleyim seninde ya da oğluna sen niye gitmiyorsun demeyen kadın bugün bana posta koyuyor sen neden gitmedin diye. 1 ay önce endoskopi oldum kimseyi istemedim yanımda eşim geliyordu zaten ama annem dayanamamış baktım sabah 7'de zil çaldı gelmiş içi rahat etmemiş, kayınvalidem öğleden sonra geldi eve ve dediği laf ay ben seni unutmuşum yeni aklıma geldi ölürmüsün öldürür müsün böylesini? Bir akıl verin kızlar nasıl sabır gösterebilirim bilmiyorum.