kayınvalidem beni delirtecek artık

sudem5

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
16 Mart 2009
473
8
118
İstanbul
Merhaba kızlar, kısaca anlatayım kayınvalidemle çok iyi geçindiğimizi söyleyemeyiz daha doğrusu artık yaptıklarıyla bendeki tüm sevgisini bitirdi sadece eşimin annesi olduğu için saygı gösteriyorum o kadar. Gelelim bugünkü konumuza eşim önümüzdeki hafta pazartesi günü ses tellerindeki polip nedeniyle ameliyat olacak bugün de tahlillerini yaptırmaya hastaneye gitti bir arkadaşıyla arkadaşı daha önce o hastanede çalışmış yardımcı olmak amaçlı eşimle birlikte gitti Allah razı olsun. Az önce kayınvalidem aradı eşimi arıyormuş ama ulaşamıyormuş bende az önce konuştum akciğer grafisi çekilecekti belki o yüzden kapatmıştır dedim. Sen nerdesin dedi işteyim dedim sen niye gitmedin niye yalnız bıraktın ki oğlumu demezmi arkadaşıyla birlikte gitti tahlil yaptıracak sonuçta ameliyata girmeyecek ya bugü dedim. Ama sinirim zıpladı 2008 yılında ben ameliyat oldum bütün muayenelerime tahlillerime hep yalnız gittim eşim biopsi yapılacağı gün ve ameliyat günü geldi önemli olduğu için diğer günler bende istemedim zaten gelmesini acil bir şey olmadığı için, ama tüm bu hastane koşturmalarımda bir gün olsun ya ben geleyim seninde ya da oğluna sen niye gitmiyorsun demeyen kadın bugün bana posta koyuyor sen neden gitmedin diye. 1 ay önce endoskopi oldum kimseyi istemedim yanımda eşim geliyordu zaten ama annem dayanamamış baktım sabah 7'de zil çaldı gelmiş içi rahat etmemiş, kayınvalidem öğleden sonra geldi eve ve dediği laf ay ben seni unutmuşum yeni aklıma geldi ölürmüsün öldürür müsün böylesini? Bir akıl verin kızlar nasıl sabır gösterebilirim bilmiyorum.

Evvela eşine çok geçmiş olsun.
Umarım eski sağlığına kavuşur.
Kayınvalidene gelince hastanede çalışan arkadaşıyla gitti ama sen de gitmek istediysen seni de alsalardı keşke tüh
deseydin sen de.
Ameliyatta elbet gidersin.Klasik kayınvalide laf sokuşturmaları işte :19:

Demiştir , der ... Sen niye gitmedin ? dediğinde ; şu yüzden gitmedin der kapatırım konuyu ben .

Ayrıca kendinizi de durduk yere eskilerin çetelesi ise doldurmayın , endoskopiye gittiğinizde zaten gelmesi komik olurdu bence. Senede bir kez endoskopiye ve kolonoskopiye girerim , eşim dışında kimse bilmez bile.

Fazlaca da iç işlerinize karıştırmayın ne annenizi , ne eşinizin annesini :34:

Merhaba kızlar, kısaca anlatayım kayınvalidemle çok iyi geçindiğimizi söyleyemeyiz daha doğrusu artık yaptıklarıyla bendeki tüm sevgisini bitirdi sadece eşimin annesi olduğu için saygı gösteriyorum o kadar. Gelelim bugünkü konumuza eşim önümüzdeki hafta pazartesi günü ses tellerindeki polip nedeniyle ameliyat olacak bugün de tahlillerini yaptırmaya hastaneye gitti bir arkadaşıyla arkadaşı daha önce o hastanede çalışmış yardımcı olmak amaçlı eşimle birlikte gitti Allah razı olsun. Az önce kayınvalidem aradı eşimi arıyormuş ama ulaşamıyormuş bende az önce konuştum akciğer grafisi çekilecekti belki o yüzden kapatmıştır dedim. Sen nerdesin dedi işteyim dedim sen niye gitmedin niye yalnız bıraktın ki oğlumu demezmi arkadaşıyla birlikte gitti tahlil yaptıracak sonuçta ameliyata girmeyecek ya bugü dedim. Ama sinirim zıpladı 2008 yılında ben ameliyat oldum bütün muayenelerime tahlillerime hep yalnız gittim eşim biopsi yapılacağı gün ve ameliyat günü geldi önemli olduğu için diğer günler bende istemedim zaten gelmesini acil bir şey olmadığı için, ama tüm bu hastane koşturmalarımda bir gün olsun ya ben geleyim seninde ya da oğluna sen niye gitmiyorsun demeyen kadın bugün bana posta koyuyor sen neden gitmedin diye. 1 ay önce endoskopi oldum kimseyi istemedim yanımda eşim geliyordu zaten ama annem dayanamamış baktım sabah 7'de zil çaldı gelmiş içi rahat etmemiş, kayınvalidem öğleden sonra geldi eve ve dediği laf ay ben seni unutmuşum yeni aklıma geldi ölürmüsün öldürür müsün böylesini? Bir akıl verin kızlar nasıl sabır gösterebilirim bilmiyorum.

ben eşi isem siz de annesisiniz, benden çok size düşer gitmek deseydin.

Demiştir , der ... Sen niye gitmedin ? dediğinde ; şu yüzden gitmedin der kapatırım konuyu ben .

Ayrıca kendinizi de durduk yere eskilerin çetelesi ise doldurmayın , endoskopiye gittiğinizde zaten gelmesi komik olurdu bence. Senede bir kez endoskopiye ve kolonoskopiye girerim , eşim dışında kimse bilmez bile.

Fazlaca da iç işlerinize karıştırmayın ne annenizi , ne eşinizin annesini :34:

Zaten bende endoskopiye gelmesini istemedim her ikisininde ama bu unuttum demesini de gerektirmez sanırım, onun bir normal hastanede kontrol günlerini unuttuğumuzda neler yapıyor inanamassınız nasıl kaprisler.

Aslında beni en çok sinirlendiren eski konularda değil çünkü gelip gelmemesi çok umrunda değil, sadece beni yönlendirmeye çalışması sinirimi bozuyor sanki ben ne zaman eşimin yanında olup ne zaman olmayacağımı bilmiyormuşum gibi.

Bence ne kadar ciddiye alırsan, dediklerinide okadar artık sana batar.
Bence hiç ugraşmasina izin verme, gül gec.
Sanki rahatsızmiş, sizde sanki akli dengi yeri olmadığı icin ciddiye almadığınınizi fars edin.
Yoksa sinirler bir cikar, bir iner:)

Bu tip durumlarda verilecek en iyi tepki umursamamak.
Takma kafana arkadaşım, bu kadar ufak şeyleri takarsan, daha büyük sıkıntıların altından kalkamazsın. :31:

Zaten bende endoskopiye gelmesini istemedim her ikisininde ama bu unuttum demesini de gerektirmez sanırım, onun bir normal hastanede kontrol günlerini unuttuğumuzda neler yapıyor inanamassınız nasıl kaprisler.

İşte bunlara fırsat vermemek gibi bir şans yok .Eğer o bu yapıda , sürekli çocuk gibi nazlanacak biri ise , siz kendinize bir metod bulacaksınız ,onun değişmesi mucize.

Artık umursamaz mısınız , az mı görüşürsünüz , tepkinizi bellimi edersiniz bilemem ama inanın bana düşündükçe ve sinir oldukça kendi hayatınızın huzurundan çalıyorsunuz.

Takma kafana diyeceğim ama biliyorum insan ister istemez kafasına takıyor..

Benim ki de cok farklı değil.. Bundan iki hafta önce eşim merdivenlerden kayıp düştü.. Kv de bana bozuk atıyor, sen yokmuydun (ki yoktum), niye dikkat etmedin diyor.. Sinir yaa.. Ben olsam ne olacaktı sanki, cocuk gibi elinden mi tutayım.. Aman yaaa, kv ler gelinlerden uzak, nereye yakın oluyorlarsa olsunlar!!!

İşte bunlara fırsat vermemek gibi bir şans yok .Eğer o bu yapıda , sürekli çocuk gibi nazlanacak biri ise , siz kendinize bir metod bulacaksınız ,onun değişmesi mucize.

Artık umursamaz mısınız , az mı görüşürsünüz , tepkinizi bellimi edersiniz bilemem ama inanın bana düşündükçe ve sinir oldukça kendi hayatınızın huzurundan çalıyorsunuz.

O kadar güzel yazmışsınız ki ama maalesef ben bunların inanın hepsini denedim umarsamadım, az görüştüm ve hala da az görüşüyorum yaklaşık 2 aydır gitmiyorum tepkimi veriyorum bazen söylü bazen soğuk davranarak ama ne yaptıysam baş edemedim bazı arkadaşlar belki bana kızacak böyle dediğim için ama çok cahil, en son söylemesi gereken lafı en başta söylüyor ve çok gamsız ben bu lafı söylersem karşımdaki kişi kırılır mı diye düşünmez ve kırılmış olsa bile umursamaz döner arkasını gider. İnanın her şeyin içinde cumartesi günü oğlumu göz doktoruna götüreceğim kayınpederimle sürekli konuşuruz baba-kız gibiyiz gerçekten öz babamdan ayırmam onu ve çok severim. Babam dedi ki (kayınpederim) kızım orası ters ancak taksiyle gidebilirsin hastaneye gerek yok ben cumartesi sabah gelip alırım sizi götürürüm dedi bende tamam baba sana zahmet olmasın dedim yok kızım olur mu dedi kayınvalidem bana da randevu al gitmişken bende göstereyim gözlerimi dedi düşünün yani ona kimse gel demedi ama o kendini bir şekilde her şeye müdahil ediyor.

Takma kafana diyeceğim ama biliyorum insan ister istemez kafasına takıyor..

Benim ki de cok farklı değil.. Bundan iki hafta önce eşim merdivenlerden kayıp düştü.. Kv de bana bozuk atıyor, sen yokmuydun (ki yoktum), niye dikkat etmedin diyor.. Sinir yaa.. Ben olsam ne olacaktı sanki, cocuk gibi elinden mi tutayım.. Aman yaaa, kv ler gelinlerden uzak, nereye yakın oluyorlarsa olsunlar!!!

Öncelikle size de çok geçmiş olsun evet aynen öyle sanki oğullarına eş değil bakıcı tuttular tövbe yarabbim madem çok düşünüyor oğlunu elinden tutup kendisi gezdirsin.

merhaba kızlar, kısaca anlatayım kayınvalidemle çok iyi geçindiğimizi söyleyemeyiz daha doğrusu artık yaptıklarıyla bendeki tüm sevgisini bitirdi sadece eşimin annesi olduğu için saygı gösteriyorum o kadar. Gelelim bugünkü konumuza eşim önümüzdeki hafta pazartesi günü ses tellerindeki polip nedeniyle ameliyat olacak bugün de tahlillerini yaptırmaya hastaneye gitti bir arkadaşıyla arkadaşı daha önce o hastanede çalışmış yardımcı olmak amaçlı eşimle birlikte gitti allah razı olsun. Az önce kayınvalidem aradı eşimi arıyormuş ama ulaşamıyormuş bende az önce konuştum akciğer grafisi çekilecekti belki o yüzden kapatmıştır dedim. Sen nerdesin dedi işteyim dedim sen niye gitmedin niye yalnız bıraktın ki oğlumu demezmi arkadaşıyla birlikte gitti tahlil yaptıracak sonuçta ameliyata girmeyecek ya bugü dedim. Ama sinirim zıpladı 2008 yılında ben ameliyat oldum bütün muayenelerime tahlillerime hep yalnız gittim eşim biopsi yapılacağı gün ve ameliyat günü geldi önemli olduğu için diğer günler bende istemedim zaten gelmesini acil bir şey olmadığı için, ama tüm bu hastane koşturmalarımda bir gün olsun ya ben geleyim seninde ya da oğluna sen niye gitmiyorsun demeyen kadın bugün bana posta koyuyor sen neden gitmedin diye. 1 ay önce endoskopi oldum kimseyi istemedim yanımda eşim geliyordu zaten ama annem dayanamamış baktım sabah 7'de zil çaldı gelmiş içi rahat etmemiş, kayınvalidem öğleden sonra geldi eve ve dediği laf ay ben seni unutmuşum yeni aklıma geldi ölürmüsün öldürür müsün böylesini? Bir akıl verin kızlar nasıl sabır gösterebilirim bilmiyorum.

allah sabır versın arkadasım. O tıpte ve daha beter bır kaynanada bende var.bu kaynanalara ne yapsanda yaranamassın.benımkı etrafta benı cekiştırır :) oturup kendıne bakmaz.sende sesetme.ne derse he dıyıp geç.sesetmeyıncede başına cıkıolar ama ne yapcan.sen saygı gosterıyosun ama karsıdakınden nafıle.ben 3 yıllık evlıyım ama bı guleryuz gormedım.bı kızım demedı bana.ben allaha havale etmışım.sende sabret.

o kadar güzel yazmışsınız ki ama maalesef ben bunların inanın hepsini denedim umarsamadım, az görüştüm ve hala da az görüşüyorum yaklaşık 2 aydır gitmiyorum tepkimi veriyorum bazen söylü bazen soğuk davranarak ama ne yaptıysam baş edemedim bazı arkadaşlar belki bana kızacak böyle dediğim için ama çok cahil, en son söylemesi gereken lafı en başta söylüyor ve çok gamsız ben bu lafı söylersem karşımdaki kişi kırılır mı diye düşünmez ve kırılmış olsa bile umursamaz döner arkasını gider. Inanın her şeyin içinde cumartesi günü oğlumu göz doktoruna götüreceğim kayınpederimle sürekli konuşuruz baba-kız gibiyiz gerçekten öz babamdan ayırmam onu ve çok severim. Babam dedi ki (kayınpederim) kızım orası ters ancak taksiyle gidebilirsin hastaneye gerek yok ben cumartesi sabah gelip alırım sizi götürürüm dedi bende tamam baba sana zahmet olmasın dedim yok kızım olur mu dedi kayınvalidem bana da randevu al gitmişken bende göstereyim gözlerimi dedi düşünün yani ona kimse gel demedi ama o kendini bir şekilde her şeye müdahil ediyor.

ay canım benım sankı benım kayınvalıdemı anlatıyorsun.ben şahsen yanımda bıyere goturmek ıstemıyorum.rezıl edıp koyuyor başkalarının yanında

böyle laf sokup insanın morelini bozan bütün kayınvalidelerin içine Allah öyle bir sıkıntı soksun ki kimseye laf edecek halleri kalmasın inşallah! AMİN. Uğraşacak daha ciddi şeyleri olunca belki vazgeçerler gelinleriyle uğraşmaktan.Kendierini bi bok sanıyorlar ses etmediğin zaman. İçimden diyorum ya sen kimsin Allah aşkına. Ben oğlunu boşasam benden iyisini mi bulacan başın göğe mi erecek. Cahillikten ölüyorsun bide beni eleştirip akıl vermeye çalışıyorsun. Önüne koyduğum yemeği yede eline sağlık deyip sus otur. Allahtan belanı mı istiyorsun anlamadım ki.

Laf sokun sokun bu laflarin hesabini sizee geri tobee yarabbimm. yahu insani cildirtma noktasina getiren ne biliomusunuz .Anne olmayi basarabilmis fakat kaynana oldugunda evlatlari artik evlendiginde kabullenememis insanlarin ne yapacagini sasiriyor olmalari.kaynana dedigimiz varliklar gelinlerle konusurken otomatik olarak karakter degistiriyorlar resmen! Allah biliyorya iyilikleride var guzellikleride var cogu kaynananin lakin kotuluktende geri kalamiyorlar.Samimiyet duygusu varya ah su samimiyet nelere kadir Rabbim.samimiyetsiz insanlar bir size karsi degil emin olunki toplum icindede sevilmiyordurlar boylelerin en fazla bir yada iki arkadasi olur.eeee cevresi yok biseyi yok ne yapcak evde oturup gelinine bugun ne soksam onu dusunecek .bi gidin kalkin kaplicaya gezmeye oraya burayaa kocanizi alinda. ama yokkkk nerdeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee oraya buraya siz gidince bana niye haber vermedin diye trip atarlar birdeeee .kendimi yor tutuyorum .Allah aklimiza mukayet olsunnnn.sabir versin bizlere.ve boyle kayinvalideler olmaktan muhafaza etsin.iyi gelinler nasip etsin ve iyi bir kaynana olmayi insallah .

Back
X