- 7 Haziran 2019
- 2.459
- 3.456
- 83
- Konu Sahibi Visnekralicesi
-
Annesini evden kovandan koca olmaznişanlımla tartıştığında annesini evden kovmuş
Yarım yamalak anlattı nasıl kovdu bilmiyorum bende dedim keşke kovmasaydın ama gece yine dönmüş eve kadın oğlunla şuan konuşuyor beni kötü görüyor.Kv yi sevmedim ama ne olursa olsun nişanlın evden kovmamalıydı. Annesine karsı böyle olması beni korkuturdu,haklı da olsa.
Boşver, olayların senle hiçbir ilgisi yokken öyle görmesi kendi kötü kalpliliği. Tipik kv işte. Oğlunu maddi manevi dayanak olarak gördüğü için zaten seninle çok da iyi olmaz. Ayrı oturmak istemen de en doğal hakkın. Hatta olması gereken bu.Yarım yamalak anlattı nasıl kovdu bilmiyorum bende dedim keşke kovmasaydın ama gece yine dönmüş eve kadın oğlunla şuan konuşuyor beni kötü görüyor.
Bencede öyle olur çünkü çok sorunlu bir kadın oğluna bile şevkatli biri değil.Dilersen engelli bireyler için de iş başvuruları var onlara bakın derim
Ama lütfen ayrı ev tutulmadan o nikah masasına oturma
Yoksa hayatın zehir olur
Bilemeyiz tabi ilerde ne olur.Nişanlınız hep böyle kalacaksa sorun yok. Evlendikten sonra kıymete binmez inşallah
Nişanlımın halasının evi ücretsiz oturuyorlarkv evi kendisinin değil mi?
Yani onunda garantisi yok yarın bigün çık deseler kadın gine sizin yanınaza gelebilir herhangi bi maaşı yada çalışıyorum nisanlinla ayrı eve çıkınca o nasıl gecinecekNişanlımın halasının evi ücretsiz oturuyorlar
peki şimdiye kadar nişanlınla annesi hiç konuşmamışlar mı? planları neymiş yani.Nişanlımın halasının evi ücretsiz oturuyorlar
Kayınvalideminde aylığı var eşinden kalmış.Yani onunda garantisi yok yarın bigün çık deseler kadın gine sizin yanınaza gelebilir herhangi bi maaşı yada çalışıyorum nisanlinla ayrı eve çıkınca o nasıl gecinecek
Kadın hep oğlum ben ve eşi otururuz diye düşünmüş kimseye birşey sormamış bizde fikrimizi söyleyince çok sinirlendi.peki şimdiye kadar nişanlınla annesi hiç konuşmamışlar mı? planları neymiş yani.
bu şu an konuşulacak konu değil ki. daha nişanlanmadan önce karar verilmiş olması lazım. bana saçma geldi şu an kavga çıkması.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?