Kayınvalidem beni düşman olarak görüyormuş

Nisan aşamasına gelmeden nerde ne şekilde oturacaginiza karar vermiş olmanız gerekir.

Öncelikle nişanlı olup hâlâ ayrı ev mı aynı ev mı kesinlestirememis olmanız bana garip geldi

Nisanliniz annesini nasıl evden atar ben şok.Anne bu anne.....

E kpss ye girebilirsiniz ne mezunusunuz bilmiyorum babadan yat kat yoksa tek maaşla cook zor

Bir yola çıkarken iyice analiz etmek lazim.kv ile aynı ev asla tarzım değil lakin burada maddi durumu iyi olmayan bir anne,tek maaşla düğün yapıp geçinecek bir erkek ve çalışmayan bir kadın var.

Bu durumda ayrı ev zor.tek maaşla iki ev nasıl geçindirecek nisanliniz

nişanlımla aramızda konuşmuştuk evlenince ayrı evde oturalım diye bakarız dedi ablasıyla konuşurken birgün nişanlıma sormuş ablası nasil yapıcaksınız annemle mi oturcaksınız diye oda neyleym oturmak istemiyor ama kesinlikle olmaz oturmamda demedi bakıcaz düşünücez demiş

Kv ve görümce adayları sorunlu tipler. Ama alıntı yaptığım cümlelere göre nişanlınız denge kurup arayı bulacak biri değil. İlerde çok sıkıntı yasayacağınız ve eşten destek görmeyeceğiniz açık.

Nisanliniz sorumluluğu tamamen size bırakmamaliydi. Sorduklarinda biz karar verdik ayri oturucaz demeliydi.

Annesi icin “o kadar para veriyorum, yemek yapmiyor” diyen ve tartisma sirasinda evden kovan adamdan ne koca olur ne baska bir sey kusura bakmayin
O bir yakınmaydı Bn ona soruyordum yemek yedin mi diye hep annem yemek yapmamış diyordu çıkıp dışardan her zaman yiyor haliyle geç geliyor işten yemek bekliyor parada veriyorum derken parasıda var neden yapmıyor vermesem tmm yapamamıştır dicem ama neden her akşam ablama yemeğe gidelim diye anlatmıştı

O bir yakınmaydı Bn ona soruyordum yemek yedin mi diye hep annem yemek yapmamış diyordu çıkıp dışardan her zaman yiyor haliyle geç geliyor işten yemek bekliyor parada veriyorum derken parasıda var neden yapmıyor vermesem tmm yapamamıştır dicem ama neden her akşam ablama yemeğe gidelim diye anlatmıştı
Kv sana sinirli çünkü oğlu seni öne atmış kendi sorumluluk almamış o yüzden sen suçlu gözüküyorsun hiç alttan alma sen neden hedef gösterildin sor bakiim nişanlına

Nişanlı kişisi neden size atmış topu?
Ben istemiyorum, ev ev üstüne olmaz demek çok zor değildi.
Hele de verdiği parayı anasının yuzune vuran, sinir anında evden kovan icin hic zor olmamali.
Bilemiyorum normalde çok sakin biri konuştuğumuzda anlatmadı tam olarak sesi titriyordu kadın sokakta sesli şekilde küfür edebilen biriymiş çok mu üstüne gitti bilmiyorum anlatmıyor.

Kv sana sinirli çünkü oğlu seni öne atmış kendi sorumluluk almamış o yüzden sen suçlu gözüküyorsun hiç alttan alma sen neden hedef gösterildin sor bakiim nişanlına
Konuşmuş daha sonra annesiyle sakince anlatmış Bnde istemiyorum diye ama yok kadın bana takmış bahanede olabilir beni istemediği için

Konuşmuş daha sonra annesiyle sakince anlatmış Bnde istemiyorum diye ama yok kadın bana takmış bahanede olabilir beni istemediği için
Sonraki söyledikleri önemli değil ilk anda söylediği önemli çünkü sonradan söyledikleri çevir kazı yanmasın modunda geliyor

Nisan aşamasına gelmeden nerde ne şekilde oturacaginiza karar vermiş olmanız gerekir.

Öncelikle nişanlı olup hâlâ ayrı ev mı aynı ev mı kesinlestirememis olmanız bana garip geldi

Nisanliniz annesini nasıl evden atar ben şok.Anne bu anne.....

E kpss ye girebilirsiniz ne mezunusunuz bilmiyorum babadan yat kat yoksa tek maaşla cook zor

Bir yola çıkarken iyice analiz etmek lazim.kv ile aynı ev asla tarzım değil lakin burada maddi durumu iyi olmayan bir anne,tek maaşla düğün yapıp geçinecek bir erkek ve çalışmayan bir kadın var.

Bu durumda ayrı ev zor.tek maaşla iki ev nasıl geçindirecek nisanliniz
Konuşmuştuk bize bıraktı ister benimle isterse ayrı eve çıksınlar demişti en baştan kayınvalide sonradan zor geldi galiba

Bilemiyorum normalde çok sakin biri konuştuğumuzda anlatmadı tam olarak sesi titriyordu kadın sokakta sesli şekilde küfür edebilen biriymiş çok mu üstüne gitti bilmiyorum anlatmıyor.

🤷🏻‍♀️ anne bu, bir kenarda kalsın diyemezsin.
Öyle biri ile geçinebilecek misin? Oğluna bunları yapan sana neler yapmaz?
Oğlu da bu kadının onune seni yem diye atmış, kendi sıyrılmış.

Sonraki söyledikleri önemli değil ilk anda söylediği önemli çünkü sonradan söyledikleri çevir kazı yanmasın modunda geliyor
Kendi ne düşünüyor yada oğlu ne düşünüyor bilemem baştan kendide söylemişti ister benimle, isterse ayrı eve çıksınlar demişti şimdi karar verdim ayrı oturmak istiyorum neden olay çıkardı anlamıyorum

Birkaç kişi daha yazmış bende yazayim. E-kpss düşünmez misiniz. Nişanlımın durumu ayri eve müsait değilse sende o da çalışır bir ev kurarsiniz. Kadın yaşanılabilir biri değilse bile bile aynı evde yasanmazki

Birkaç kişi daha yazmış bende yazayim. E-kpss düşünmez misiniz. Nişanlımın durumu ayri eve müsait değilse sende o da çalışır bir ev kurarsiniz. Kadın yaşanılabilir biri değilse bile bile aynı evde yasanmazki
Bn okulu yarıda bıraktım lise mezunu bile değilim.

Hersey insanlar icin ama daha baştan ayri ev acip gecindiremeyecek insanla ben evlenmeye kalkmazdim. Siz ayri evdeyken annesine maddi yardimi kim yapacak peki???

Simdi ayri eve cikar gecinemeyince geri donersiniz zaten annesinin evine...

Bn okulu yarıda bıraktım lise mezunu bile değilim.
Cok bilgi sahibi degilim ama kpss de orta okul mezunlari icin de atamalar vardi sanirim. Ayrica liseyi disaridan bitirebilirsiniz. 5 10 sene sonra, bir ton sıkıntı yaşadıktan sonra, muhtemelen cocuklu olarak bitirmek icin ugrasacaginiza evlenmeden halledin bu isleri. Yillar sonra, liseyi bitirip is guc sahibi olmadiginiz icin pisman olacaginiza emin olabilirsiniz.

Back
X