Kayınvalidem -beni küçümsemesi

Kayinvalide kabullenememis evinden cikmayi diger geline yapmayip sana yapmasinin tek sebebi bu bence.

Ilk anlattiginda birsey yok ama ust uste gelince rahatsiz etmis seni.

Galiba evlenirken onlarla oturmamızı istiyordu,çünkü benim ilk eşimin ikinci evliliği bizimki. Ilkinde gelinle birlikte oturmuş 2 ay sürmüş evlilik ardından boşanmışlar.

Galiba evlenirken onlarla oturmamızı istiyordu,çünkü benim ilk eşimin ikinci evliliği bizimki. Ilkinde gelinle birlikte oturmuş 2 ay sürmüş evlilik ardından boşanmışlar.

Bu kvyi hiç bi gelin çekemez:)
Çok güzel eşinin 2.evliliği olması vur burdan işte
2ayda gelini kaçırmış kadın 2.ye cesaret edememesi lazım
Yemeğine laf et mesela kvlerin dayanamayacağı ençnemli şey
Reklamlarda çıkıyo gelinler bayılıyo kvlerin yemeğine gerçekte nerdee 2günde kaçıyolar de
Bidaha donup kalma sakın

Bu kvyi hiç bi gelin çekemez:)
Çok güzel eşinin 2.evliliği olması vur burdan işte
2ayda gelini kaçırmış kadın 2.ye cesaret edememesi lazım
Yemeğine laf et mesela kvlerin dayanamayacağı ençnemli şey
Reklamlarda çıkıyo gelinler bayılıyo kvlerin yemeğine gerçekte nerdee 2günde kaçıyolar de
Bidaha donup kalma sakın

Eski gelinden dem vuramıyorum çünkü kadını hafiye gibi takip etmiş bir kayınvalide olarak. Kadın biriyle mesajlaşıyormuş eski sevgilisiymiş sanırım, ihanet nedeniyle ayrılmışlar.

İyi de yalan mı demiş

Hangi para ile demiş ev bizim olsa tamam da kira demiş

Uslüp çirkin olabilir de söylediği doğru

Eşiniz de siz de maaşlı iş bulun

Hem Kv ile muhatap olmaz hem de huzurla yaşarsınız

Baba ile hayvan bakmak kaç yıl geçim sağlar ki

Selam kızlar. Sorunum kayınvalidemle. Ona börek yaparken yardım ettiğimde (getir götür işi) eşimin amcasının eşi de yanımızdaydı. Ne güzel goldberry sana yardım ediyor filan dediğinde bir ayakçı iyi oluyor bu işlerde demişti ben yokken odada. Neyse...
Bu anlatacağım ikinci aşağılaması..
Kayınvalide,kayınbaba,eşimin abisi yengesi ve biz oturuyorduk kayınvalidenin evinde. Abisi bizi görünce yine "eşime paşa dedesinden miras kalcak vs" diye hayali planlarını anlatmaya başladı, öyle ki şu eşyaları bilmemneyi sana bırakcam dedi annesine, annesi de keyifle dinledi onlara eşlik etti. Neyse kayınbabam da sana miras çıkana kadar ohooo dedi gülerek ardından yeter ki evimden(abisinin evi kayınvalidemin )çıkın ben kiradaki evin eşyalarını bile bırakır evime çıkarım dedi. O sırada ben de sinirden olsa gerek güldüm eşime dönerek"biz de kışları bu eve yerleşiriz madem bizim ev soğuk oluyor" dedim. Kayınvalide ordan atladı " hangi parayla golberry" dedi. Şok oldum sorar gözlerle baktım ona. Ardından "hani kira ya bu ev ondan dedim bizim olsa neyse de" dedi.
Eskiden sık sık gidiyoduk bana laf sokmaları neticesinde artık haftada bir gitmeye başladık. Ondan mı acaba?
Ve ben bunun rövanşını nasıl alırım kızlar?

Sinir olduğm konu onlara karşı laf söylememesi ama çoğu zmaan böyle, sanki onlara gebe tövbe yarabbi...
Onlar da benimki sustuğu için kendilerini matah bir şy sanıyorlar oysa konuştukları deli saçması...

Ben de kirada değilim. Kayınpederim evini biz evlenince bize bıraktı.

Anladığım kadarıyla, siz evlenmeden önce evleri varmış. Siz evlenirken evlerini size oturmanız için vermişler ve kendileri kiraya çıkmış. Eşiniz ve siz kirada oturmayın diye evlerinden olmuşlar.

"Sinir olduğm konu onlara karşı laf söylememesi ama çoğu zmaan böyle, sanki onlara gebe tövbe yarabbi..." demişsiniz ama eşiniz onlara gebe zaten. Siz de öyle. Muhtemelen evlerini size bıraktıkları için sinir olmuşlar veya pişman olmuşlar, laf çarpıyorlar.

Eşinizin abisi ve eşi de onların evinde oturuyormuş ama anladığım kadarıyla o evi onlara verirken kendi evlerini bırakmaları gerekmemiş. O yüzden o ev için o kadar içerlemiyorlardır.

Laf çarpmaları hoş değil. Ama bence daha önemlisi, olması gereken, anne babanın bir evlerinde oturmaları, öteki evlerinden gelen kirayı da istedikleri gibi harcamaları.

Son düzenleme:
Anladığım kadarıyla, siz evlenmeden önce evleri varmış. Siz evlenirken evlerini size oturmanız için vermişler ve kendileri kiraya çıkmış. Eşiniz ve siz kirada oturmayın diye evlerinden olmuşlar.

"Sinir olduğm konu onlara karşı laf söylememesi ama çoğu zmaan böyle, sanki onlara gebe tövbe yarabbi..." demişsiniz ama eşiniz onlara gebe zaten. Siz de öyle. Muhtemelen evlerini size bıraktıkları için sinir olmuşlar veya pişman olmuşlar, laf çarpıyorlar.

Eşinizin abisi ve eşi de onların evinde oturuyormuş ama anladığım kadarıyla o evi onlara verirken kendi evlerini bırakmaları gerekmemiş. O yüzden o ev için o kadar içerlemiyorlardır.

Laf çarpmaları hoş değil. Ama bence daha önemlisi, olması gereken, anne babanın bir evlerinde oturmaları, öteki evlerinden gelen kirayı da istedikleri gibi harcamaları.

Ben de zaten bunun böyle olması gerektiğini söyledim. Ama iki oğlu da çalışkan sorumluluk alabilen insanlar değilse bundan niye bana laf söylendi ona içerledim üzüldüm. Ben kimseyi zorlamadım da tutturmadım da bu evde oturcam diye. Kendi içlerinde bu karara varmışlar biz evlenmeden evvel.

Ben de zaten bunun böyle olması gerektiğini söyledim. Ama iki oğlu da çalışkan sorumluluk alabilen insanlar değilse bundan niye bana laf söylendi ona içerledim üzüldüm. Ben kimseyi zorlamadım da tutturmadım da bu evde oturcam diye. Kendi içlerinde bu karara varmışlar biz evlenmeden evvel.

Oğlu çalışkan değil baba laf söyledi diyorsun da

Onların evine soğuk deyip beğenmeyen kiradaki eve geliriz diyen sizsiniz

Verilecek cevap da belli idi esasen

çalışır öderim ne var ki demek yeterdi

Baştan bilmeseniz neyse. Siz evlendikten sonra gerçekleşen bir şey değil. Eşinizin kira veremeyeceğini, siz onların evinde otururken onların kirada oturacaklarını evlenmeden önce biliyormuşsunuz. Bu durumda onlara gebe kalacağınızı biliyordunuz. Onlar da söylenmeye başlamışlar işte.

Ayrıca kayınvalideniz çok bir şey de söylememiş. Onlar öteki oğullarının evine geçince siz onların evine geçme planı yaptığınızda, hangi parayla geçeceksiniz demiş. Yani kirayı ödeyemezsiniz anlamında. Kirayı ödeyemiyorsunuz zaten, onlar ödüyor.

Bir arkadaşın dediği gibi size değil eşinize laf gelmiş. Eh eşiniz için de çalışkan değil, sorumluluk alabilen biri değil diyorsunuz. Çok bir şey söylememiş yine. Sadece maddi durumunuzu belirtmişler. "Senin vermen gereken kirayı biz veriyoruz, senin yüzünden kaç yaşına geldik hala kiralarda sürünüyoruz, yaşlılığımızın keyfini süremiyoruz, gün yüzü göremedik" vs dememiş. Bu eve taşınsanız nasıl ödeyeceksiniz demiş.

Sizin bunu duymanız hoş olmamış. Ama bu ihtimali bilerek evlenmişsiniz.

Son düzenleme:
Hayalleri yikilmis kadinin :)
Esin ayri oturucaz diye soylediyse senin kiymetli oldugunu anladi yarisa girmis.

Laflarini hazirla tikanip kalma ama dikkat et ilk evlilik kayinvaliden yuzunden bittiyse huzurunu kacirabilir.

ayni sekilde siz de onu asagilayin,bu cins bundan anlar ancak ama esinizin yaninda yapmayin(ben nekadar taktik konusunda 0 olsam ve yapamasam da da)sinsi olmak gerekli

Eski gelinden dem vuramıyorum çünkü kadını hafiye gibi takip etmiş bir kayınvalide olarak. Kadın biriyle mesajlaşıyormuş eski sevgilisiymiş sanırım, ihanet nedeniyle ayrılmışlar.

2aylık gelinin kv ile aynı evde otururken sevgilisi olması eski sevgilisiyle mesajlaşması seni inandırdı mı?
2sevgilisi olan evlenmez evlensede telini herşeyini değiştirir kurtulmak için.
Evlendikten sonra arayan sevgilinin amacıda sextir kvnin yanında mı sevişiceklerdi?
Sen öyle bil diye öyle söylenmiş herneyse

Back
X