Kayınvalidem beni uzuyor

oh ne güzel iş, hoşana gitmeyen bir şeymi var, at lafı ortaya say dök git....
kimin bencil olduğu açık, ben düşünüyorum onlar düşünmüyor diye dertlendiniz öyle mi ben yapıyorum ama karşılığını vermiyorlar diyorsunuz, eh iyilik olsun diye yapıyorsanız, yapılan iyiliğin ardına düşülmez karşılığı beklenmez...
Sizi haklı görüyordum ama şu yorumdan sonra düşünmüyorum

sen derdini biraz eksik anlatmışsın canım. sen bu kadar tepki veridğine göre demek ki bir sürü hareketiyle size soğuk, sizinle ilgilenmeyen bir kayınvalideniz var ve siz daha samimi olmak istiyorsunuz. bir hareketle göstersin istiyorsunuz.

ama buraya sadece "ben onu düşünürken o kızını kendini düşünüyormuş, çocğuma da 50tl den başka bişi vermedi" dediğinizde bu olaylar için bu tepki fazla gözüküyor.

ben de kaynanamdan dertliyim şimdi bana yaptıklarını düşünüp senin bu 2 cümlene baksam "bak ya neleri takıyo" derim. ama senin yaşadığını ben bilemem.

burda yazdığın kadarını biliriz. eğer yazdığın kadar ise bütün sorun. sıkılma o kadar.

sen onu düşünmüşsün. o kızını düşünmüş. ee o senin kadar ince fikirli dğeidir belki. belki de seni çok sevmiyordur... hepsi olabilir. sana saygısızlık yapmasın, evini karıştırmasın da kaynana bu sevmezse sevmesin.

bak herkesin derdi kendine büyük canım. bu yazdığın an sana çok büyük gelmiştir. ama düşün ki bunu inanılmaz cadı yuva yıkan kaynanası olan bi kadın okudu ve sana yorum yaptı.

bazen beğenmediğimiz hayatımız bi başkasının hayalidir.

Ne kadar sert herkes aman Bisey demedim biraz dertlendim üzüldü
M sizler gibi bencil değilim ya sorun oldu galiba

ah be güzelim...kimin bencil olduğu yazdıklarınla ortada...
her yaptığının karşılığını bekleyen sensin...

evet çoğumuz yeri geliyor bu üzüntüye takılıyoruz.
kimse sana haksızsın demedi ki.
takma kendini üzme diye aksine seni teselli etmeye çalışanlar bile var...

vallahi benimki de beni üzüyor ama yapacak bir şey yok sanırım.hatta daha yaklaşık 4 saat önce sinirlerimi ufaktan oynattı,severim iyidir hoştur ama işte düşüncesizlik insanı kızdırıyor değil mi? belki karşılıksız değer veriyorsun ama buna rağmen hiç adam hesabına alınmadığını hissetmek koyuyor insana. boşver gitsin ben artık salıverdim bakalım ne olacak

benim babannem bizi çok üzdü 4 yada 5 evleri olmasına rağmen babamdan harçlık ister ki babam devlet memuru 2 çocuk okutuyor neler yaptı kadın, annem artık üzülmek boyutundan hiç takmama oralı olmama boyutuna geldi

6o yaşında kadınmış bacım hiç kafana takma melek gibi bir insansın belli acıma duygun var eşinin annesine saygı duyan bayanlara hayranım malum bu devirde pek kalmadı onlardan.Canını hiç sıkma iyilik yap denize at balık bilmesse hak bilir.

cnm.bnm eskiler düşüncesiz oluyor genelde sormazlar sormazlar birşey falan boşver aldırmamamya çalış

Diğer torunlarının künyelerini yaptirtti annelerede Adana burmasi taktı evet çok adil 50 lira çok uygun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…