- 26 Nisan 2023
- 1.034
- -301
- 38
- 28
- Konu Sahibi sternoklavikular
-
Telefonunu açma, önemseme zamanla söner, benimki de aynıydı ben açmaya açmaya bıraktı peşimi, bir de telde konuşma sevmediğini de belirt , taviz verme ...Kayinvalidem Cok kısa bir zamanda Sağolsun kendinden bezdirdi normalde kayinvalidesinden dert yanan arkadaşlarımı görünce onları yagirgardim ama gel görki gerçekler öyle değilmiş kadın sürekli olarak beni arıyor 2 günde bir ulaşamayınca pes pese arıyor hiç acmazsam oğlunu arıyor açmadı diye sinirleniyorum artk telefonda samimi de konuşmuyorm olabildiğince soğuk yapıyorm ne buluyor bnde anlamıyorum bir kerede bn kendiliğimden arayayım izin verde yok bıktım artık konuşmak istemiyorum bn kendim aramak istiyorum napcm bu kadınla başım dertte huzursuzum şuan yeniyim diye fazla bişey de söyleyemiyorm lütfen bir akıl verin
Niye arıyor? Eşine söyle bence yada anne üst üste 50 kere aramışsın iyi misin? ne oldu bişey oldu sandım ?ben çok telefonla ilgilenmeyi sevmiyorum ondan görmemişim Acil bi durum yok dimi falan deKayinvalidem Cok kısa bir zamanda Sağolsun kendinden bezdirdi normalde kayinvalidesinden dert yanan arkadaşlarımı görünce onları yagirgardim ama gel görki gerçekler öyle değilmiş kadın sürekli olarak beni arıyor 2 günde bir ulaşamayınca pes pese arıyor hiç acmazsam oğlunu arıyor açmadı diye sinirleniyorum artk telefonda samimi de konuşmuyorm olabildiğince soğuk yapıyorm ne buluyor bnde anlamıyorum bir kerede bn kendiliğimden arayayım izin verde yok bıktım artık konuşmak istemiyorum bn kendim aramak istiyorum napcm bu kadınla başım dertte huzursuzum şuan yeniyim diye fazla bişey de söyleyemiyorm lütfen bir akıl verin
Herseyiyle bezdirdi birde sitem ediyor acmıyosun falan diyeSadece araması mi sizi bezdirdi yoksa konuşma tarzı söylemleri vs mi.
Bu sefer de eşim niye açmıyosn annem arıyormuş diyorİsteyen istediği kadar arasın bence hiç umursamayın.
Konuşmak istemiyorsanız açmayın.
Annemden hiçbir farkı yok. Annemi de kayınvalidemi de her gün ararım. Hatta 3 yıldır beraber yaşıyoruz zorunlu hizmetim için geldik ayrı eve çıkmadık kaldık beraber. Bir gün bile aramızda bir sıkıntı yaşanmadı.Arasa ne olacak ki ben de kayınvalidemle her gün konuşuyorum ben aramasam o arar
Herkes sizin gibi şanslı değil maalesef. Kayınvalideniz de iyi biriymiş bence. Allah huzurunuzu bozmasın.Annemden hiçbir farkı yok. Annemi de kayınvalidemi de her gün ararım. Hatta 3 yıldır beraber yaşıyoruz zorunlu hizmetim için geldik ayrı eve çıkmadık kaldık beraber. Bir gün bile aramızda bir sıkıntı yaşanmadı.
Numara çekmekte bana göre değil işteAmaç eşinle kavga ettirmek seninle konuşmayı tabi ki sevmiyor. Kaynananı seviyor gibi numara çek eşine ama telefonda konuşmayı sevmediğini söyle.
Bn sevmiyorumArasa ne olacak ki ben de kayınvalidemle her gün konuşuyorum ben aramasam o arar
Delirir o vakitTelefonum bozuldu deyip bir kaç gün telefonsuz takılın bakalım. Ses gelmiyor bozuldu vs deyin gitsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?