Kayinvalidem bezdirdi

Bu sefer de eşim niye açmıyosn annem arıyormuş diyor
Eşine de anlatacaksın ne kadar yoğun olduğunu. Telefonda geçireceğin vaktin olmadığını.

Ben kayınvalide sever gelinim. Ama bir günüm o kadar dolu geçiyor ki kendisiyle telefonla görüşecek zamanım olmuyor. Kocam getiriyor selamını.

Her gün kendi annemle bile konuşacak konu bulamıyorum. Hadi onu geçtim erkek ailesi gelin bizi aramıyor diye oğluna dert yanıyorsa asla ama asla iyi niyetli olduğunu düşünmüyorum bu işin. Aklınca şikayet ediyorlar çünkü.
Aynı fikirdeyim.

“Aramıyor,açmıyor,geri dönüş yapmıyor” dedikleri anda iş şikayete dönüyor. Ben olsam daha çok uzaklaşırım.

Aynı fikirdeyim.

“Aramıyor,açmıyor,geri dönüş yapmıyor” dedikleri anda iş şikayete dönüyor. Ben olsam daha çok uzaklaşırım.
Demi Lale ya. Amaç ispiyonlamak , adamı doldurmaya çalışmak. Her gün ne konuşacağım kv kp ile ? Günün raporunu mu vereceğim anlamsız bir şey yani. Annemle bile yaşamak istemediğim bir durum açıkçası.

Demi Lale ya. Amaç ispiyonlamak , adamı doldurmaya çalışmak. Her gün ne konuşacağım kv kp ile ? Günün raporunu mu vereceğim anlamsız bir şey yani. Annemle bile yaşamak istemediğim bir durum açıkçası.
Aynen!

Telefonu açmıyorsam ya açamıyorum ya da açmak istemiyorum.

Bunu idrak edemeyen adamların eşleri işte dolduruşa geliyor.

Şikayet edince neyi duymak istiyorlar?

Benimkisi iki gün yanına gitmeyeyim eşimin yanında der, “hiç sesin soluğun çıkmıyor ki…”
Amaç oğlunu benim yanımda doldurmak öyle ultra rahat bir kv

Aynen!

Telefonu açmıyorsam ya açamıyorum ya da açmak istemiyorum.

Bunu idrak edemeyen adamların eşleri işte dolduruşa geliyor.

Şikayet edince neyi duymak istiyorlar?
Oğulları sıkıştırır da arar diye umuyorlar herhalde. 🗣️ Belki de ara bozunca hoşlarına gidiyordur. Yok mudur böyle hisseden elbette vardır...

Kayinvalidem Cok kısa bir zamanda Sağolsun kendinden bezdirdi normalde kayinvalidesinden dert yanan arkadaşlarımı görünce onları yagirgardim ama gel görki gerçekler öyle değilmiş kadın sürekli olarak beni arıyor 2 günde bir ulaşamayınca pes pese arıyor hiç acmazsam oğlunu arıyor açmadı diye sinirleniyorum artk telefonda samimi de konuşmuyorm olabildiğince soğuk yapıyorm ne buluyor bnde anlamıyorum bir kerede bn kendiliğimden arayayım izin verde yok bıktım artık konuşmak istemiyorum bn kendim aramak istiyorum napcm bu kadınla başım dertte huzursuzum şuan yeniyim diye fazla bişey de söyleyemiyorm lütfen bir akıl verin

Yani arayıp kötü birşey söylemiyorsa gerçekten hal hatır etmek istiyorsa. Bi 10 dk konuş kapat iki günde bir neolacakki.
Belki kızı olarak görüyor.
Tabi arayıp huzursuz edecek şeyler yapıyosa o başka ozaman açma c

Desin.

Sen de ne kadar işin olduğunu anlat.

2 günde bir kayınvalideye gitmek mantıklı mı?

Desin.

Sen de ne kadar işin olduğunu anlat.

2 günde bir kayınvalideye gitmek mantıklı mı?
Cevabını pek güzel verdim ama işte sonu yok bu işin “oğluş” güvencesi olduğu için dur durak bilmedi

Kayinvalidem Cok kısa bir zamanda Sağolsun kendinden bezdirdi normalde kayinvalidesinden dert yanan arkadaşlarımı görünce onları yagirgardim ama gel görki gerçekler öyle değilmiş kadın sürekli olarak beni arıyor 2 günde bir ulaşamayınca pes pese arıyor hiç acmazsam oğlunu arıyor açmadı diye sinirleniyorum artk telefonda samimi de konuşmuyorm olabildiğince soğuk yapıyorm ne buluyor bnde anlamıyorum bir kerede bn kendiliğimden arayayım izin verde yok bıktım artık konuşmak istemiyorum bn kendim aramak istiyorum napcm bu kadınla başım dertte huzursuzum şuan yeniyim diye fazla bişey de söyleyemiyorm lütfen bir akıl verin
Kendimi buldun resmen tek bir farkla sizde kaynana bende kayınpeder 🤣 istisnasız 1.5 senedir gün aşırı arar 1 saat konuşur ilk zamanlar hevestir azalır diyordum daha doğrusu eşim diyordu ama artık tak etmeye başladı bana da. Lütfen çözüm bulursanız bana da söyleyin 😅

Back
X