ay ne kadar şanslısın. keşke benimki de aramasaydı, hatta aramasa. benimkide sürekli mikser gibi ortalığı karıştırmak için arardı. yani beterin beteri var, şükret bence.
canım ya gerçekten zorbir durum bence
kayınvalidem arar sürekli sorar ailemi öylede olması lazım zaten kız alıyorlar ya
bence nişanlınla konuş bir problem mi var diye ama anlamadığım şu kayınvaliden aramıyor diye mi annen baştan düşnecektin falan gibi birşeyler söyledi?
2 arada kalmak eminim ki çok zordur canım inşallah herşey dilediğn gibi olur:)
Ben başta haftada, iki haftada arıyordum öyle anlaşmıştık nişanlımla. Aileleri ihmal etmicektik ama baktım ben arıyorum karşılık yok bu aramalarım özel günlere ve hasta olduğunda nasılsın diye aramalara döndü
Sürekli bir rutin içinde aramasına gerek yok zaten.
Birisi hasta olur geçmiş olsuna aranır,yola giden olur,Allah kavuştursun demeye aranır,veya birşey için hayırlı olsun demeye yani vesile olunca aranır.
Bayramda,kandilde aranması gerekir ki böyle günlerde erkek tarafı büyük sayılır,önce sizin aramanız doğru olur.
Dünürler eski tanıdık değilse,nasılsın,eee neler yapıyorsun demek için pek aranmaz.Dedikodu yapacak halleri yok.Nasılsın,o nasıl,bu nasıl gibi kısır konuşmalar olur,konu bulmak hakikaten zordur.
Çok istiyorsanız beklemeyin siz arayın.Annen sitem etmeden arasın,sohbet etsin.Belki sohbetleri gelişir,daha sık konuşmaya başlarlar.
eğer nişanlınla aran iyiyse asla annen bile olsa üçüncü sahışları araya koyma ve bunun için nişanlını ve kendini üzme.annen kendi arayıp sorabilir dünür hayırdır niye arayıp sormuyosun diye şaka yollubaktı değişen bişey yok,o da aramaz özellikle.annenin sitemi yersiz,insan zaten nişanlıyken çok karmaşık olur.ne şimdi ne evlenince kimse adına gaza gelme.anneni aramıyorlarsa o onun sorunudur.nişanlınla senin ilişkini ilgilendirmez canım...
Nişanlımla çok şükür iyiyiz ama üzerimde zaten bi stres var düğün yaklaştıkça ister istemez geriliyorum annemde böyle davranınca ona da sert davranıyorum oda şaşırıyor bu davranışlarıma anlam veremiyor
hepimiz aynı yollardan geçtik.çok stresli evet ama evlilik ve nişanlılıkta mutlu olmak istiyorsan herşeyi görmeyeceksin,herşeyi duymayacaksın...
teşekkür ederim geçen ay öyle söyledim nişanlıma ertesi gün aradılar hep benim dememle nasıl olcak bilmiyorum ki resmen artık soğumaya başladım
Sanırım illaki oluyor böyle şeyler ben görmicem de annem zorla gözüme sokuyor
benim için hiç sorun değil de annem herşey kayınvalide de bitiyor o istemezse evliliğize bile zarar verir falan filan işte.Kendi annem beni daha çok yoruyor
benim için hiç sorun değil de annem herşey kayınvalide de bitiyor o istemezse evliliğize bile zarar verir falan filan işte.Kendi annem beni daha çok yoruyor
canım kimisi öyle işte benimkilerde öyleydi düğüne misafirgibi geldiler ev yerleştirdik bi kere oda benimsitemimle aradılar biraz aile bağıyla ilgili sanırım...
ne zaman annem bize gelse eşimle kavga ederdik.gerilirdik.hep hatalarını söyler beni kışkırtırdı istemeden tabiki ve bunu yaptığının farkında değil.bunu eşim bana söyleyene kadar farketmedim.bence koskoca insanları değiştiremezsin.zamana bırak canım..bir çok kişi öyle ki bu devirde kimse dünürüyle kankii değil..sen hiç düşünme bunları,ayrıca nişanlın normalde annenle ne konuşabilir ki,sen kayınpederini arasan ne konuşacaksın sürekli?hem bazı yörelerde özellikle doğuda nişanlı olan ailler pek samimiyet kumuyolar düğüne kadar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?