- 25 Aralık 2020
- 6.646
- 23.811
- 298
- 41
evden mi gidecek?O zaman o geldiginde siz evden gideceksiniz
Cocugu bakici da alacaksiniz yaniniza
Nasilsa evden calisiyormussunuz nerde oldugunuz onemli degil
O gidene kadar da donmeyeceksiniz
Yani net bir tavir karsisinda bir insan gelip de gunlerce nasil evde durabilir
En fazla oglu der anne gelip uzun sure kaliyorsun bak evliligim dagilacak arayi bozmayalim lutfen biz geliriz arada size vs
Yani boyle pasif agresif cozulmuyor demek ki
Cidden cekip gidin o halde
Su dedigime de yapamam edemem derseniz kendinize bahane buluyorsunuz derim
yahu tamam bu kadın da herşeyden şikayet eden bir kaıdn orası ayrı da
1 çalışan anne
1 bebek
1 bakıcı
nereye gidecekler Allah aşkına? ne kadar rahat "bahane buluyrsunuz" diyorsunuz söyler misiniz nereye gideiblirler? daha bebek cidden bebek yaşında var yok, kafeye mi gitsinler, otele mi gitsinler nereye gidecekler bu 3lü çok merak ettim hakikaten.
ayrıca bu "nerde olduğunuz öneml, değil" kısmına da bayılıyorum ha evden çalışan bir insan olarak
tamam acele bir durum olur gerekirse açar bilgisayarı otobüste, bekleme salonunda, uçakta bile çalışırım vardır öyle çalışmışlığım. ama sınırlı süre 2 saat mesela. ya da teslim ederim ibr işi , ertesi gün tatilimdir mesela. maksat tatilde kafam rahat olsundur.
ama normal şartlar altında uzaktan çalışılan çoğu iş büyük projelerin parçası olan, disiplin gerektiren, dikkat gerektiren işler
evden çalışıp da herkes ne biliyim roman filan yazmıyor, tamamen kendi işi değil çoğu kişinin uzaktan da çalışsa belli saatleri var, toplantısı var. hepsini geçtim güneşi tepene vurmayan bir odada, ergonomik bir koltukta filan oturmak istiyorsun. öyle her yerde çalışmak gibi bir dünya yok ki beli kopar insanın, en basiti.