• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kayınvalidem bulsa bı kaşık su da boğar beni..!

sekerparem_92

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Eylül 2011
217
3
46
İstanbul
Arkadaslar durumu kısaca özetleyim...

Birbirini çok seven bir çiftiz öyle ki sevgimiz uğruna gözümüz kimseyı görmez onun için ben herkesten öndeyım benım ıcın de o...
15 aydır birlikteyiz...
Ve kaynanam olacak şahsiyet beni öğrendiği günden beri bana düşman..Oğlunun iki dünya bir araya gelse benimle evlenmesini istemiyor..
Aklında başka birisi var onla evlensın ıstıyor..Bizi ayırmak için çevirmediği entrika oyun kalmadı cok içten pazarlıklı kurnaz biri saman altından su yürütüyor yani..

Benım ailemde kayınvalıdemde bu evliliğe karsı..Ayrıldık desek hepsi davul zurna calar bayram ederler bunun şerefine..
O derece istemıyo hıcbırı..Kayınvalıdenın derin planları var oğlunun parasını çatır çatır yeme peşinde sahip olduğu mal mulk hiç bişey bana yar olmasın istiyor..Nitekim bazıları onun üzerine kayıtlı ancak erkek arkadasımın parasıyla alınmıs baba emeği falan da yok babayı cocuk yasta kaybetmıs..

Ne olursa olsun vazgecmek istemıyorum onsuz yapamam o da ben senden asla vazgecmem hayatımda ilksin bi tek senı sevdim baskasını istemıyorum senden ıyısınımı bulucam der hep..
ben bugüne kadar da hep sabrettım kavusmak için..
Ancak evlenırsek kaynanayla hic bir sekılde diyaloğum olmayacak cünkü hayatı zından eder bılıyorum ki evlenırsek erkek arkadasımla da araları cok bozulucak bu acık..
Erkek arkadasım ana kuzusu biri değil hep arkamda durur koruyup kollar ona karsı anasının huyunu ıyı bılır..Bugüne kadar hiç ezdirdiğini görmedim..Daha yüzük falan takılmadı bu tantanalar yüzünden ama ilişkimizi herkes biliyor..

Burda kaynanaların hayatı nasıl zından ettiğine her gün şahit oluyorum çok da üzülüyorum..Ancak bende bu kötü kaynanaya sahip tayfaya dahil olucam gibi..
Şimdi ailelerin mutsuzluğu üzerine mutluluk mu kurulur diyebılırsınız..
Ama kimsenın bizim mutluluğumuzu düsündüğü yok herkes kendı cıkarları pesınde ıkı ailede de..
Aileme cok fedakarlık yaptım yıne yaranamadım o da annesine karsı öyle..
Ben mutluluğu yakaladığım insanla bir ömür beraber olmak istiyorum..
Onu cok ama cok sevıyorum ayrılık fikrini düsünmek bile korkutuyor ıkımızı de..Her kötü anımızda birbirimize desteğiz..

Çok dertlıyım çoook evden ayrılıcanı söylüyor daha öncede yapmıstı 3 ay sonra barıstılar terkedip gidicem onu onun gibi ana olmaz olsun dedı bugün..

Tecrübe sahipleri emınım fazlasıyla yorum yapacaklar nasıl basa cıkıcam ya ben bununla:47:

Ben daha öncede konu actım ciddiye almıyorsanız yorum yapmayın..İşim gücüm yok konu mu uydurucam size ya ! Derdimi anlatabilicem kimse olmadığı ıcın buraya yazıyorum boş işlerle işim olmaz..Benım yasadıklarımı yasamadınız siz yorumlarınızı ona göre yapın..!

Son düzenleme:
Herkeste sevgilinin parasını yeme derdinde.

Çok sıkıntılarınız var evli bir sevgili onun parasını yemek isteyen eş

Aynı oranda sizi istemeyen aileler.

Bu kadar üstünüze gelinmesinin sebebi sevgiliniz evli olması olmasın.

Ben derdimi anlatamıyorum sanırım ya deliricem..Ya neden herkes olumsuz düşünüyor siz hic ruh hastası bı ınsanın tuzağına düsmedınız herhalde davulun sesı uzaktan hos gelıyor...Ben olayların bırebır içerisindeyım yani ispatlanmış bir sekılde gercekliğini biliyorum..Neden buna göre yorum yapılmıyo da herkes bu adam senı kandırıyo modunda okuyo konuyu..Dünyada kötülerin varlığına o kadar aşinayız ki iyiler hiç de samımı gelmıyo bu yüzden herkesı aynı kefeye koymakla mesgulüz..

canım bak benimde kaynanam sorunlu ama beni istemediğinden diil o herkese acaip davranıo banada aynı davranıo. benim ailem sevgilimle evlenmemi istemese hiç kimse istemese bi bildikleri olduğunu dşünürüm soonuçta kimse sizin kötülüğünüzü istemez ailenizde öyle değilmi.

Ben derdimi anlatamıyorum sanırım ya deliricem..Ya neden herkes olumsuz düşünüyor siz hic ruh hastası bı ınsanın tuzağına düsmedınız herhalde davulun sesı uzaktan hos gelıyor...Ben olayların bırebır içerisindeyım yani ispatlanmış bir sekılde gercekliğini biliyorum..Neden buna göre yorum yapılmıyo da herkes bu adam senı kandırıyo modunda okuyo konuyu..Dünyada kötülerin varlığına o kadar aşinayız ki iyiler hiç de samımı gelmıyo bu yüzden herkesı aynı kefeye koymakla mesgulüz..

Kimin nelerle uğraştığını bilemezsiniz.
Konunun içeriğini anlamaya çalışıyorum kendi adıma.
Ama size göre benim yorumum rahatsız ediciyse konunuza yorum yapmayarak bu problemi oratadan kaldırabiliriz.

Ailemden yana bi problem yoktu aslında baslangıcta annem hatta sevmıstı bıle fakat işin resmıyete dökülmesinin gecikmesi biraz geri adım attırdı onlara..Onlar ıkna olur cok zor değil yani..Ama kayınvalıde asıl büyük problem..

derdini tam anlatmıyorsun ama...
neyse diğer konularından anlaşıldığına göre sevgilin kuzeniyle formalite bi evlilik yapmış. kız zaten adama aşık. annesi seni istemediği için kızdan yana tavır alıyor. onlara göre sen yuva yıkan konumundasın. ailen bu şartlarda karşı çıkmakta kesinlikle haklı. sevgilinin sana tam anlatmadığı şeyler olduğunu düşünüyorum yinede. mutlaka onunda bu evlilikten çıkarları varki yaşanmış bu formalite evlilik. işin zor. bu adamdan uzaklaşmazsan 20 yaşında hayatını mahfetmiş olursun. bu insanların içinde sana mutluluk doğmaz güzelim.
YORUMU KENDİ ÇIKARDIKLARIMA GÖRE YAZDIM. TABİİ DOĞRU OLMAYABİLİR

Son düzenleme:
Kimin nelerle uğraştığını bilemezsiniz.
Konunun içeriğini anlamaya çalışıyorum kendi adıma.
Ama size göre benim yorumum rahatsız ediciyse konunuza yorum yapmayarak bu problemi oratadan kaldırabiliriz.

Beni yanlıs anlıyosunuz elbette herkesın derdı kendıne büyüktür.Kimseyı kırmak saygısızlık etmek gibi bi niyetım yok..Bu sitedeki konular ve yorumlardan baska sığınağım yok son zamanlarda..Çok yalnız hissediyorum kendımı herkes bi çıkar peşinde herkes rahatının derdınde
(yakın cevremden bahsedıyorum)) bir problemle karsılasıldığında herkes kestirip atmayı seçiyo genelde..Ama ben yapamadım kıyamadım ıkımıze de bu kötülüğü yapamadım gerçekleri görmesem bırakın evli bi adamla bırlıkte olmayı sevgilisi olan bırısıne yan gözle bakmam ben..O karakterdeki insanları da hayatıma sokmam..

Beni yanlıs anlıyosunuz elbette herkesın derdı kendıne büyüktür.Kimseyı kırmak saygısızlık etmek gibi bi niyetım yok..Bu sitedeki konular ve yorumlardan baska sığınağım yok son zamanlarda..Çok yalnız hissediyorum kendımı herkes bi çıkar peşinde herkes rahatının derdınde
(yakın cevremden bahsedıyorum)) bir problemle karsılasıldığında herkes kestirip atmayı seçiyo genelde..Ama ben yapamadım kıyamadım ıkımıze de bu kötülüğü yapamadım gerçekleri görmesem bırakın evli bi adamla bırlıkte olmayı sevgilisi olan bırısıne yan gözle bakmam ben..O karakterdeki insanları da hayatıma sokmam..

Bizde sizi anlamaya çalışoruz en azından kendi adıma

Peki bende soruyorum ki ailelerin bu kadar karşı olmasının sebebi sevgiliniz olan şahsın evli olmasımı ?

Aileniz bunamı karşı.Öbür konunuzdada bunu sormuştum.

niye konularını arkası yarın gibi açıyorsunki? dedektifçilik mi oynamak istiyorsun :55: adam gibi tek seferde anlatta yardımcı olalım :6:

Arkadaşım adam evli zaten ,nasıl kayınvalide adayın oluyor senin?
Ortada resmi nikahlı bir adam var sen nasıl bu hesaplara giriyorsun.
Bir de adamın nikahlı karısına başka bir konuda "yelloz" demişsin.
Aramızı bozuyor demişsin ara mı kalmış yahu ?
Benim de oğlum nikahlı olsa bence başka bir kız ortaya çıksın istemem.
19 yaşında ne bu entrika,git okulunu oku,kursa yazıl ayy ne bileyim dantel ör..
Bırak böyle çetrefilli işleri,yok sevgilinle sahte evrak düzenlemişsin yok evli adamla nasıl olacaksa evleneceksin.
Daha genceciksin kendini bataklığa atıyorsun.

Son düzenleme:
Back
X