• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kayınvalidem bulsa bı kaşık su da boğar beni..!

şu söz yaşanmışlıklarla ispatlıdır yuva yıkanın yuvası olmazmış. adam diyelimki bunla evlendi (çoook çoook uzak bi ihtimal hiç bi adam gönlünü eğlendirdiği afedersinizde ihtiyaçlarını giderdiği bi metresiyle evlenmez belki laflar çok ağır ama gerçek bu sanki dünyada bekar adam yok evliler cazip geliyor) hadi adam bunu aldı fırfır dönen gözleri bunda duracak mı sanki üç beş gün sonra yeni arayışlara girecek sonra vur tekmeyi gelsin yenisi hayat tekarrürden ibarettir demişler

ya cok safsin formalite yada degil bir evli biriyle birliktesin..senin durumun sevgililik falan olmuyor..yada cok kurnazsin adam sana kalsin,paralarda baskalarina gitmesin diye tum gucunde savasiyorsun..

ay dayanamadım ya.bu kadar kör olunmaz ki.bu gençlik de insan nasıl da saf oluyor.sonradan gözler açılıyor ama yaşanmış yaşanmış oluyor malesef.

nasıl bir hayal dünyası yaratmışsın kendine,yazık değil mi sana.adam evli ne şekilde olursa olsun ki bunlar baya baya karı koca hayatı yaşıyorlar.gece yarısı tel açtığına göre.

-sevgilinin annesine göre sen yuva yıkan kadınsın.
-sevgilinin eşine göre kurtulunması gereken geçici bir hastalıksın.
-sevgiline göre eğlencelik çıtırsın.
-ailene göre dert çektiren evlatsın.

hakaret diye yazmıyorum gözünü aç diye yazıyorum.kimsenin seni sevdiği falan yok herşey ortada işte.ha aşkına çok güveniyorsan resti çek sevgiline.
madem seviyor seni boşasın onu evlensin seninle.
ama sen yine kendini kandırmaya çalışacaksın yok şu engel bu engel.aranızda tek engel var o da sevgilin seni düşürdüğü konum.

Orda kalmıyor evlerı cok yakın kayınvalideye ılgı gösterisi yapmak için ordan cıkmıyor sabahtan gece yarısına kadar orda..

Evli olduklarından bahsetmedim çunku bu konu kolayca hallolucak sanıyodum ama cok zorluk cıkardı yola gelmiyor ben nasıl sevdiğim adamı bırakmak istemıyorsam o da bırakmak istemıyor..Üstelık ben sarılıp öperken o bunlardan mahrum bu da onu delırtıyor halıyle..Erkek arkadasım yanına yaklastırmaz onu...eve bıle gitmiyor doğru düzgün gece gündüz calısıyo dısarda..Bunu da ne bılıyosun dıye soracak olursanız 24 saat telefonlaşırız gece de arar..

:52::52:çok mu safsın şaka mısın sen ya.
bence sevgilinin tadını nikahlı eşi olarak o çıkartıyor.sana da sonraki kadın olarak kırıntılar kalıyor.kadın seni o kadar basite alıyor ki ortalığı bile ayağa kaldırmıyor.belli ki eşini iyi tanıyor,geçici bir eğlence diyor.

benı arayıp hakaret etmeler falan var bunun öncesınde! Yüz yüze gelmedık ama bırbırımızı öyle böyle bu mesele üzerınden iyi tanıdık!

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Kızlar cok fenayım cıkmaza girdim çıkamıyorum hıc böle çaresız hissetmedim kendımı..
.Bu gerızelalı pesımı bırakmıcak anlasılan..1 saat önce telefonum caldı sevgilim arıyo sandım (onun numarasıydı) açtım bi de kım cıksın karsıma kuzeni!!!

Yalnız arayan oydu bu kez gecende ben aramıstım ya..
Sakın kapatma konusucaz senle dedı!Söyle dinliyorum dedim..
Basladı hakaret etmeye sen benım canımı yaktın bende senınkını yakıcam yaptığın yanına kalmıcak senden intikamımı alıcam dedı.
(Ailemden gizli yaptığım bi iş var sevgilimle resmı evraklarla alakalı ama suc teskıl edıcek bisey değil ona yardım ettim yanlıs anlasılmasın)
Ve bunu bılıyo adresımı öğrenmiş aileme anlatmakla tehdit etti gelicem evine süründürcem ikinizide diyo..Elinden gelenı ardına koyma dedım..Bana bak benım kafamı bozma ben sınır hastasıyım ılaclarla ayakta duruyorum o sevdiğin şahsı uyku ılacı verır kıtır kıtır keserım dedi!!! Sonrada dıyo uğrasamam ben sizle ya bana erkekmı yok elımı sallasam ellisi üniversıte mezunu insanım dedi dengesızmı şuursuzmu ne anlamadım..Ama benle urasmadan rahat durmucak o belli nasıl kurtulucam ben bundan ya:S:S

Ben ayrılmam dedıkce bu üstüme gelıyo iyice azıttı yıne gelmış eve kayınvalıdede bu işin içinde sankı hatta emın gibiyim yoksa o ses tonuyla onların evınde konuscakda kaynanada duymucak ???

Şimdi ne tavır takınayıp bılemedım cok gergınım öle böle değil bu yaptığı resmen sorumsuzluk ya...!

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Adamın eşi konuyu açmalıydı.

.

:52::52:çok mu safsın şaka mısın sen ya.
bence sevgilinin tadını nikahlı eşi olarak o çıkartıyor.sana da sonraki kadın olarak kırıntılar kalıyor.kadın seni o kadar basite alıyor ki ortalığı bile ayağa kaldırmıyor.belli ki eşini iyi tanıyor,geçici bir eğlence diyor.

Arkadaşım...ne tad çıkarması..kadıncağız ne acılar çekti kimbilir...kocası ihanet ediyor işte...yada kocasına musallat olmuş edepsizle uğraştığını zannediyor....

.

Arkadaşım...ne tad çıkarması..kadıncağız ne acılar çekti kimbilir...kocası ihanet ediyor işte...yada kocasına musallat olmuş edepsizle uğraştığını zannediyor....

.

"ben adama sarılıp öperken o bunlardan MAHRUM" demiş de onun için yazdım.nikahlı eşi sonuçta, niye mahrum olsun ki?ama ben konu sahibinin kurnaz bir para avcısı olduğunu düşünmüyorum.öyle olsa buraya yazmazdı bile.sadece yaşının verdiği saflıkla birine güveniyor,inanıyor.ama sevgilisi çok kurnaz.adam yeri geliyor annesi hakkında bile ileri geri konuşuyor kızın gönlü olsun diye.çok oyunbaz çok.arkadaş sorsa keşke "niye teli karın pardon kuzenin açıyor" diye kimbilir ne zekice yalanlar uydururdu.
kendini muhafazar gösteriyor ama 19lukla işi pişiriyor.böylelerinden korkulur ya.

benim anlayamadığım....zaten böle bi konuyuda 40 yıl düşünsem çözememem burdaki mantığı...eee be arkadaş sen başka bi konunda formalite icabı ewlilik affedilirmi diyosun...burdaki konundada çok sewiyoruz birbirimizi falan diyorsun bu ne çelişki yaaaa....adamın anasınada kaynanam diyosun o senin değil o kuzenin kaynanası sen bunu kabul etsende etmesende...bence düş yakalarından artık apaçık kullanılıyorsun...

Son düzenleyen: Moderatör:
Orda kalmıyor evlerı cok yakın kayınvalideye ılgı gösterisi yapmak için ordan cıkmıyor sabahtan gece yarısına kadar orda..

Evli olduklarından bahsetmedim çunku bu konu kolayca hallolucak sanıyodum ama cok zorluk cıkardı yola gelmiyor ben nasıl sevdiğim adamı bırakmak istemıyorsam o da bırakmak istemıyor..Üstelık ben sarılıp öperken o bunlardan mahrum bu da onu delırtıyor halıyle..Erkek arkadasım yanına yaklastırmaz onu...eve bıle gitmiyor doğru düzgün gece gündüz calısıyo dısarda..Bunu da ne bılıyosun dıye soracak olursanız 24 saat telefonlaşırız gece de arar..

yuhhh yaaa sen dış kapının dış mandalısın ama maşallah kendini ewin hanımı diğer kadıncağızıda kuma bellemişsin kendine ve saygı bekliyorsun bide adamın anasından...işte yuvalar böle senin gibi inatçı ve ne yaptığını bilmez cahiller yüzünden bozuluyor...ama seninde yüzün gülmez bu akılla gidersen...o kadın sana hakaret ediyormuş gerizekalı diyorsun dua etki seni parçalamıyor...

Bu tip etik olmayan,toplumca ahlak dışı olarak nitelenen,yasak aşklar,üçüncü kişiler içerikli konular tarafsız gözlemlenemeyeceği için konu yorumlara kapatılmıştır.
Forumda bu tür konular açmak yasaktır,bilginize.

Son düzenleme:
Back
X