Kayınvalidem canıma yetti:((

Bende bebegime diledigimi alamadim
esimin hevessizliginden degil maddi sorunlarla beraber
bebek odamizin olmamasi
internetten yada magazalarda rengarenk bebek esyalarini gorunce
icim giderdi herseyin en iyisini en ozelini isterdim dogal olarak
bu yuzden agladigimi bilirim
gonlumce alamadim ama ihtiyaclarini son anda karsiladik
bebek dogduktan sonra duzenledik
hamileyken heves ettigim herseyi unuttum bebegimin gelisiyle
su an kizim bes aylik ve Allahim bize bagislasin o kadar tatli ve
saglikli ki en onemli sey buymus diyorum
keske kendimi yipratmasaymisim hamileyken diye kendime kiziyorum
sende kendini yipratma sonucta esinde ister bebeginiz icin en iyisini en guzelini
(bizim kadar hevesli olamazlar tabii)
kirginligini belli etmissin zaten
daha fazla uzme kendini..
sonucta alinacak hepsi
dogumuna az kaldi zaten onun kipirtilarini tekmelerinin tadini cikar
bol bol dinlen ve hafif bir muzik esliginde karnini oksayarak konus onunla
hayirli dogumlar dilerim

tesekkur ederım canım yazdıkların azda olsa rahatlattı ,morale cok ıhtıyacım var,bugun gene carsıyı dolsatım bebek gıysılerıne esyalarına baktım:) hepsı cok guzeller:) ailemle konusacagım para yardımında bulunmaları ıcın bebegımın ıhtıyaclarını baska turlu alamayacagım

bırdaha dunyaya gelıcek olsam gec evlenırdım,is sahıbıde olurdum erkegın elıne bakan kadın olmak ıstemezdım af cıkarsa okulumada devam edıcem bundan sonra önce bebegım sonra kendım

Aynen öyle işte herzaman kendine güvenmeye çalış hiç yıkılma hele de k.validene karşı.
Erken evlenmek sadece bebek için güzel oluyor onun dışında hiçbir özelliği ve güzelliği yok inan.
Herzaman derim tabi benim düşüncem bekarlığını yaşayacak insan evlilik zaten olur diye. Allah evlilikle ölümün saatini geçirmezmiş sadece bişiler bahane olurmuş.
Seninde zamanın öyleymiş ama olsun.
Bizler halk olarak kız evlatlarını hep cinsellikten korkutarak yetiştirildiğimiz için hep bi merak olabiliyor içimiz de lakin evlendiğimiz de görüyoruz ki hiçbir özelliği yokmuş.
Eşin okadar ucuza vermez reklamı onu da bil.
Benim eşimin çalıştığı işyerine gelmişler sadece 5 dk.lık gösteri olacak ekranda demişler 250 tl istemişler birde oraya geliş parası falan.
Olsun sen takma ama herşeyin hayırlısını iste mevladan. Emin ol veriyor da bizler sadece ya aceleci davranıyoruz yada sitemkar.
Gönlünü ferah tut. Af çıkar çıkmaz okula devam. Hep derim fırsatım olsa 80 i me kadar okurum diye...

Hayatta hiçbirşeyin senden daha değerli olduğunu düşünme ve bir de gelecek minik meleğinden:)
Sevgiler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…