arkadaslar biliyorum bana kızacaksınız ama bu kadın canıma yetti artık,3yıllık evliyim yapmadığını bırakmadı,evlerımız karsı karsıya hergün kız cocugu gibi eşimi arar doldurup bana karsı üstüme salıyor,neyse bunlardan bahsetmicem şimdi ki derdim,hamileliğimin 8. ayı bitti ,9.aya girdik doğuma az kaldı,daha bebeğime hiçbirşey alınmadı(( annem kendi cabalarıyla kıyafetler vs . her eskiğini almaya calısmıs, neyse..... odası alınsın artık dedim,hemen kayınvalidem ne gerek var odaya dediii,bir beşik neyine yetmiyor odayı kullanana kadar kac sene gececek kimbilir dedi,moralim sıfırrrrrrrrrrrrrrrr,kendi kızı yani görümcem 2 bucuk ay önce doğum yaptı,bebeğinin odası dört dörtlük takım alındı,ayrıyeten beşikde aldılar onuda kendi yatak odasına koydular,ayrımcılık yapıyorrr bu kadın ,eşimde anasının ağzına bakıp oralı olmuyor tamam alınır yapılır acelesi yok diyor şimiii,,önceden heyecanlıydı özel yaptırıcam bebişin odasını diyordu şimdi umursamaz beni oyalıyorrrrrrrrrrrrrr,canım cok sıkkın ilk bebeğimmm ve zor hamile kaldım,moral filan kalmadı bende doğumada az kaldı sinirimden ağlıyorum,hersey bu lanet kadın yüzünden
arkadaslar biliyorum bana kızacaksınız ama bu kadın canıma yetti artık,3yıllık evliyim yapmadığını bırakmadı,evlerımız karsı karsıya hergün kız cocugu gibi eşimi arar doldurup bana karsı üstüme salıyor,neyse bunlardan bahsetmicem şimdi ki derdim,hamileliğimin 8. ayı bitti ,9.aya girdik doğuma az kaldı,daha bebeğime hiçbirşey alınmadı(( annem kendi cabalarıyla kıyafetler vs . her eskiğini almaya calısmıs, neyse..... odası alınsın artık dedim,hemen kayınvalidem ne gerek var odaya dediii,bir beşik neyine yetmiyor odayı kullanana kadar kac sene gececek kimbilir dedi,moralim sıfırrrrrrrrrrrrrrrr,kendi kızı yani görümcem 2 bucuk ay önce doğum yaptı,bebeğinin odası dört dörtlük takım alındı,ayrıyeten beşikde aldılar onuda kendi yatak odasına koydular,ayrımcılık yapıyorrr bu kadın ,eşimde anasının ağzına bakıp oralı olmuyor tamam alınır yapılır acelesi yok diyor şimiii,,önceden heyecanlıydı özel yaptırıcam bebişin odasını diyordu şimdi umursamaz beni oyalıyorrrrrrrrrrrrrr,canım cok sıkkın ilk bebeğimmm ve zor hamile kaldım,moral filan kalmadı bende doğumada az kaldı sinirimden ağlıyorum,hersey bu lanet kadın yüzünden
O lafa takılmanız gerçekten çok ilginç
Hassassın, sinirlerin bozulmuş fakat "canını alsın" diyemezsin kimseye.
canım üzülme sakin ol kendini düşün, bebeğini düşün. değmez öyle bi insan için. bugün size böyle yapan yarın kendi de aynı muameleyi sizden görecek. yaşlandığında hastalandığında etrafında olmayacaksınız. senin ilk yapman gereken sakin olmak.eşinle aranı açma sakın. bırak annen alsın gerekenleri. eşin de alır sen çalışıyormusun bilmiyorum ama sen de alabilirsin. ondan gelecek hayır allahtan gelsin. sonra da doğumdan sonra yüzüne vurursun herşeyi bir bir. takma kafana bu kadar boşver kızına yapsın o. senin anneciğin de sana yapıyor işte ne güzel.
Allah kolaylık versin canım. ister ilk çocuk olsun ister 5. çocuk her anne çocuğuna iyi bişeyler hazırlamak ister çok iyi anlıyorum seni anne olmadığım halde. Her kayınvalide oğlunu doldurur kesin. Ama önemli olan eşinin seni savunabilmesi sana yansıtmaması. Asıl suç eşinde yani. kayınvalidenin doldurması normal :) İnşallah istediklerin olur. Bebeğinide kendinide üzme
O lafa takılmanız gerçekten çok ilginç
''Allah bu kayınvalidemin canını alsın!''
Dinimizde bedduaya yer yok.hama değerken hasa değer derler.anlaıyorum sana anlattıkların gercekten cok yıpratıcı ama dua et bol bol başka elınden bırsey gelmıyosa anladıgım kadarıyla kocanda annenın agzına bakıyo
evet kocam annesinin ağzına bakıyor,dinimizde bedduaya yer yok ama o kadın hakedıyor peki onun yaptıkları ne olacak büyücü seytanın teki onun yatacak yeri bile yok ,ben eşimin ikinci evliliğiyim birinci karısını 1 hafta tutmus evde boşattırmıs mahalle anlatıyor,ben 24 esım 35 yasında ,ben nelere katlandım herseyın en ıyısını hakettıgımı dusunuyorum,benım yerımde olsanız kafayı yerdınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?