- 19 Ağustos 2018
- 2.778
- 6.916
- 158
- 29
- Konu Sahibi Paramedik92
Seninde sağlık sorunların varmış zaten yatağa yat ağla sızla kaçar gider zaten kadın
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Keşke tedavi sırasında izin alsaydınız çünkü çok zor bir süreç ikincisi de madem size böyle davranıyor söyleseydiniz de biraz halden anlasin tabi anlasaydı önce eşiniz anlardı ne anlayissiz insanlar ben hamileyim diye eşim in ailesi evime bile gelmiyor gelse de kalmiyorlar hic bisey yapmama izin vermiyorlar rahatsiz olmayayım diyeMerhaba hanımlar ilk defa konu açıyorum gurbetteyim ailem farklı bir şehirde ben farklı bir şehirdeyim 4 yıllık evliyim eşimin ailesi ile bugüne kadar hiçbir sorun yaşamadım tüp bebek tedavisi görüyorum ilki negatif olunca 1 sene sonunda ikimciye başladık ne benim ailemim ne eşimin ailesinin haberi yok kimseye söylemedik zaten zor bir süreç konu şu ki ikinci tüp bebek tedavisine başladığım ay kayınvalidem de rahim aldırma operasyonu geçirmişti açık değil kapalı ameliyat oldu neyse ameliyattan sonra aldık getirdik kayınvalidemler başka ilçede biz başka ilçede yaşıyoruz ama çok yakın mesafeler kayınvalidem geldi 20 gün boyunca baktım yemeğini yaptım enfeksiyon kapmasın diye hergün tuvaleti yıkadım misafirler geldi ağırladım ve aynı zamanda sürekli doktora
Gidiyorum kullandığım ilaçlar yumurtalarımı hassaslaştırıyor ve ağrılarım çok oluyordu aynı zamanda çalışıyorum kayınvalidem ise sürekli yatıyordu sadece yemek ve tuvalete kalkıyordu 20 günüm sonunda kızına götürdük kızındayken bir baktım evde kılını kıpırdatmayan kayınvalidem çamaşır asıyor sofra toplamaya yardımcı oluyor kızına baya yardım ediyor sinirlendim haliyle kullandığım ilaçlar zAten hassas yapıyor iyice hassas oldum aradan 1 hafta geçti benim yumurtalarım toplandı yaşayan bilir ağrılı sancılı bir 3 gün geçirdim 3 günşn sonunda bu tekrar geldi yine aynı şekilde yatak serdirdi bana oturma odasına sadece yemek ve tuvalet için kalkıyor oram ağrıyo buram ağrıyo demeye başladı hiç yardımı yok hemşireyim nöbetrwn çıkıylrum o yorgunlukla yemek hazırlıyorum benden önce uyanıyor hiç bişeu hazırlamak yok ben artık ne yaparım nasıl yaşarım sürekli böyle şeyler sanki dermansız derdi varmış gibi eşime de kızıyorum benim yumurtalarım toplandı ertesi günü nöbete gittim annesine gelince olay o hasta ameliyat oldu şöyle böyle hiç yüzün gülmüyor suratın asık aslında değil ama sinirleniyorum artık kızında herşeyi yapan kadın benim evime gelince hastayım ağrım var yemeğini bile yatağına istiyor ne yapmalıyım bilemedim
Merhaba hanımlar ilk defa konu açıyorum gurbetteyim ailem farklı bir şehirde ben farklı bir şehirdeyim 4 yıllık evliyim eşimin ailesi ile bugüne kadar hiçbir sorun yaşamadım tüp bebek tedavisi görüyorum ilki negatif olunca 1 sene sonunda ikimciye başladık ne benim ailemim ne eşimin ailesinin haberi yok kimseye söylemedik zaten zor bir süreç konu şu ki ikinci tüp bebek tedavisine başladığım ay kayınvalidem de rahim aldırma operasyonu geçirmişti açık değil kapalı ameliyat oldu neyse ameliyattan sonra aldık getirdik kayınvalidemler başka ilçede biz başka ilçede yaşıyoruz ama çok yakın mesafeler kayınvalidem geldi 20 gün boyunca baktım yemeğini yaptım enfeksiyon kapmasın diye hergün tuvaleti yıkadım misafirler geldi ağırladım ve aynı zamanda sürekli doktora
Gidiyorum kullandığım ilaçlar yumurtalarımı hassaslaştırıyor ve ağrılarım çok oluyordu aynı zamanda çalışıyorum kayınvalidem ise sürekli yatıyordu sadece yemek ve tuvalete kalkıyordu 20 günüm sonunda kızına götürdük kızındayken bir baktım evde kılını kıpırdatmayan kayınvalidem çamaşır asıyor sofra toplamaya yardımcı oluyor kızına baya yardım ediyor sinirlendim haliyle kullandığım ilaçlar zAten hassas yapıyor iyice hassas oldum aradan 1 hafta geçti benim yumurtalarım toplandı yaşayan bilir ağrılı sancılı bir 3 gün geçirdim 3 günşn sonunda bu tekrar geldi yine aynı şekilde yatak serdirdi bana oturma odasına sadece yemek ve tuvalet için kalkıyor oram ağrıyo buram ağrıyo demeye başladı hiç yardımı yok hemşireyim nöbetrwn çıkıylrum o yorgunlukla yemek hazırlıyorum benden önce uyanıyor hiç bişeu hazırlamak yok ben artık ne yaparım nasıl yaşarım sürekli böyle şeyler sanki dermansız derdi varmış gibi eşime de kızıyorum benim yumurtalarım toplandı ertesi günü nöbete gittim annesine gelince olay o hasta ameliyat oldu şöyle böyle hiç yüzün gülmüyor suratın asık aslında değil ama sinirleniyorum artık kızında herşeyi yapan kadın benim evime gelince hastayım ağrım var yemeğini bile yatağına istiyor ne yapmalıyım bilemedim
Olsun bilirse bilsin. Çamaşır aşarken iyi benim eve gelince yatağına sofra beklemesin de.Eşim kendi de gördü çamaşır astığını sofra toplamaya yardımcı olduğunu söylememe gerek yok o yüzden eşime kızıyorum yumurtalarım toplandı ertesi günü nöbete gittim o ağrıyla sızıyla aman rapor almayayım paramız kesilmesin zaten tüp bebek çok tuttu maddi sıkıntımız var diye naz yapamadım evimin işini de yaptım tedavimi de oldum yatamadım şimdi kayınvalidemin böyle yapması beni sinir ediyor eşimin de ses çıkarmaması daha da sinir bozucu görümcemden dönerken eşime dedim zaten annem iyileşmiş maşallah sofra falan topladığına göre baksana dedim sesini çıkarmadı biliyor annesinin huyunu bildiğinden eminim
Konu sahibi bu yorumun üstüne yorum yapmıyorum ve bu yorumu uygula.Dost acı söyler hatanın en büyüğü sende. Sen canının kıymetini bilmezsen kimse bilmez. İş çıkışı dışarıda ye yemeğini, eve gel öldüm bittim yemek yiyecek halim yok de, devril yat. Kocana tüp bebek kolay mı sanıyorsun dersin. Kaynanan da koltuk kemirsin, senin sorunun değil.
5 yıldızlı otel hizmetine devam edersen daha çook hizmet edersin.
Madem kizinda hasta degil sizde ilgilenmeyin bakmayin hasta olan her yerde hastadirMerhaba hanımlar ilk defa konu açıyorum gurbetteyim ailem farklı bir şehirde ben farklı bir şehirdeyim 4 yıllık evliyim eşimin ailesi ile bugüne kadar hiçbir sorun yaşamadım tüp bebek tedavisi görüyorum ilki negatif olunca 1 sene sonunda ikimciye başladık ne benim ailemim ne eşimin ailesinin haberi yok kimseye söylemedik zaten zor bir süreç konu şu ki ikinci tüp bebek tedavisine başladığım ay kayınvalidem de rahim aldırma operasyonu geçirmişti açık değil kapalı ameliyat oldu neyse ameliyattan sonra aldık getirdik kayınvalidemler başka ilçede biz başka ilçede yaşıyoruz ama çok yakın mesafeler kayınvalidem geldi 20 gün boyunca baktım yemeğini yaptım enfeksiyon kapmasın diye hergün tuvaleti yıkadım misafirler geldi ağırladım ve aynı zamanda sürekli doktora