kayınvalidem de anahtarımızın olması normal mi ?

aslında normal olsalar yani iletişiminz normal olsa herşeye karışmsalar yani işte normal olsa herşey :) anahtar bulunabilir neden bulunmasın ama yooookkk illa sınırlar aşılacak herşeye karışılacak.....

işte ne yazık ki herşeye müdahale ediyor,tamam oğlunu seviyor ayrılıyor diye üzgün ama aynı şehirde oturacağız üstelik uzak bir yerede gitmiyoruz ki sürekli evime,düzenime,eşyama bir bahaneler bulma derdinde.ya gerçekten şükür ki evimizin herşeyini gönlümüzce seçtik hazırladık çok içimize sindi ama o hep bir bahane buldukça kırmaktan baska birseyde yapmıyor

Kustum sana dun bi iyi geceler demeden gittin yaw :))

Durumlar nasil var mi bi gelişme :))

bugün kayınvalidemin başına bişey düşmüştü sanırım yada sıcaktan anlayamadım ama eve aldığımız büyük mobilyadan tut,vazoya kadar bahane bulan kadın bugün kesinlikle abartılı değil sade begenmeyecek diye düşündüğüm perde ve halılara güzel dedi bahane bulmadı :))
ya nişanlım çaktırmadan bi sus anne falan dedi yada oruc sıcak falan iyi gelmedi kadına canım emin değilim

:))) aclik başına vurmuştur..iftardan sonrada ben nasil begendim diye kafasını duvarlara vurmuştur :))

:))) aclik başına vurmuştur..iftardan sonrada ben nasil begendim diye kafasını duvarlara vurmuştur :))

ahahaha işte onu hiç bilmiyorum bugün bide baya yorgun anına denk geldim benimle tam ilgilenememişte olabilir :)) perdeleri falan onun istediği gibi yaptırmadım ve güzel dedi nişanlım bile şaşırdı bahane bulmayınca

Benim kayınvalidem esimin bekarlik perdelerini kullan demişti bana..sadece perdeler olsa iyi neymis kendimizi ev alana kadar o esyalari kullanacakmisiz...

gorumcek bi yandan o bi yandan...bunlar sehirdisindalar bu arada..1000 km oteden karisiyorlar. ..

:)))

Son düzenleyen: Moderatör:

huuuv ciddi misin canım sen yaa peki ne yaptınız ? ya anlamıyorum ki bir de okdr mesafeden neden niye müdahaledir bu !

huuuv ciddi misin canım sen yaa peki ne yaptınız ? ya anlamıyorum ki bir de okdr mesafeden neden niye müdahaledir bu !

Ne yapiiciimm tatlim tuttum bi kargo yukledim esyalari dogruca onlarin kapısının onune :))))

bizimkiler cok utanmazlar canim... evden kov bacadan girerler...onlarla bas etmek icin onlar gibi olmak lazım. .

allahtan esim cok mulayim iyi niyetli bi insanda şimdilerde ezdirmiyor...ama evliligimin ilk yılı kabustu )

yerınde olsam evlenene kadar çıtımı çıkarmazdım kadın oğlunu evlendırıyo sonucta elınden gelenı yapmaya çalışıo keşke benım kaynanamda bişeyler yapsaydııı valla nerdeyse herşeyımı kendım yptım ceplerınden bı kurus para çıkmadı bana da karısmadılar bızden para alma da ne istersen yap dedıler yerınde olsam bu durumu takmazdım duunumu keyıfle yapardım çunku en mutlu gunum ve hiçbiseyın gölge dusurmesıne ızın vermezdım sora da evin anahtarını değiştirridim kocam olmaz dese bı anahtarda çıkarır kendı anneme verırdım eşler arasında eşitlik olmalı

:))) yaa harikasın ama çok iyi yapmışsın canım haklısın herkes yaptıklarının karşılığını görmeli onlar öyle davranıyorsa sende tabi böyle davranacaksın :) ama ne güzel eşin sakin biriymiş hep arkanda durur annesinin tarafına geçipte sana cephe almaz :)

ahahhaa çok tatlısın canım yaa :) yok annem istemez zaten anahtarımızı ama bukdr herşeye müdahale ederken birde bizim özel evimizin onda anahtarının olmasını gerçektende saçma buluyorum ve istemiyorum. haklısın en mutlu günüm olmalı düğünüm dilerim sorunsuz gerçekleşir herşey :) düğünden sonra eşime hiç çaktırmadan durumu kırıldı deyip kilidi değiştireceğim zaten :))

Baslarda cookk anneciydi cokk... ama iyi bi kazık yedi abisinden... ondan sonra kayış koptu eşimde :))))

Bence tavrını baştan koy yoksa çok yüz bulup hep kendi isteğinin olmasını ister. Eşinlede konuş ama annesini kötülemeden sadece böyle şeylerden hoşlanmadığını söyle yani sonuçta ikinizin hayatı:)

kötü bi durum ama işte gerçeği görmelerini sağlayan böyle şeylerin de olması gerekiyo be canım kader işte,görmek istemeseler bile görüyorlar günü geldimi :)

:))) aynen oyle tatlim..simdiki aklim bunlari hic takma diyo bende oyle yapiyom...:)))

Bi de benim 4 eltim de gorusmuyo kv ile akıllı kadınlar. ..:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…