- 19 Mart 2010
- 21.479
- 15.166
- 498
- Konu Sahibi oyunbozan8
-
benim böyle bi oyun yapmama hiç gerek kalmamıştı. kv eşime düğün öncesi anahtarı bana ver, eve biri gelir falan yok bişey yaparlar (büyü tarzı) . ben böyle bişeyi istemediğimi eşime açıkca söyledim. eşimde vermedi anahtarı
O kadar tavsiye aldiniz uzerinizdeki ölü topragini aldim bi iyi sabahlar demeden dagildiniz ya cil yavrusu gibi uleynnn askolsun :)))
hadi bakalım bana iyi sabahlar iyi uykular...
size bisey yok :)))
ps: kendimi kullanilmis hissediyorum sayenizde :))))))))))
Yavv arkadaşlar benmi yanlış düşünüyorum sizmi abartıyorsunuz anlayamadım. Herkez öyle senaryolar öyle fikirler yazmışki ,sanırsın düşman kalesi ele geçirilecekanahtarı kayınvalediden kurtarma operasyonu
Şahsen ben veririm kayınvali deme ,birkaç kez anahtarı unutup kapıda kaldıktan sonra ,ben dedim kayınvalideme aman aman sizde kalsın ne olur ne olmaz diye..
Düşünüyorum ne sakınca olabilir vermemde..Ben yokken eve mi girer girsin. Hırzızlık yapacak değil ya..Tek sorun ben evde iken çat kapı girmesi ki oda özel bi durum paylaşılmıyor isesakınca yok.. Ama evde olduğu biline bilinede anahtar ile girecek kadar şuursuz değildirler herhaldee.....
Kayınvalide kayınpeder mi büyü yapacak diye çekindin? ://
Sendeki enerjiye yetişebileceğimi sandım tatlımAma tırt çıktım uyuyakalmışım
canim simdilik bisey deme..hele o eve gir..bi kac gun donra anahtarimi kaybettim ortam kotu belki de kapinin ustunde unuttum oradan aldilar kilidi degistirelim de eşine..ve multilock kilit taktir çünkü onlar anahtarcilarda cogaltilmiyo fabrikadan seri numarası ile geliyo. ..böylelikle kayinvalideni de ekarte etmiş olursun :)))
gizliden de bu mesaj gider ona ""el mi yaman bey mi :))))"""
eşim evlenmeden önce yalnız yaşıyordu o yüzden babasında anahtar varmışşş,evlendikten sonra öğrendim bunu ve eşime o anahtarı ya sen alırsın ya ben isterim dedim
eşimde babasından aldı anahtarı,noluyor ki dursa diyo birde
hadi ben banyodayken,uyurken filan gelse bende duymasam açıp kapıyı girse dedim
babasıda ne var evinizimi soyuyrdum dursa ne var diyomuş ya
ne işi var anahtarımın başkasında hayret bişey
çok abartıyosunuz ya kimse yapmaz öyle bişey benim de kv de anahtar var bi kere evimi açmamıştır
sadece biz evde olmıcaz balıkları yedir dediğimizde giriyor eve o kadar
çok abartıyosunuz ya kimse yapmaz öyle bişey benim de kv de anahtar var bi kere evimi açmamıştır
sadece biz evde olmıcaz balıkları yedir dediğimizde giriyor eve o kadar
Hakikaten çok abartmışsınız benim anahtarımda kayınvalidemde var onunkide bende.aynı anahtar sizin kendi annenizde olsaydı yine tepkili olurmuydunuz?hiiç sanmıyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?