kayınvalidem de anahtarımızın olması normal mi ?

cnm şimdilik bişi deme diyenler olmuş ama bence en yakın zamanda o anahtarı al ya da eviniz kira değilse çilingir çağır kilidi değiştirt sorarsa anahtar kırıldı içinde açamadığım için değiştirttim dersin yeni anahtarıda vermezsinsizden başkasında anahtarınız olması çok saçma birde herşeyimize karışıyor demişsin şimdiden bu kadar işinize karışıyorsa çat kapı anahtar ondayken gelmesi içten bile değil

benim böyle bi oyun yapmama hiç gerek kalmamıştı. kv eşime düğün öncesi anahtarı bana ver, eve biri gelir falan yok bişey yaparlar (büyü tarzı) . ben böyle bişeyi istemediğimi eşime açıkca söyledim. eşimde vermedi anahtarı

Kayınvalide kayınpeder mi büyü yapacak diye çekindin? ://

Sendeki enerjiye yetişebileceğimi sandım tatlım Ama tırt çıktım uyuyakalmışım

KV var kv var canım. Nabza göre şerbet hikayesi. Burda neler duyuyoruz. Kız bilmese kv sini bu kadar sorun etmez bence

eşim evlenmeden önce yalnız yaşıyordu o yüzden babasında anahtar varmışşş,evlendikten sonra öğrendim bunu ve eşime o anahtarı ya sen alırsın ya ben isterim dedim
eşimde babasından aldı anahtarı,noluyor ki dursa diyo birde
hadi ben banyodayken,uyurken filan gelse bende duymasam açıp kapıyı girse dedim
babasıda ne var evinizimi soyuyrdum dursa ne var diyomuş ya
ne işi var anahtarımın başkasında hayret bişey

kayınvaliden de olsa ne oluyor ki onu anlamadım ben bizim evin anahtarıda kayınvalidede var kayınvalidenin kayınpederin evininde bizde anahtarı var biz evde olmadığımız zamanlarda (kuşlarımız var)onlara gelip bakıyorlar eğer onlarda evde yoksa biz girip oturuyoruz

bence karşılıklı ilişkilerle alakalı bu durum,
yani benim evimin anahtarı hem benim ailemde hemde onun ailesinde mevcut.
bende eşimde çalışıyoruz bişey olduğunda arıyorum benimkiler ya da onunkilerden kim müsaitse eve gidiyorlar .
yani karşı tarafla ilişkinize göre değişir.
benim babamda da kardeşimde de ayrı anahtar var, aynı şekilde onun babasında da kardeşinde de ayrı var yedek anahtarımız.
aynı şekilde annemlerinde kayınvalidemlerinde anahtarlartı bizde mevcut

Son düzenleme:

ama sonra demesin kv. Ne sorumsuz dikkatsiz gelin bu diye...)))) ama ii fikir... Bizim anhatrın bi kopyasıda kv de onlar başka şehirde oturuyolar ben işteyken gelmişlerdi bi kere akşam geldiğimde yemekler yapılmıştı....farklı şehirlerde olmasak bende rahatsız olurdum sanırım ama büyük diye bişey diyemiyorum hem ben yabancımıyım der se ne dicem ki...

Bence normal değil.

Bir evin anahtarı sadece o evde yaşayan insanlarda olmalı.

Ne yapıp edip anahtarı değiştirin derim.

böyle bi kilit olduğunu bilmiyodum öğrendiğim iyi oldu

bu arada cirkinordekyavrusu tavsiyelerin süper başım sıkışınca sana danışmak istiyorum:)

benim de kv de anahtarım var ve onun anahtarı da bende var
kadıncağız evlkilik hazırlıklarında butun evi kendi temizledi
hatta benim alacağım dediğim bi çok eşyayı bile kendi aldı koydu
zevkli kadn bende bişey demedim ama çirkeflik de yapabilirdim
ama yapmadım
evet onda anahtarım var biz şehir dışında olduğumuzda balıklarımı yedirir
biz bi kez memelekete gitmiştik dondugumde dolabıma sebze alıp koymuş pazardan
kimi insan bunları kabullenmez benim evime girdiğine neler yaptığını bilmiyorum
ama güveniyorum ve takmıyorum
isterse çekmeceleri karıştırsın isterse temizliğimi kontrol etsin hiç sallamıyorum
bende onlar memlekete gittiklerinde kaynım evde kalmıştı her gun gidip kaynımın yatağını topladım bulaşığını yıkadım
bende evleini karıştırabilkirdim ama ben yapomadım onun da benim evime geldiğinde yapmadıgını düşünüyorum bu yüzden takılmıyorum

çok abartıyosunuz ya kimse yapmaz öyle bişey benim de kv de anahtar var bi kere evimi açmamıştır
sadece biz evde olmıcaz balıkları yedir dediğimizde giriyor eve o kadar

çok abartıyosunuz ya kimse yapmaz öyle bişey benim de kv de anahtar var bi kere evimi açmamıştır

siz takmıyor olabilirsiniz normal gelebilir ama bana gelmiyor
ayrıca eşimin babasında anahtarımın ne işi var kiii anahtarıyla açıp girebilecek bir insan biliyoruz heralde

Hakikaten çok abartmışsınız benim anahtarımda kayınvalidemde var onunkide bende.aynı anahtar sizin kendi annenizde olsaydı yine tepkili olurmuydunuz?hiiç sanmıyorum...

ya siz hiç gazete okuyup haber ızlemiyor musuunuz??

cinsel saldırı ve istismar bu kadar artmışkn kp kim niye güveneceksiniz ki?

kaldı ki bana ait olan evin anahtarının kp de olmasının manasını ben cözemıyorum...

ben evde yokken gelmeyecekse anahratı da taşımasına gerek yok di mi...zaten zile basınca ben ona kapıyı acarım di mi ama

Bir kaç yorum okudum. Yazılmışsa bilmiyorum.

Genel kabul gören fikirler. Kilidi değiştirmek yada kaybettim deyip anahtarı almak.

Öyle veya böyle tekrardan anahtar isterse bulunsun derse o zaman ne yapacaksınız ? Bunun için bir plan var mı ?

Kayınvalidede ayrı kayınpederde ayrı anahtar varsa o saçma.ama kayınvalidede olmasında bişey yok bence tabi ewler çok yakınsa.biz aynı binadayız

Hakikaten çok abartmışsınız benim anahtarımda kayınvalidemde var onunkide bende.aynı anahtar sizin kendi annenizde olsaydı yine tepkili olurmuydunuz?hiiç sanmıyorum...

kesinlikle katılıyorum
senin kv senden habersiz hiç kapını açıyo mu benimki açmaz neden açsın ki ama çok işimize yaradığı kesin
biz yokken balıklarımızı yedirir
mesela bi keresinde evden çıkarken camı açık bıraktık, beklediğimizden uzun sürdü işimiz ve sonrada yağmur yagcak gibiydi kvyi aradık girdi kapadı camı
evimi su bassa daha mı iyi olcaktı sırf kv de anahtar olmıcak diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…