Açık açık söyle. Eşinle konus o söylesin hatta. Sen daralttıgın ıcın kactık ordan de. Sımdı gene tasıyacagız tasınmayın deHerkese merhabalar. Benim sorunum kayınvalidem ile. 8 yıllık evliyim sözlendiğimizden beri,kv sürekli yakın oturmamız gerektiğinden bahsedip duruyordu. Ben de yeni gelin olduğumdan ses etmedim ve aynı mahalleden ev aldık. Neyse 5 sene dip dibe oturduk. Tabi kv hergün beni arıyor bize geliyor beni çok bunaltıyordu. Neyse eşime bu durumu açtım sağolsun çok anlayışlıdır bana hak verdi ve 5 senenin sonunda başka bir semte taşındık. Bu evliliğimize de bana da müthiş olumlu yansıdı her şey süper gidiyordu. Ta ki bu aya kadar.
Kv kişisi beni aradı ve bizim oturduğumuz semtte ev bulduklarını ve taşınacaklarını söyledi,kan beynime sıçradı.Eşimi aradım evet beni de aradı biliyorum dedi. Akşam eşim geldiğinde taşınacaklar yine bizi bunaltacaklar özgürce dışarı çıkamayacağız dedim. Çünkü eskiden aynı mahallede otururken mesela eşimle akşam dışarı çıktığımız kv arar arabanız yok nereye gittiniz gibi saçma sorular sorardı. Eşim bu sefer boşver artık 8 sene oldu ararsada gitmezsin kafaya takma diyor ama biliyorum rahat bırakmaz çat kapı gelir. 1 aya kadar taşınacaklarmış. Bu kadın neden benim gıcıklığıma böyle şeyler yapıyor gerçekten çok üzülüyorum. Kabus geri dönüyor. Neler önerirsiniz yardımlarınız ihtiyacım var.
Teşekkürler gerçekten sadece bizim için taşındı. Eşimi hala bebek zannediyor galiba.Şaka gibi ya siz taşındınız diye evi barkı bırakıp peşinizden geliyor. Valla bir tavsiyem yok ağzım açık okudum. Allah yardımcınız olsun.
Çok teşekkür ederim. Tekrar taşınma şansımız çok zor. Eşimle ciddi bir biçimde konuştum ama kv söz dinleyen biris değilki bugün tamam der yarın aynı şeyleri yapmaya devam ederTekrar taşınabilir misiniz? Bu imkanınız varsa bekleyin taşınsın yerleşsin, ardından siz taşının. Eşinizle şimdiden ciddi şekilde konuşun. Annesini kötülemediğinizi ama evliliğinizi huzurlu yaşamak, kv nize saygınızı yitirmemek için gerekirse on kere taşınmanız gerektiğini anlatın. Böyle olursa kendisine saygısını yitireceğinizi ve gerçekten size ihtiyacı olduğunda ona sevgiyle yaklaşamayacağınızı anlatın. Huzurlu bir evlilik istiyorsak bunu yapmalıyız deyin.. Açıkcası ben biraz eşinizin de annesinin bu kararına hayır diyememiş olduğu ihtimalinin de varlığını düşündüm. Böyle bir karar eşinizin de tekrar bu duruma taviz göstermemesini sağlar, kv nin de bu yaşta sürekli ardınızdan gelemeyeceği malum. Eğer taşınma imkanınız yoksa yine konuşun eşinizle çok ciddi sözler isteyin. Habersiz gelmelerinde uygun ve kesin bir dille müdahale etmesini, sizi, arabanızı vs sorgulamaları konusunda yine kesin şekilde bunları istemediğini belirterek sizi kv ile karşı karşıya getirmesi sözünü alın. Eğer bunları yapacaksa, devamlı uğraşacaksa, annedir yaşlıdır bırakın gelsin ve oğlu uğraşsın. Zaten bu iki seçenekten başka da yapabileceğiniz yok gibi
İşte onu anlatmaya çalıştım. Eşiniz müdahale edecek. Aramadan gelme müsait değiliz diyecek. Telefon sorularında anne biz gerekiyorsa sana bildiririz geldiğimizi gittiğimizi sorgulayıp durmayacaksın biz rahatsız oluyoruz. Böyle yaparsan biz bu şehirden taşınırız diyecek. Haberlice gel, işimize karışma ki baş köşemde yerin olsun yok böyle yapacaksan biz taşınır gideriz senede bir zor görürsün diyecek. Her defasında size kalmadan o yapacak bunu.Çok teşekkür ederim. Tekrar taşınma şansımız çok zor. Eşimle ciddi bir biçimde konuştum ama kv söz dinleyen biris değilki bugün tamam der yarın aynı şeyleri yapmaya devam eder
Benim eşimde aynı yerde otursak ben giderdim sen gelmezdin diyorda. Annesi çok meraklı. Camdan sürekli evi gözetlerdi.Evi taşı yoksa boşanırım diye tuttururdumKv’si ile aynı mahallede yaşayan biri olarak şimdiden Allah yardımcın olsun canım...
Eşiniz sizden yanaymış.Herkese merhabalar. Benim sorunum kayınvalidem ile. 8 yıllık evliyim sözlendiğimizden beri,kv sürekli yakın oturmamız gerektiğinden bahsedip duruyordu. Ben de yeni gelin olduğumdan ses etmedim ve aynı mahalleden ev aldık. Neyse 5 sene dip dibe oturduk. Tabi kv hergün beni arıyor bize geliyor beni çok bunaltıyordu. Neyse eşime bu durumu açtım sağolsun çok anlayışlıdır bana hak verdi ve 5 senenin sonunda başka bir semte taşındık. Bu evliliğimize de bana da müthiş olumlu yansıdı her şey süper gidiyordu. Ta ki bu aya kadar.
Kv kişisi beni aradı ve bizim oturduğumuz semtte ev bulduklarını ve taşınacaklarını söyledi,kan beynime sıçradı.Eşimi aradım evet beni de aradı biliyorum dedi. Akşam eşim geldiğinde taşınacaklar yine bizi bunaltacaklar özgürce dışarı çıkamayacağız dedim. Çünkü eskiden aynı mahallede otururken mesela eşimle akşam dışarı çıktığımız kv arar arabanız yok nereye gittiniz gibi saçma sorular sorardı. Eşim bu sefer boşver artık 8 sene oldu ararsada gitmezsin kafaya takma diyor ama biliyorum rahat bırakmaz çat kapı gelir. 1 aya kadar taşınacaklarmış. Bu kadın neden benim gıcıklığıma böyle şeyler yapıyor gerçekten çok üzülüyorum. Kabus geri dönüyor. Neler önerirsiniz yardımlarınız ihtiyacım var.
Allah yardımcın olsun canım çok yüzmeHerkese merhabalar. Benim sorunum kayınvalidem ile. 8 yıllık evliyim sözlendiğimizden beri,kv sürekli yakın oturmamız gerektiğinden bahsedip duruyordu. Ben de yeni gelin olduğumdan ses etmedim ve aynı mahalleden ev aldık. Neyse 5 sene dip dibe oturduk. Tabi kv hergün beni arıyor bize geliyor beni çok bunaltıyordu. Neyse eşime bu durumu açtım sağolsun çok anlayışlıdır bana hak verdi ve 5 senenin sonunda başka bir semte taşındık. Bu evliliğimize de bana da müthiş olumlu yansıdı her şey süper gidiyordu. Ta ki bu aya kadar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?