- 25 Eylül 2016
- 7.940
- 3.677
- 123
Hersey gene aynı olur. Ne laftan anlamaz kadınEşimle kesin bir dile konuşup taşınırlarsa herşeyin çok kötü olacağını anlattım. Annemler taşınsın dediğin gibi herşey kötüye giderse söz taşınacağız dedi. Moralim çok bozuk ama yinede.
Kızının dizinin dibine otursaydin niye her gittiğimiz yerdesin deseydinizHerkese merhabalar. Benim sorunum kayınvalidem ile. 8 yıllık evliyim sözlendiğimizden beri,kv sürekli yakın oturmamız gerektiğinden bahsedip duruyordu. Ben de yeni gelin olduğumdan ses etmedim ve aynı mahalleden ev aldık. Neyse 5 sene dip dibe oturduk. Tabi kv hergün beni arıyor bize geliyor beni çok bunaltıyordu. Neyse eşime bu durumu açtım sağolsun çok anlayışlıdır bana hak verdi ve 5 senenin sonunda başka bir semte taşındık. Bu evliliğimize de bana da müthiş olumlu yansıdı her şey süper gidiyordu. Ta ki bu aya kadar.
Kv kişisi beni aradı ve bizim oturduğumuz semtte ev bulduklarını ve taşınacaklarını söyledi,kan beynime sıçradı.Eşimi aradım evet beni de aradı biliyorum dedi. Akşam eşim geldiğinde taşınacaklar yine bizi bunaltacaklar özgürce dışarı çıkamayacağız dedim. Çünkü eskiden aynı mahallede otururken mesela eşimle akşam dışarı çıktığımız kv arar arabanız yok nereye gittiniz gibi saçma sorular sorardı. Eşim bu sefer boşver artık 8 sene oldu ararsada gitmezsin kafaya takma diyor ama biliyorum rahat bırakmaz çat kapı gelir. 1 aya kadar taşınacaklarmış. Bu kadın neden benim gıcıklığıma böyle şeyler yapıyor gerçekten çok üzülüyorum. Kabus geri dönüyor. Neler önerirsiniz yardımlarınız ihtiyacım var.
Annesiyle arası açılır. Söylenir mi öyle?Açık açık söyle. Eşinle konus o söylesin hatta. Sen daralttıgın ıcın kactık ordan de. Sımdı gene tasıyacagız tasınmayın de
Böyle bi insana söylenir. Yüzsüz baksana. Kuyruk gibi takılıp duruyorAnnesiyle arası açılır. Söylenir mi öyle?
O zaman da ‘’ dur madem aynı apartmandan bakalım ‘’ derBulunduğunuz muhiti kötüleyebilirsiniz. Çok pahalı, güvenilir değil falan deyin. Ya da "biz de bu aralar taşınmayı düşünüyoruz, burası bize uygun değil, uygun bir ev arıyoruz" deyin. En azından bir süre geçiştirmiş olursunuz. Belki o sürede taşınmaktan vazgeçer.
Yok ya öyle bir şey demez herhaldeO zaman da ‘’ dur madem aynı apartmandan bakalım ‘’ der
Bisey sormak istiyorum tek cocuk mu eşiniz?Herkese merhabalar. Benim sorunum kayınvalidem ile. 8 yıllık evliyim sözlendiğimizden beri,kv sürekli yakın oturmamız gerektiğinden bahsedip duruyordu. Ben de yeni gelin olduğumdan ses etmedim ve aynı mahalleden ev aldık. Neyse 5 sene dip dibe oturduk. Tabi kv hergün beni arıyor bize geliyor beni çok bunaltıyordu. Neyse eşime bu durumu açtım sağolsun çok anlayışlıdır bana hak verdi ve 5 senenin sonunda başka bir semte taşındık. Bu evliliğimize de bana da müthiş olumlu yansıdı her şey süper gidiyordu. Ta ki bu aya kadar.
Kv kişisi beni aradı ve bizim oturduğumuz semtte ev bulduklarını ve taşınacaklarını söyledi,kan beynime sıçradı.Eşimi aradım evet beni de aradı biliyorum dedi. Akşam eşim geldiğinde taşınacaklar yine bizi bunaltacaklar özgürce dışarı çıkamayacağız dedim. Çünkü eskiden aynı mahallede otururken mesela eşimle akşam dışarı çıktığımız kv arar arabanız yok nereye gittiniz gibi saçma sorular sorardı. Eşim bu sefer boşver artık 8 sene oldu ararsada gitmezsin kafaya takma diyor ama biliyorum rahat bırakmaz çat kapı gelir. 1 aya kadar taşınacaklarmış. Bu kadın neden benim gıcıklığıma böyle şeyler yapıyor gerçekten çok üzülüyorum. Kabus geri dönüyor. Neler önerirsiniz yardımlarınız ihtiyacım var.
Hayır 2 çocuk kaynım henüz bekar. Eşimden 4 yaş küçük.Bisey sormak istiyorum tek cocuk mu eşiniz?
Ozaman insaallah kayinliraderin evlenirde ilgi bölunur en azindan..isin zor valla Allah kolaylik versinHayır 2 çocuk kaynım henüz bekar. Eşimden 4 yaş küçük.
Ben de öyle umuyorum güzel dilekleriniz için teşekkürler.Ozaman insaallah kayinliraderin evlenirde ilgi bölunur en azindan..isin zor valla Allah kolaylik versin
Hatta uygun bi arkadasin varsa tanistir eltin arkadasin olursa birbirinize destek olursunuzBen de öyle umuyorum güzel dilekleriniz için teşekkürler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?