Kayınvalidem dibimize taşınıyor

Hersey gene aynı olur. Ne laftan anlamaz kadın

Ya insanları neden rahat bırakmazlar anlamıyorum. Her aradığında açmayın mesela. Çat kapı gelirse ben de şuraya gidecektim keşke haber verseydin deyin çıkın evden.

Kızının dizinin dibine otursaydin niye her gittiğimiz yerdesin deseydiniz

Bu gelinler cok mu yüz veriyor kayinvalidelerine yni birazda olsa istenmediklerini anlamiyorlarmi yanu nedir bu israr yada nerdesiniz diye durmadan aramatacak tavizi kim veriyor.. konusun susmayin kizlar anlatin kafalsrina yerlestirsinlr artik ev ayri bark ayri kapi ayri sofra ayri kese ayri yasam ayri

Taşınmayı durduramazsınız ama mesafe koyabilirsiniz, her çağırdığında gitmezsiniz, çat kapı geldiğinde işiniz varsa gerekirse onu evde bırakıp çıkarsınız, evde yoksunuz neredesiniz dediğinde çıktık işimiz vardı dersiniz yavaş yavaş ayara gelir. Kvnin yapışkan olduğu belli ama haddini bildirmek sizin elinizde. Çok geziyorsunuz falan derse hayat çocuk da değiliz tadını çıkarıyoruz der kestirir atarsınız. Kaçmakla kurtulamayacağınız ortada, siz istediğiniz kadar taşının o peşinizden gelecek.

Kayınvalidemle aynı mahallede hatta 5 dakikalık mesafede oturan biri olarak şunu diyorum, inatlaşa inatlaşa her gün her istediklerinde gitmek yerine tatlı bir mesafe bırakın.
Yaa ne iyi oldu buraya taşındığınız deyip gidip geldiğiniz yerlerin hesabını vermeyin. Her zaman müsait olup gitmek zorunda değilsiniz. Uzakta iken gittiğinizde bütün gün geçirmek durumunda olacağınıza burada kısa kısa oturup günü öldürmeyeceksiniz böyle düşünün.
Evde yemek yokken çat kapı yapın siz de ona ters psikoloji uygulayın. Ters sözler söylemeden tatlı tatlı hı hı deyip kendi bildiğiniz yapın geçin. Tabii eşiniz de bu konu da size destek olmalı.

Kayınvalidemle aynı mahallede hatta 5 dakikalık mesafede oturan biri olarak şunu diyorum, inatlaşa inatlaşa her gün her istediklerinde gitmek yerine tatlı bir mesafe bırakın.
Yaa ne iyi oldu buraya taşındığınız deyip gidip geldiğiniz yerlerin hesabını vermeyin. Her zaman müsait olup gitmek zorunda değilsiniz. Uzakta iken gittiğinizde bütün gün geçirmek durumunda olacağınıza burada kısa kısa oturup günü öldürmeyeceksiniz böyle düşünün.
Evde yemek yokken çat kapı yapın siz de ona ters psikoloji uygulayın. Ters sözler söylemeden tatlı tatlı hı hı deyip kendi bildiğinizi yapın. Tabii eşiniz de sizin yanınızdaysa.

O zaman da ‘’ dur madem aynı apartmandan bakalım ‘’ der

Bisey sormak istiyorum tek cocuk mu eşiniz?

Sevmedigin ot burnunun dibinde bitermis gelirse acma kapiyi ararsa acma bir dener iki dener illaki pes eder. Yani insallah
Kp niz yokmu yalniz kalmaktan unutulmaktan falanmi korkuyorki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…