hiiç takmam takmadimda böyle şeyleri takilmamani sanada tavsiye ederim sonucu mutsuzluk ve huzursuzlukKızlar,
yeni evliyseniz ve kayinvalidenizin düğüne gelemeyen komşularının sizin için almış olduğu düğün hediyelerini (terlik fincan takımı tabaklar bardaklar vs... bir sürü mutfak esyasi) kayinvalideniz ve gorumceniz size gostermeden aralarinda pay edip kullanırsa ve siz her gittiğinizde aaaa ne güzel terlikle dediğinizde "sana gelen hediyelerden" aaaa ne güzel fincanlar dediğinizde "sana gelen hediyelerden " cevabını alırsanız ne yaparsınız? Bir iki parça değil en az on parça malzeme günden güne çıkıyor piyasaya
Ac gözlü olduklarini düşünürüm açıkçası bana gelen hediyeleridr kaynanam hic.dokunmadan üst kata koymuş begendigin varsa al dedi baktım ne gerek var kendisi senin al demedikten sonra duruyor öyle kendi de kullanmiyor ama bence ac gözlülük en azından söyleye ilirdi
Söyleseydin keske belki benim işime yarardı bi baksaydım diye ne zaman evlendnAynen öyle bir iğne bile olsa kızım bu senin al demeliydi. Benim aklım almıyor hangi düşünceyle benden önce kendileri kullanıyor bana göstermiyorlar bile. Birşeyi de torununun ceyizine koydum diyor :/ ağzım açık kaldı hiç birşey diyemedim sadece g ulumsedim....
Bana geldiyse alayım bunlari deyip hemen toparlarim yikamadan alir götürurum..Bska nevar bana gelen alabilirmiyim bana gelmis o bakimdan derim...Ayip bide paylasmislar..Kızlar,
yeni evliyseniz ve kayinvalidenizin düğüne gelemeyen komşularının sizin için almış olduğu düğün hediyelerini (terlik fincan takımı tabaklar bardaklar vs... bir sürü mutfak esyasi) kayinvalideniz ve gorumceniz size gostermeden aralarinda pay edip kullanırsa ve siz her gittiğinizde aaaa ne güzel terlikle dediğinizde "sana gelen hediyelerden" aaaa ne güzel fincanlar dediğinizde "sana gelen hediyelerden " cevabını alırsanız ne yaparsınız? Bir iki parça değil en az on parça malzeme günden güne çıkıyor piyasaya
Söyleseydin keske belki benim işime yarardı bi baksaydım diye ne zaman evlendn
Esin üzülmez sen üzülürsün canım benim..Bide olsun sen ben mi var demissin heralde sormazlar.Hic bisi demiceksen bile keske kullanmadan bana sorsaydiniz bana gelmis sonucta deseydin,bu kadar nezakete gerek yok kendini kullandirirsin tabiki..
O tabak çanak ıvır zıvırı alabilecek durumdaysan hiç arkasını arama kullansınlar ama ihtiyacın varsa bi çıtlat. Önemsiz bi mesele çünkü daha ne konular olacak sinirleneceğin
eşin de garip. annesı öyle deyınce neden bişi demedi?Eşimin üzülmesini istemiyorum(( ama çok içime oturdu. Bir şey diyemiyorum icimde patlıyor ( ama bu gece söyledim eşime. Ben dayanamıyorum dedim anlattım. Bana hak verdi sağolsun o da çok üzüldü anlam veremedi. Ama onu uzdum boşuna ( ayrica bu olaylar birkac gun oldugu icin allahtan ilki esimin yaninda oldu :
Bi gün kayinvalidemde oturuyoruz ben bi ev ayakabisi giyindim ayakkabiliktan aldım. Oturuyorduk kayinvalidem usumuyosunuz dimi deyince yok giyindim dedim baktı here o sana gelen hediyelerden dedi biz eşimle kaldık :/ sonra bugün misafirler sana hediyeler getirdi yukarda hepsi havlu vardı toruna ceyize koyduk ışte tabaklar mutfakta vs... anlatmaya başladı esim olur mu öyle şey yaaa falan dedi ama ben hemen kapattım konuyu"
Fakat devam ediyor her gün yeni bir hediye goruyorum
kaynanan ve gorumcene saygi cercevesinde cevap vermezsen lafi gedigine oturtmazsan bu boyle olmaz cok ezilirsin gerci biraz bende senun gibiyim ama biraz biraz cevabini veriyomKızlar,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?