- 1 Aralık 2015
- 2.329
- 1.502
- 63
eşin de garip. annesı öyle deyınce neden bişi demedi?
suç sende kusura bakma.
hem bu durumdan rahatsız oluyorsun, hem de eşini susturmaya calısıyorsun
bırak lafını söylesın.
gercı eşinin işine gelmıs. mesela ben olsam kımse susturamazdı
kaldı kı kendı ailemse bunu yapan
Benim annem o konularda çok önce düşünür hatta komşu 1 verdiyse annem üstüne 1 daha koyar 2 olarak verir bana. Böylece komşu sana verdi diyerek kendi de bana çaktırmadan bana yardımcı olur.....Kayınvalideler ve bazı anneler komşulardan gelen hediyeyi gelinlerine yada kızlarına verme gereği duymazlar.. Sorunca nedenini bahaneleride 'düğünde çok masraf ettik, bunu mu çok görüyorsun' dur.. O masraf az yada çok veya hiç.. Ama onlar o eşya üzerinde yani geneldesi hak sahibi görürler kendilerini.. Kendimde yaşadım.. Hiç te takmadım.. 3-5 çaput için keyfini kaçırma, eşin daha sonra anneme çok mu gördün diyebilir, şimdilik şaşırıp bozulsada kıyamazlar annelerine..
Ay iyi olmuş güle güle kullanın de..
Hiç bir şey evindeki huzurdan daha önemli değil.. 3-5 parça ucuz eşya için kafanı yorma..
kaynanan kötü biri olsa söylemez bile bak eline verilen takıyıda sana vermiş canım boşuna kendini de eşinide üzme mutlulğuna bak dert arama bence benim annem eline verilen takıları falan hep cebine attı tabak çanağı bana verdi sence çokmu iyi niyetliydi? sen tavrını bozma zaten bir süre sonra hediye de gelmez6 aylık evliyiz
Balayına çıkarken de komşuların dugunsalonunda eline sıkıştırdığı paralar varmis eşime söylemiş esim de kalsın sende demiş. Esim bana anlattı. Olur mu öyle şey canim ben neciyim burda bana söyleyecek ben vermek istersem veririm buna sen tek başına karar veremezsin dedim. Ertesin gün kayinvalidem hiç birsy olmamış gibi kızım bunlar da sizin takilariniz dedi woo tl gibi bir para verdi. Ben de aldım tabii ki parayı. Çok kizmistim !!!!
Ağzına kum küreğiynen vururumKızlar,
yeni evliyseniz ve kayinvalidenizin düğüne gelemeyen komşularının sizin için almış olduğu düğün hediyelerini (terlik fincan takımı tabaklar bardaklar vs... bir sürü mutfak esyasi) kayinvalideniz ve gorumceniz size gostermeden aralarinda pay edip kullanırsa ve siz her gittiğinizde aaaa ne güzel terlikle dediğinizde "sana gelen hediyelerden" aaaa ne güzel fincanlar dediğinizde "sana gelen hediyelerden " cevabını alırsanız ne yaparsınız? Bir iki parça değil en az on parça malzeme günden güne çıkıyor piyasaya
Adamlar boynumdaki takı kurdelasini aldılar terlik tabak alsalar ne olacak ki. .söyle içinde kalmasin ilerde aklına geldikçe moralin bozulur atma içine söyle madem bana gelen hediyeymis neden kullaniyorsunuz de..saygısız insanlar. .Mesele fincan tabak değil ki usluplariAynen öyle bir iğne bile olsa kızım bu senin al demeliydi. Benim aklım almıyor hangi düşünceyle benden önce kendileri kullanıyor bana göstermiyorlar bile. Birşeyi de torununun ceyizine koydum diyor :/ ağzım açık kaldı hiç birşey diyemedim sadece g ulumsedim....
bu kadar dert edecegıne diyeydın '' bana geldıyse sizde ne işi var?'' diye
Aynen öyle bir iğne bile olsa kızım bu senin al demeliydi. Benim aklım almıyor hangi düşünceyle benden önce kendileri kullanıyor bana göstermiyorlar bile. Birşeyi de torununun ceyizine koydum diyor :/ ağzım açık kaldı hiç birşey diyemedim sadece g ulumsedim....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?