• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kayınvalidem düğünü ertelemek istiyor

85ophelia85

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
9 Mayıs 2012
4.168
326
123
................................................................................................................

Son düzenleyen: Moderatör:
opera eger nısanlından memnunsan kayınvalıdenden hıcbır beklentın olmasın.calısın kazanın ve evlenın.ıster dugune gelsın ıster gelmesın.ısterse kucuk altının bıle olmasın ama sen yuvanda mutlu ol.en guzelı bu

Son düzenleme:
Bence söylediği o 3 evde de oturmayın.

Hiç bir şey de yapmayın.

Ne hali varsa görsün.

Daha şimdiden şart koşuyor, bu nedir yahu?

Sanki kendisi evleniyor.

Çok sinir oldum kayınvalideye... :47:

opera eger nısanlından memnunsan kayınvalıdenden hıcbır beklentın olmasın.calısın kazanın ve evlenın.ıster dugune gelsın ıster gelmesın.ısterse kucuk altının bıle olmasın ama sen yuvanda mutlu ol.en guzelı bu

canim.. o daha yeni ise girdi ancak birikdirdikleri ile bana bir gelinlik aldi ve yuzuk simdi kazanacaklari ile evimizi kuracakdik.. ailesi ile anlasmisdi.. o taki disinda olan herseyi yapacakdi annesi gilde zadece takiyi.. ama simdi onuda yapamiyoruz diyor..

yapmazsa yapmasın Allah aşkına takacağı 4 tane bilezik en fazla 8 bin lira para ne ki insan hayatında düşününce. sizin hayatınızdan evliliğinizden huzurunuzdan mutluluğunuzdan önemli mi? isterse 50 bin olsun para nedir çalışır kazanırsınız. bence umrunda bile olmasın nişanlından eminsen evlenmeyi kesinlikle istiyorsan kimseyi hayatına müdahale ettirme. bence kadın sizi ayırmaya değil ama ertelemeye falan çalışıyor var kim bilir aklında hangi tilkiler dolanıyor. başkasının hayatınıza müdahale etmesine izin vermeyin. ödeyebileceğine inanıyorsan kredi çek bankadan.

yalnız kızma ama madem durumunuz pek iyi değil balayına niye gidiyorsunuz ki? yani tabii ki de hakkın bi şey demiyorum yanlış anlama da nerden baksan 2-3 bin lira gidecek o tatilde, onun yerine evinin bir eksiğini alırdın.

aman boşver canınız sağolsun Allah sağlık versin güç versin çalışır kazanırsınız üç kuruş için boyun eğmeyin kimseye

Bence söylediği o 3 evde de oturmayın.

Hiç bir şey de yapmayın.

Ne hali varsa görsün.

Daha şimdiden şart koşuyor, bu nedir yahu?

Sanki kendisi evleniyor.

Çok sinir oldum kayınvalideye... :47:

cok tesekkur ederim!
zaten ben uc dedigi yerde degilde.. bizim icin neresi uygunsa orayi tutmayi dusunuyoruz ama onun oturdugu sehir disinda her yere olumlu bakiyorum..
cok sart kokuyor bir bilsen anlatmadim okadar sey varki..

dun mesajinda arkadaslari onlara guluyormus.. bu kiz niye sizin sehirinizde bir ev tutmuyormus diye rezil etmisim onu arkadaslarina..
bir pilani var ama ben cozemedim..

once dusugune gelmeyecegim dedi..sacma sapan seyler yuzunden
dun ev yuzunden dugun ertelensin dedi
bugunde bakdi ev olacak gibi ozaman takilar yok ertelensinmi..

birde taki parasini ne yapacagiz diye sordu ya acaba benden ozaman taki takmayin gibi bir sey dememimi bekliyor?

bende boyle dusunuyorum!
cok tesekkur ederim! bir an annemin esi toprak olmasi yuzunden bu dusuncemi unutuyor kafam karismaya basliyor..
cahillerle ugrasmak zor ya annemde taki takmayacaklarmi.. ne yaip..rezilmi edeceksin bizi diyor.. nasil yapacagiz bilmiyorum..

galiba en sonunda ben nisanlimla banyaka gidip borc alacagiz ve bilezikleri alacagiz gibi gorunuyor.. ama aklim durdu bence bu cok yanlis bir hata olur sanki

ev haletsek..takilari halletsek.. bu durmayacak yine bir sey cikacak... mesaj atti simdi aradan 15dak. gecdi inan hic okumak istemiyorum..

cok tesekkur ederim!
zaten ben uc dedigi yerde degilde.. bizim icin neresi uygunsa orayi tutmayi dusunuyoruz ama onun oturdugu sehir disinda her yere olumlu bakiyorum..
cok sart kokuyor bir bilsen anlatmadim okadar sey varki..

dun mesajinda arkadaslari onlara guluyormus.. bu kiz niye sizin sehirinizde bir ev tutmuyormus diye rezil etmisim onu arkadaslarina..
bir pilani var ama ben cozemedim..

once dusugune gelmeyecegim dedi..sacma sapan seyler yuzunden
dun ev yuzunden dugun ertelensin dedi
bugunde bakdi ev olacak gibi ozaman takilar yok ertelensinmi..

birde taki parasini ne yapacagiz diye sordu ya acaba benden ozaman taki takmayin gibi bir sey dememimi bekliyor?

Peki kayınvalide tüm bunları yaparken
müstakbel eşinizin tavrı nasıl?
Çok merak ettim.

yapmazsa yapmasın Allah aşkına takacağı 4 tane bilezik en fazla 8 bin lira para ne ki insan hayatında düşününce. sizin hayatınızdan evliliğinizden huzurunuzdan mutluluğunuzdan önemli mi? isterse 50 bin olsun para nedir çalışır kazanırsınız. bence umrunda bile olmasın nişanlından eminsen evlenmeyi kesinlikle istiyorsan kimseyi hayatına müdahale ettirme. bence kadın sizi ayırmaya değil ama ertelemeye falan çalışıyor var kim bilir aklında hangi tilkiler dolanıyor. başkasının hayatınıza müdahale etmesine izin vermeyin. ödeyebileceğine inanıyorsan kredi çek bankadan.

yalnız kızma ama madem durumunuz pek iyi değil balayına niye gidiyorsunuz ki? yani tabii ki de hakkın bi şey demiyorum yanlış anlama da nerden baksan 2-3 bin lira gidecek o tatilde, onun yerine evinin bir eksiğini alırdın.

aman boşver canınız sağolsun Allah sağlık versin güç versin çalışır kazanırsınız üç kuruş için boyun eğmeyin kimseye

ben annemede oyle diyorum.. ben onun bir kac telini tenezul bile etmiyorum diye ama annem sen salaksin diyor...:(
ben bu bilezikleri yemin ederim halletsem.. bundan yine kurtulamayacagim.. senin deidgin gibi acaba kafasinda ne tilkiler dolasiyor..ayy saka gibi!!! ama bu hitiyacim olamadiginizi demeniz benim cok ama cok hitiyacim var buna cok inanmak istiyorum cunku evdekiler tam terzi dusunuyor..gercekdende salakmiyim ben diye inanmaya basliyorum..

Peki kayınvalide tüm bunları yaparken
müstakbel eşinizin tavrı nasıl?
Çok merak ettim.

ondan gizli mesajlasiyor..
bana hersey yoluna girecegini soyluyor.. daha gecen..su..bu takilacakdi diyor bu sabahda annesi mesaj yolayip hayir bir tane bilezik almaya dahi param yok diyor hic analamadim..

mesajları sevgılıne göster bence, bak annen bana böyle böyle dıyor,

sen ne düşünüyorsun dıye bı sor bakalım

o 3 evdede oturma bence, bu kadın sıze huzur vermez, hatta mümkünse onun olmadığı bı şehırde ev tutun

gelmezse gelmesın düğününüzede, gelıp moralını bozcağına, otursun evınde

kendı etmış kendı bulmuş uyuz kaynana

Eger kayinvalidenin icinden gelmiyorsa bosver altini akceyi.
Insanin icinden gelmez ise evliliginiz boyunca yaptiklarini dillendirip durur huzur vermez.
Simdiden boyle yapiyor dusun evlenince basina kakar.
Isteyerek yaparsa ne ala.
O dedigi evde oturmayin bu evlilik onun istegine goremi yuruyecek..
Bazi buyuklerimiz ne zaman anlayacaklar karsisindakinin dusuncesine saygi duymayi...
Neyse bence nisanlinla sirt sirta verip bu sorunun ustesinden gelirsin bunaltma kendini.
Kesinliklede ezdirme saygili ol ama her dediklerine evet deme.
Sen kukla degilsin kocaman evlenme cagina gelmis bir hanimsin.
Karsindaki insanlarin senin dusuncelerine saygi duymasi gerektigini goster....

birde beni kandiriyor.. nisanlim simdi 2800 eu kazaniyor benim isim ne yazikki kotu gidiyor kirizden dolayi.. yazsin zadece cagirdiklarinda gidecegim.. ama bana ac kalacagimizi soyluyor rezil olacagimizi.. kafami cok karisdirdi oysa tek mahisla biz gul gibi gecine biliriz.. ama ben anneme bence dugunu ertelemeye calisiyor dedim.. 2 dakika once. Ama bende ne eder yapar bu dugunu yapacagim dedim... takilar icin ertelemeye calisiyor sanirim ben biliyorum ama icimdeki pis kiskanclik yuzunden hala bu beni degil baskasini istiyor diye kendimi kandiriyorum..

söylesene nişanlına annen bana sürekli mesaj atıyor ne yapmaya çalışıyorsa açıkça söylesin ben sıkıldım artık de. daha önce niye söylemedin derse nişanlın senin canını sıkmak istemedim ama durmuyor sürekli mesaj atıyor ben de napıcamı şaşırdım dersin. bilsin çocuk da. yani ne bileyim böyle bi şeyi benim kayınvalidem yapsa ben de eşime söylesem böyle böyle diye çok büyük kavga ederler kadın bir daha ağzını açamaz bana karşı.

insanlık hali gerçekten durumu yoktur belki bilemeyiz o zaman da böyle gizli iş çevirmek yerine oğluyla seni karşısına alıp durumumuz böyle böyle biz bir şey yapamayacağız kusura bakmayın demsi gerekmez mi?

mesajları sevgılıne göster bence, bak annen bana böyle böyle dıyor,

sen ne düşünüyorsun dıye bı sor bakalım

o 3 evdede oturma bence, bu kadın sıze huzur vermez, hatta mümkünse onun olmadığı bı şehırde ev tutun

gelmezse gelmesın düğününüzede, gelıp moralını bozcağına, otursun evınde

kendı etmış kendı bulmuş uyuz kaynana

bu gecen o ilk o cikan kafgamizda...oglu eve gelir gelmez git bilgisiyara bak dmeis.. butun yazdiklarimizi okutmus.. oglu orda annesine not burakmis.. her yazinin arkasina benim ne demek istedigimi.. ve onun dediklerini cok ayipladigini, beni kirdigini yazmisdi bu notu yuzunden sirf beni korudugu icin cildirdi.. dugune gelmeyecegini kimseyi davet etmeyecegini soyledi..
nisanlim benim tarafimda olur yine ben biliyorum ama hem ona okutursam uzulur hemde kayinvalidem bu sever beni cok kotu tirmalar! dugunu ertelemek icin belkide sebeb ariyor iste ben gidiyim mesajlari goztereyim, yada annesinin soylediklerini anlatayim diye.
cunku kadinin birde su tikisi var.. oguluma degil bana geleceksin sorun oldugunda.. bu sever isim biter dediginizi yaparsam ama yapmayi cok isterdim, teldende mesajlari silmeyecegim.. ne olur ne olmaz degilmi?

dun mesajdan bizden uzaga gitmek istiyorsunuz ama korkmayin zaten herkezin isi gucu var yazmis.. ben diyecek bir sey bulamadim..

Canım bence annesi iş bozulsun diye ugraşıyor.

Üzgünüm ama başka açıklaması yok. :(

Bunu oglunun üzerinden yapamayacagını biliyor senin üzerinden yapmaya çalışıyor

Son düzenleme:
bu gecen o ilk o cikan kafgamizda...oglu eve gelir gelmez git bilgisiyara bak dmeis.. butun yazdiklarimizi okutmus.. oglu orda annesine not burakmis.. her yazinin arkasina benim ne demek istedigimi.. ve onun dediklerini cok ayipladigini, beni kirdigini yazmisdi bu notu yuzunden sirf beni korudugu icin cildirdi.. dugune gelmeyecegini kimseyi davet etmeyecegini soyledi..
nisanlim benim tarafimda olur yine ben biliyorum ama hem ona okutursam uzulur hemde kayinvalidem bu sever beni cok kotu tirmalar! dugunu ertelemek icin belkide sebeb ariyor iste ben gidiyim mesajlari goztereyim, yada annesinin soylediklerini anlatayim diye.
cunku kadinin birde su tikisi var.. oguluma degil bana geleceksin sorun oldugunda.. bu sever isim biter dediginizi yaparsam ama yapmayi cok isterdim, teldende mesajlari silmeyecegim.. ne olur ne olmaz degilmi?

dun mesajdan bizden uzaga gitmek istiyorsunuz ama korkmayin zaten herkezin isi gucu var yazmis.. ben diyecek bir sey bulamadim..

dıyecek bırşey yok cıdden

madem gösterme ozaman ama sakla!!! sakın sılme o mesajları, ılerde lazım olcak ınan bana :34:

ozaman yapmanız gereken bellı, nışanlın senı sevıyor mu? sende onu?

hızlandırın bütün ışlerınızı, gerekırse ev bulana kadar yatmayın uyumayın

düğün ıçın aklına ne gelıyorsa hazırla herşeyını yap, hıç ondan bı ığne bıle ısteme

sonra hanımefendı ısterse gelır düğününüze, gelmezse keyfı bılır

sana takacağı bılezıkte hayır yok zaten baksana bı bılezık ıçın naz yapıyor çırkınleşmış resmen .

söylesene nişanlına annen bana sürekli mesaj atıyor ne yapmaya çalışıyorsa açıkça söylesin ben sıkıldım artık de. daha önce niye söylemedin derse nişanlın senin canını sıkmak istemedim ama durmuyor sürekli mesaj atıyor ben de napıcamı şaşırdım dersin. bilsin çocuk da. yani ne bileyim böyle bi şeyi benim kayınvalidem yapsa ben de eşime söylesem böyle böyle diye çok büyük kavga ederler kadın bir daha ağzını açamaz bana karşı.

insanlık hali gerçekten durumu yoktur belki bilemeyiz o zaman da böyle gizli iş çevirmek yerine oğluyla seni karşısına alıp durumumuz böyle böyle biz bir şey yapamayacağız kusura bakmayın demsi gerekmez mi?

dersem.. nisanlim ona saldiracak tahmin etiginiz gibi.. herzaman beni savunur buda ben onu uztune saliyorum diye saniyor bana kiziyor.. aileme bile geldi dedi boyle bir seyi.. babam kalkdi.. dinlemek istemedi.. benim kizimi kimse gelip sikayet edemez dedi.. o daha cok genc ve tecrubesiz dedi.. herkez bal gibi tanidi onu... bir ben taniyamadim hala tek yavrusu yuzunden olan ayrilik sitresimi diye dusunuruyorum saf gibi diyer tarafdan isimide saglama aliyorum.. yani evi baska sehirden bakiyorum.. bu buna cok kiziyor...

kizlar mesaj yolamis..
nisanlim evi ben yapacagim demisdi altinlarida ailem haledecek demisdi teyzesi ile.
simdi kadin diyorki mesajda:

herseyi yapabilsek ertelemek bende istemiyorum cunki 8 senedir yeter beklediginiz. isnallah hersey umdugunuzdan daha guzel olur sende uzulme.
sorun bilerzik bunu nasil halledecegiz birde hic bir sey alma mutfaginata camasir makinesi buz dolabi, ocak insallah alacaginiz evde bunlar hazir vardir olmazsada bunlar alinirkoltuk yatak odasi geri bileriklere para kaliyormu.. bunlari haledip dugununuzu girin sonra arzu ettiginizi aydan aya alirsiniz..

bana neden hic bir seyi alma diyor? biz bir liste yapmisdik benim hesabima 750 euro dusuyordu simdi 2000 eurom ya kaldi ya kalmadi..? herseyimi aldim nerdeyse..
nisanlim ise beyaz esyayi alacakdi mibilyalari birlikde alacakdik...

insanlarda haziyet diye bir sey kalmamis galiba benmi yanlis anladim? ben hemen mesaj yoladim.. xxx evi kendisi yapacagini sizinde teyzesi ile altin yapacaginizi soylemisdi.

bagzi arkadaslar nisanlina anlat dedi ben cekindigim icin olmaz dedim.. ama sanirim yanlis yapiyorum.. demelimiyim? sorun cikarmi soylersem yine?

Back
X