yanlış anlamayın lütfen ben iki kişiye açıklama yapmak amacıyla alta yazdım.bu forumda daha yeni sayılırm.
birine ters birine açıklamalı konuştuğum düşünmüyorum.kişi özel yaklaşım yapama zaten kimseyi tanımıyorum.sadece bana zaman ayırıp derdimi paylaşan insanlar açıklama yapmaya çalışıyorum yanlış cümlelerimi gördüğüm ana zaten elimden geldince düzeltmeye çalışıyorum.anlatımımda eksik kaln birşeyi altta herkes görebilsin diye düzelttim sadece.ayrıca sizede teşekkür ederim
evet ama aynı soruyu twetty sizden önce sorduğundaki verdiği cevabı okusaydınız ne demek istediğimi anlardınız,zaten iyi ki sizde sordunuz de özelinden çıktı açıklama gereği duydu arkadaş,ben yinede geçmiş olsun dileklerimi iletmek isterim.
Onlar herkesmi ki ?
Ayrica gebeligin devam etseydi doguran kadar sakliyacakmiydin ?
Özel derkende buda bi hastalik gibi ALLAHTAN gelen birsey nasip olmamis nesi özel :26:
Pozitifi öğrendim sabah kanama oldu.
zaman ayırıp yorum yaptığınız için teşekkür ederim herkese.
konuyu açtığıma pişman oldum beni çok üzdü.bende patlak veren beni kendimce yaralayan bir durumu paylaşmak istemiştim sadece.
kimseye artniyetim olmadı sadece bana düşüncesizce davranıldığını düşünüp kafamda büyüttüğüm konuyu dertleşerek rahatlamak istemiştim.ağlamak istiyorum kendimi küçük düşürmüşüm gibi hissettim.
tekrar TEŞEKKÜR EDERİM
[sıze=3]
lütfen böyle düşünmeyin. Tabi ki konu açıp rahatlamak isteyebilirsiniz.
Sadece bir yorumunuzla yanlış anlaşılma oldu onu da açıklayarak düzeltiniz.[/sıze]
zaman ayırıp yorum yaptığınız için teşekkür ederim herkese.
konuyu açtığıma pişman oldum beni çok üzdü.bende patlak veren beni kendimce yaralayan bir durumu paylaşmak istemiştim sadece.
kimseye artniyetim olmadı sadece bana düşüncesizce davranıldığını düşünüp kafamda büyüttüğüm konuyu dertleşerek rahatlamak istemiştim.ağlamak istiyorum kendimi küçük düşürmüşüm gibi hissettim.
tekrar TEŞEKKÜR EDERİM
üzülmeyin lütfen forumda yenisiniz anladım,burada konu açtığınızda eleştiriler ,olumlu yada olumsuz tepkiler olacaktır,kendinizi küçük düşürmüşsünüz gibi bir şey söz konusu olamaz ,duygusal bir dönem yaşadığınızı düşünüyorum ,lütfen sitenin sanal olduğunu yalnızca eleştirilerden kendinize sizi olumlu etkileyecek şekilde pay çıkarmanız gerektiğini unutmayın,çok çok geçmiş olsun tekrardan allah gönlünüze göre hayırlı evlat sahibi olmanızı nasip etsin inş,sevgiler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?