kayınvalidem düşük yaptığımı eşimin abisine,abiside karısına söylemiş

yorumu size yapmamış

sadece şu kısım sizin

sizede geçmiş olsun,durumunuzu izah edip kv,elti nizede bir açıklama yapabilirdiniz bana göre ,sevgiler.

tamam anladım şimdi. önceki yazdığınızı farklı anlamıştım.

Onlar herkesmi ki ?
Ayrica gebeligin devam etseydi doguran kadar sakliyacakmiydin ?
Özel derkende buda bi hastalik gibi ALLAHTAN gelen birsey nasip olmamis nesi özel :26:

eğer sizi terslemiş gibi yazmışsam özür dilerim.ama çıklamamı okumadan bakın sizde kırıcı oldunuz.çok teşekkür ederim ilginize gerçekten ama yanlış anlaşılmalar olmasın lütfen.

bence alınganlık yapmışsınız, eğer sadece eltinize senden torun bekliyorum dese garip olmaz mıydı sizce? tabi ki sizin için bu mevzuyu dinlemek zor olmuştur ama bence art niyet aramayın

bu arada bebeğiniz için allah size sabır versin inşallah

kimse ailesine kötü demez ki.
eşiniz bir şekilde yine söylerdi yani.
ama bu saatten sonra üzülmeyin bence. olan olmuş
inşallah sağlıklı bir bebeğiniz olur. o zaman zaten bunları unutursunuz

Öncelikle geçmiş olsun inşAllah hayırlısıyla istediğiniz zamanda bir bebek sahibi olursunuz.
Konunuza gelince ben sorun edecek birşey göremedim gerçekten.
Bakın siz nasıl anneniz ve kızkardeşinizle paylaşmışsanız bu durumu eşinizde bittabi annesiyle paylaşmak isteyebilir.
Anneside sizlleri bir aile gibi gördüğünden diğer oğluna demiş olabilir.
Bence sizde bu iyimser bakış açısıyla bakın ki canınız birde buna sıkılmasın.

zaman ayırıp yorum yaptığınız için teşekkür ederim herkese.
konuyu açtığıma pişman oldum beni çok üzdü.bende patlak veren beni kendimce yaralayan bir durumu paylaşmak istemiştim sadece.
kimseye artniyetim olmadı sadece bana düşüncesizce davranıldığını düşünüp kafamda büyüttüğüm konuyu dertleşerek rahatlamak istemiştim.ağlamak istiyorum kendimi küçük düşürmüşüm gibi hissettim.
tekrar TEŞEKKÜR EDERİM

lütfen böyle düşünmeyin. tabi ki konu açıp rahatlamak isteyebilirsiniz.
sadece bir yorumunuzla yanlış anlaşılma oldu onu da açıklayarak düzeltiniz.

üzülmeyin lütfen forumda yenisiniz anladım,burada konu açtığınızda eleştiriler ,olumlu yada olumsuz tepkiler olacaktır,kendinizi küçük düşürmüşsünüz gibi bir şey söz konusu olamaz ,duygusal bir dönem yaşadığınızı düşünüyorum ,lütfen sitenin sanal olduğunu yalnızca eleştirilerden kendinize sizi olumlu etkileyecek şekilde pay çıkarmanız gerektiğini unutmayın,çok çok geçmiş olsun tekrardan allah gönlünüze göre hayırlı evlat sahibi olmanızı nasip etsin inş,sevgiler.

sizinde herşey gönlünüzce olsun teşekkür ederim.

farklı fıkırlerıde alalım dıye konu açıyoruz çünkü durumun içindeyken çoktasağlıklı karar veremeyebılıyoruz 3. bi gerekiyor bazen hatamızı yada doğrumuzu söylesın dıye

oyuzden alınacak bişi yok sadece daha etraflı düşünmenıze yardımcı olur size olumsuz gelen yorumlar yıne bı kaybınız yok yanı

bu arada geçmiş olsun allah hayırlısını ve sağlıklısını nasıp etsin

Oncelikle gecmis olsun kimyasal gebelik dusuk degildir doktorunun bilgi vermesi gerekirdi. Bende yasadim adet olmamdan uc gun once ogrendim pozitif oldugunu sonra adet gunumde kanamam basladi. Suna sevin demisti doktorum cocugunuz oluyor. Bunu on kadindan sekizi yasiyormus ancak vucudunu iyi taniyan kadinlar hamile oldugunu anliyormus. Alinganlik etmissin sanki tabiki uzgunsun onun payi cok. Allah hayirlisi ile cocuk nasip etsi ama esinle sorunlari cok oncelikle.

Sonucta bu olay birtek sizin degil, esinizin de basina gelmis bir olay. Dusen bir bebek varsa, onun da bebegi. Onun da destege ihtiyaci olabilir ve bu destegi kendi ailesinden istemesi onun en dogal hakki. Biraz olaya esinizin de penceresinden bakabilirseniz sorun kalmaz. Ben esinizde bir hata goremedim. O "iki gelinden de bebek istiyorum" da abartilacak bir laf degil. Siradan bir laf, her ailede soylenmisligi vardir. Aile buyukleri illa ki evlenen ciftlerden bebek bekliyor, illa ki. Kimine torun, kimine yegen olacak. Kimsenin kimseye laf soktugu yok yani, rahat olun. Gecmis olsun bu arada.

Son düzenleme:
Bazı şeyleri yakın akrabalara anlatmakta sorun yok bence, saklamak isteme sebebiniz nedir bilemiyorum tabi.
Biz komşumuzun bile dış gebelik yaşadığını biliyorduk.

İnsanlar geçmiş olsun dediğinde acı tazeleniyor denmiş ama ailemizden birini kaybettiğimizde birilerinin başınız sağolsun demesinde de acı tazeleniyor. Sırf acı çekmeyelim diye onu da mı saklayalım. Üzülün, acı çekin sevdiklerinizle beraber neden tek başınıza yaşamak istiyorsunuz bunu? Ayrıca hamilelik bence sizin özeliniz değil, tek başınıza hamile kalmadınız sonuçta. Gerçekten sizinki anne de onunki ne? O da üzüntüsünü annesiyle paylaşmasın mı?

Başka sorunlar yoksa ben büyütülecek hiçbir şey göremedim. Kayınvalide de hamileliğin öğrenilir öğrenilmez dşük yapılmasından dolayı çok önemsememiş olabilir...

geçmiş olsun ancak kimyasal gebelik düşük değildir ki..ortada bebek yok aslında hamileik bile yok sadece gebelik var gibi gözükür.bunu bir çok kadın yaşar aslnda ama adet kanamasıyla birlikte yok olur..o yüzden bu konuda kendini çok yıpratma sen düşük yapmamışsın..

sen ailenle paylaşmışsın eşinde kendi ailesine anlatmak istemiş ben bunda çok garip ya da abartılacak bişey göremedim.mesela bende 3.ay bitene kadar hamileliğimi kimseye demeyelim dedim ama annem tüm sülalaye söylemiş yapacak bişey yok.

ancak k.validen çok ilgincime gitti,yani bir gelinine laf vurmak için diğer gelinini kullnamaya mı çalışıyor ya da bebekle ilgili laf vurma hakkını nasıl görüyor çözemedim,garip geldi.asıl üzülmesi gereken eltin bence,kadın henüz çocuk istemediği halde sanırım sürekli laf vurmalara maruz kalıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…