kayınvalidem düşük yaptığımı eşimin abisine,abiside karısına söylemiş

cemre2323

Üye
Kayıtlı Üye
3 Ağustos 2013
187
1
16
Ankara
kızlar merhaba;
sinirlerim çok bozuk.2 ay önce kimyasal gebelikle 5 haftalık düşük yaptım.neyse o durumu geçiyorum ki beni çok çok yıprattı...
eşime demiştim ki kimseye söylemeyelim sadece benim annem ve kızkardeşim biliyordu ki çok normal kadın olan benim çünkü.yok neymiş efendim benim annem biliyosa onun annesi de bilecekmiş.ama dedim bak sakın kimseye söylemesin.kv.de beni çok sever kızı gibi, gerçi öyle olmadığını anladım.neyse anlattı annesine annesi beni aradı sordu falan filan nasıl üzüldüğümü de gördü 48 kiloya düşmüştüm zaten zayıfım iyice zayıfladım.
eşimin abisininde çocukları olmadı daha yani eltim erteleyip duruyor haklı sebeplerinden.neyse aradan 1 hafta geçti kv.dem eltime laf sokmak için bizim eşlerin halası aramış onu iki gelinden de bebek bekliyorum demiş.ama nasıl bir bakışla söylüyor özellikle sizi dedi diyor.ben nasıl oldum zaten yeni bir şey atlatmışım ve beni kızı gibi gören kadın diğerine laf sokmak için benim ruh halimi hiç düşünmüyor.neyse bizde bozulduk tabi.neyse aradan geçti bayağı zaman eltim dediki cemre, kv.dem abisine söylemiş bak eşimde bana dedi ki bak cemre bebek düşürmüş onlar bile bebek düşünüyorda biz hala yapmadık diye.
çok sinirlendim annesine karşı çok soğudum ve eşimin nasıl bir tepki vereceğini tahmin edemediğim için anlatamadım eşime.annesini aramıyorum bile soğudum.
eşime eltime laf sokmak için beni düşünmeden konuştuğun anlatmıştım ama eşim dediki ne var bunda benim annem kötü niyetli değildir diye melek gösterdi.ve bu konuyu da açamadım tabi..
çok bunladım çolll soğudum hepsinden.
zaten eşimin uyk problemi nedeniyle konu açmıştım bakarsınız belki.
kafayı yicem artık
ve eşim hala bebek istiyor :( ama ben istemiyorum geleceğimizi göremiyorum çünkü

Son düzenleme:
artık herşey batıyor bana sinir hastası oldum resmen.neler yaşadım 2 senedir bilseniz.biliyorum allah dağına göre kar verir ama ben boşanmayı düşünecek kadar herşeyi kafama takıyorum.
herşeyi yaptım bu evlilik için sadece bencil olmayan bir eş istiyorum ama benim kocam sadece kendini düşünüyor ve ailesi pırlanta...

kızlar merhaba;
sinirlerim çok bozuk.2 ay önce kimyasal gebelikle 5 haftalık düşük yaptım.neyse o durumu geçiyorum ki beni çok çok yıprattı...
eşime demiştim ki kimseye söylemeyelim sadece benim annem ve kızkardeşim biliyordu ki çok normal kadın olan benim çünkü.yok neymiş efendim benim annem biliyosa onun annesi de bilecekmiş.ama dedim bak sakın kimseye söylemesin.kv.de beni çok sever kızı gibi, gerçi öyle olmadığını anladım.neyse anlattı annesine annesi beni aradı sordu falan filan nasıl üzüldüğümü de gördü 48 kiloya düşmüştüm zaten zayıfım iyice zayıfladım.
eşimin abisininde çocukları olmadı daha yani eltim erteleyip duruyor haklı sebeplerinden.neyse aradan 1 hafta geçti kv.dem eltime laf sokmak için bizim eşlerin halası aramış onu iki gelinden de bebek bekliyorum demiş.ama nasıl bir bakışla söylüyor özellikle sizi dedi diyor.ben nasıl oldum zaten yeni bir şey atlatmışım ve beni kızı gibi gören kadın diğerine laf sokmak için benim ruh halimi hiç düşünmüyor.neyse bizde bozulduk tabi.neyse aradan geçti bayağı zaman eltim dediki cemre, kv.dem abisine söylemiş bak eşimde bana dedi ki bak cemre bebek düşürmüş onlar bile bebek düşünüyorda biz hala yapmadık diye.
çok sinirlendim annesine karşı çok soğudum ve eşimin nasıl bir tepki vereceğini tahmin edemediğim için anlatamadım eşime.annesini aramıyorum bile soğudum.
eşime eltime laf sokmak için beni düşünmeden konuştuğun anlatmıştım ama eşim dediki ne var bunda benim annem kötü niyetli değildir diye melek gösterdi.ve bu konuyu da açamadım tabi..
çok bunladım çolll soğudum hepsinden.
zaten eşimin uyk problemi nedeniyle konu açmıştım bakarsınız belki.
kafayı yicem artık
ve eşim hala bebek istiyor :( ama ben istemiyorum geleceğimizi göremiyorum çünkü
ya anlatımınz eksik yada bu işte yanlışlık var kadın babaane olmak istediğini söylemiş iki evladından torunu olsun istiyo yani anlattıklarınz eksik değilse sizi kullanarak la sokmak falan yok ortada sırf kv torun istediğini söyledi diye mi geleceğiniz göremiyorsunuz??? eksiklik yada yanlışlık var gibi geldi bana

ya anlatımınz eksik yada bu işte yanlışlık var kadın babaane olmak istediğini söylemiş iki evladından torunu olsun istiyo yani anlattıklarınz eksik değilse sizi kullanarak la sokmak falan yok ortada sırf kv torun istediğini söyledi diye mi geleceğiniz göremiyorsunuz??? eksiklik yada yanlışlık var gibi geldi bana

kayıvalide torun istediğini mi söylemiş?,,sanırım cümlelerim devrik oldu.şöyle söyleyeyim.benim düşük yaptığımı bile bile sırf eltim çocuk yapmıyor diye ona laf sokmak için benim daha bir hafta olmuş olayımın ardından bunu düşünmeden söylemesi ve benim özelimi eşimin abisine anlatması benim zoruma gitti.gerçekten torun sevgisiyle söylese eltimi kenara çeker düzgünce konuşur diye düşünüyorum.ben zaten yeni düşük yapmışım.
geleceğimiz eşimle göremememin sebebi eşim kendi ve ailevi konularında bencil.ve dediğim gibi daha anlatamadığım konulardan dolayı..

ARKADAŞLAR şuna açıklık getireyim yanlış anlaşılma olmasın ben zaten hamileliğimi öğrendiğim bir gün sonra düşük oldu.yani hamile olduğumuda annem dahil kimse bilmiyordu.zaten hamile olduğumu herkes bilseydi düşük yaptığımıda herkes bilirdi..

Son düzenleme:
CANIM ÖZEL SORUNLARINI BİLEMEM TABİ AMA sanki o sorunlardan dolayı birazcık ön yargı var sende kv bi yanlış yapmış olsa bile geçirilen rahatsızlıklar aileler arasında konuşulp palaşılır yardımlaşılır benm yengemide babamyani kaynı götürdü hastaneye hatta bizde yattı düşük yaptığında sırf kendi evinde üşütüp daha kötü olmasın diye... azcık daha sakin kafa ile düşünün günümüzde allah muhafaza eften püften sebeplerle o kadar çok yuva yıkılıyo ki... nevzat tarhan kitaplarını okuyup programlarını dinleyin eşinzle fırsat buldukça acizane tavsiyem

eşinizin tavrı çok yalnış bebek düşmesede saklasanız belli bi aya kadar tamam annesı sevınsın dıye söylemek isterde ne demek senın annen bılıyorsa benımkide bilsin

artık herkes öğrenmiş geriye dönduremezsınız durumu en azından eşiniz anlamıştır belki söylemnın zararınıd ıcem ama pek anlamış gibi görünmuyor

kvdenızde size karşı kötü niyetli değil belki ama eltinize nispet için bunu kullanmasıda hoş değil

şuna açıklık getireyim yanlış anlaşılma olmasın ben zaten hamileliğimi öğrendiğim bir gün sonra düşük oldu.yani hamile olduğumuda annem dahil kimse bilmiyordu.zaten hamile olduğumu herkes bilseydi düşük yaptığımıda herkes bilirdi..

Bu ayri iste hamile kalmanla dusuk yapman bir olmus..
Yinede duyulmasinda ben sakinca goremedim:26:

tweety size soru sorduğunda olumsuz cevap vermişsiniz ,burada herşeyi paylaşmanıza rağmen birden özeliniz olmuş,aynı soruyu rengina (editör)sorduğunda altta açıklama gereği duymuşsunuz,bazı konularda bu tarz kişiye özel yaklaşımdan hiç hoşlanmadığımı belirtmek istiyorum,sizede geçmiş olsun,durumunuzu izah edip kv,elti nizede bir açıklama yapabilirdiniz bana göre ,sevgiler.

ben kendı tecrubeme göre söylıyeyım hiç ıyı gelmıyor acı tekrarlanıyor acayıp luzumsuz bılıyorum ama bı mahcubıyet oluyor
evet bunu düşünemedim yaşamadığım için:26: Allah kimseye yaşatmasın tabi:31:
tweety size soru sorduğunda olumsuz cevap vermişsiniz ,burada herşeyi paylaşmanıza rağmen birden özeliniz olmuş,aynı soruyu rengina (editör)sorduğunda altta açıklama gereği duymuşsunuz,bazı konularda bu tarz kişiye özel yaklaşımdan hiç hoşlanmadığımı belirtmek istiyorum,sizede geçmiş olsun,durumunuzu izah edip kv,elti nizede bir açıklama yapabilirdiniz bana göre ,sevgiler.

ben bu sorumu gerçekten merak ettiğim için sordum ama :31:

rkadaşlar hepinize çok teşekkür ederim zaman ayırdınız benim derdime.tabiki bu sorunu biyitip yuva yıkmak değil sebep saedec dertleşiyorum sizlerle.
kv.dem beni kızı gibi sevdiğini söyler hep bende annemden ayırmadım onu.ama zamanla gördüm gerçekleri.kv.dem bizden önce eşimin abisinin bebeğinin olmasını istiyor bunuda bildiğim için düşüncesiz konuşması ve özelm olan durumu taaa gidip eşime abisine anlatması zoruma gitti.ÇÜNKÜ ZATEN HAMİLE OLDUĞUMU HENÜZ KİMSE BİLMİYORDU.ZATEN HAMİLE OLDUĞUM BİLİNSEYDİ TABİKİ BU DUUM SAKLANMAZ.BEN ZATEN PLANSIZCA HAMİLE KALDIM VE ÖĞRENDİKTEN BİR GÜN SONRA DÜŞÜK YAPTIM.bilinseydi tabi bir geçmiş olsun duymak sorun olmazdı zaten.ayrıca kimsede geçmiş olsun falan demedi.takma kafana gene olursun dendi.
kimseyi gereksiz yere suçlamak değil amacım zaten.anlatmak istediğim eşim ve aile tarafı çok benciller..
hatta eşime ama bak annen abine falan anlatmaz dimi dedim içime doğmuş gibi.o da saçmala yapar mı annem o senin özelin kimseye anlatmaz benim annem bitanedir dedi.ve eşimin onlarla kavga etmesi korkumdan eşime hiçbişey anlatamadım.içime attım
burada sizlerle paylaşıyorum sadece

rkadaşlar hepinize çok teşekkür ederim zaman ayırdınız benim derdime.tabiki bu sorunu biyitip yuva yıkmak değil sebep saedec dertleşiyorum sizlerle.
kv.dem beni kızı gibi sevdiğini söyler hep bende annemden ayırmadım onu.ama zamanla gördüm gerçekleri.kv.dem bizden önce eşimin abisinin bebeğinin olmasını istiyor bunuda bildiğim için düşüncesiz konuşması ve özelm olan durumu taaa gidip eşime abisine anlatması zoruma gitti.ÇÜNKÜ ZATEN HAMİLE OLDUĞUMU HENÜZ KİMSE BİLMİYORDU.ZATEN HAMİLE OLDUĞUM BİLİNSEYDİ TABİKİ BU DUUM SAKLANMAZ.BEN ZATEN PLANSIZCA HAMİLE KALDIM VE ÖĞRENDİKTEN BİR GÜN SONRA DÜŞÜK YAPTIM.bilinseydi tabi bir geçmiş olsun duymak sorun olmazdı zaten.ayrıca kimsede geçmiş olsun falan demedi.takma kafana gene olursun dendi.
kimseyi gereksiz yere suçlamak değil amacım zaten.anlatmak istediğim eşim ve aile tarafı çok benciller..
hatta eşime ama bak annen abine falan anlatmaz dimi dedim içime doğmuş gibi.o da saçmala yapar mı annem o senin özelin kimseye anlatmaz benim annem bitanedir dedi.ve eşimin onlarla kavga etmesi korkumdan eşime hiçbişey anlatamadım.içime attım
burada sizlerle paylaşıyorum sadece

kime annesı dedıkoducu yada kötü gelirki eşinede hak vermek lazım belkide annesının söylemesınde bı sakınca görmedı oda

evet bunu düşünemedim yaşamadığım için:26: Allah kimseye yaşatmasın tabi:31:

ben bu sorumu gerçekten merak ettiğim için sordum ama :31:

evet ama aynı soruyu twetty sizden önce sorduğundaki verdiği cevabı okusaydınız ne demek istediğimi anlardınız,zaten iyi ki sizde sordunuz de özelinden çıktı açıklama gereği duydu arkadaş,ben yinede geçmiş olsun dileklerimi iletmek isterim.

yanlış anlamayın lütfen ben iki kişiye açıklama yapmak amacıyla alta yazdım.bu forumda daha yeni sayılırm.
birine ters birine açıklamalı konuştuğumu düşünmüyorum.kişi özel yaklaşım yapamamzaten kimseyi tanımıyorum.sadece bana zaman ayırıp derdimi paylaşan insanlara açıklama yapmaya çalışıyorum yanlış cümlelerimi gördüğüm an zaten elimden geldiğince düzeltmeye çalışıyorum.anlatımımda eksik kaaln birşeyi altta herkes görebilsin diye düzelttim sadece.ayrıca sizede teşekkür ederim

Son düzenleme:
Back
X