- 22 Haziran 2010
- 2.901
- 106
- 363
benimde daha önce bi kaybım var 9. haftada zorunlu kürtaj oldum.......... ilk bebek hevesiyle ailelere ve arkadaşlara söyledik tabi onlarda bütün çevreye........sonrası teselli etmeler,yeniden olur nasılsa demeler...........ama bazıları var ki sırf can yakma derdinde.......ben yeniden hamile kaldım şükür ki yolunda gidiyor...........ama daha dün benim daha önce bebek kaybettiğimi bilen bi akraba gördüm yolda çok iyi ayrıntılı olarak biliyordu ve direkt şunu söyledi eee senin doğum yapman lazım değil miydi temmuzda karnın daha 4-5 aylık gibi!! kadın herşeyi hatırlıyorda bebeğimi kaybettiğimi unutmuş defalarca konuşulmasına rağmen.. böyle zihniyette insanlar var sessiz kalmadım bozdum haliyle,niyeti biliyorum çünkü..........kimyasal gebelik gerçek gebelik sayılmıyor ama çift çizgiyi gördüğü anda insan hevese kapılıyor haklısın.......... kayınvaliden anlatmamalıydı belki ama eminim kötü niyetli bi cümle değil çünkü çok belli cümlelerinden...sen şu anda çok kırılgansın korkuyorsun ama eşinle aranı bunun için açma derim o da onun ailesi,annesi silip atması imkansız... sen kendini toparla eminim hamile kalmak isteyeceksin,, hayırlısıyla inşallah bu defa sağlıklı bi gebelik olur ve sağlıkla kavuşursun evladına........kendini yıpratma 

Son düzenleme: