biz kadınlar çok tuhafız sanırım niye böyle bişey söylediğimide açıklayayım aynı olay benim başıma geldi bende hamile olduğumu öğrendim o sabah kanamayla uyandım ve sonuç düşük plansız bir gebelikti zaten seyahatten dönmüştük meğer ben bütün gün gezip tozarken hamileymişim bilsem ya hiç gitmezdim ya da dikkat ederdim avm lerde kaç defa o güvenlik dedektörlerinden geçtim :26:
neyse öğrendik falan kanama olunca eşime dedim şimdilik kimseye birşey söylemeyelim oda tamam dedi ama benim annem anladı bi sıkıntım olduğunu yinede söylemedim testler bittikten sonra anlattım kardeşimde annemde çok üzüldüler sonra eşime dedim annenlere söyle sonradan başkasından öğrenirlerse ayıp olur eşim söyledi tam o sırada ben yanlarına gittim odaya ama kayınvalidem gülerek olsun olsun yine olur dedi bi geçmiş olsun desin diye bekledim ama
demedi en çok o kırdı kalbimi (çünkü sözde beni kızlarından ayırmazlar çok severler anladım ki samimi değillermiş bu sözlerinde ) küçük görümceme söyledik o çok üzüldü geçmiş olsun çok sancın oldumu diye sordu Allah razı olsun büyük görümcemi o aralar görmedik görsek yer uygun olmadı söyleyemedik ama şu anda bile düşünüyorum acaba söyledilerde biz söylemedik diye bişey demedi yoksa onlarmı söylemedi bilmiyorum ama isterdim ki bi geçmiş olsun desinler halimi sorsunlar vallahi öyle ilgi nazlanmak falanda istemezdim zaten istesem kanamam varken mevlütte deli gibi yardım etmezdim bütün kızlar otururken
bazı şeyler birikiyo işte benim kv daha önce eşimin arkadaşlarına olmuyo çocukları tedavi görüyolar demiş öyle bişey olmadı bizede sormadı zaten böyle bişeyi artık söyledimi söylemedimi bilmem ama böyle şeyler çok üzüyo insanı duyunca
dert bitmezki bu olayda da eşimin bi arkadaşı ve annesinin duyduklarındaki yorumu yalandır o milleti bizimde çocuğumuz oluyo demek için yalan söylemişlerdir olmuş Allaha havale ettim
neyse öğrendik falan kanama olunca eşime dedim şimdilik kimseye birşey söylemeyelim oda tamam dedi ama benim annem anladı bi sıkıntım olduğunu yinede söylemedim testler bittikten sonra anlattım kardeşimde annemde çok üzüldüler sonra eşime dedim annenlere söyle sonradan başkasından öğrenirlerse ayıp olur eşim söyledi tam o sırada ben yanlarına gittim odaya ama kayınvalidem gülerek olsun olsun yine olur dedi bi geçmiş olsun desin diye bekledim ama

bazı şeyler birikiyo işte benim kv daha önce eşimin arkadaşlarına olmuyo çocukları tedavi görüyolar demiş öyle bişey olmadı bizede sormadı zaten böyle bişeyi artık söyledimi söylemedimi bilmem ama böyle şeyler çok üzüyo insanı duyunca

dert bitmezki bu olayda da eşimin bi arkadaşı ve annesinin duyduklarındaki yorumu yalandır o milleti bizimde çocuğumuz oluyo demek için yalan söylemişlerdir olmuş Allaha havale ettim