kayinvalidem eltim

Busra1205

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
2 Ocak 2019
111
32
98
merhaba hanımlar. bir haftadır kayinvalideme gittiğim de bana hiç kızım annem demiyor inceden surekli boyle hitap ederdi. bugün aksam farkettim ki eltim varken bana böyle sert davranıyormus. eltim yokken annem kızım canim modu . bhju dile getirsem surekli suçlu kıskanç ben oluyorum sizce ne yapmalıyım.
kayinvalidem çocuğuma bakıyor o yuzden hergun görüşüyorum

Cok takmayın, ben kv ile telde her gün telefonla konuşurum, isten ciktim aradim diyelim efendim kuzum ya da efendim kızım diyerek acar teli.
Diyelim ki o gün eltimde , telefonu efendim (adimi ekleyerek) acar. Hemen anlarim orada olduğunu. Hic sorun etmedim bence siz de sorun edip kendinizi kafanızı mesgul etmeyin derim

Ay Allah aşkına çocuğum kızım dese , çocuğu kızı mı oluyorsunuz ?
Ben kimseyi kendi annem gibi, kendi evladım gibi sevemem mesela… kimsenin de başkasını kendi çocuğu gibi görebileceğini sanmam.
O yüzden bana kızım-evladım dese ne olur ne demese ne olur.
Ama tabii ki herkesin görüşü farklı olabilir bu konuda ama sanırım benim takılacağım en son konu bile olmazdı bu durum.

Benim kayinvalidem de eltim yoksa bana güzel sözler söyler sarılır öper o geldi mi sus pus olur 😅😅

Cok takmayın, ben kv ile telde her gün telefonla konuşurum, isten ciktim aradim diyelim efendim kuzum ya da efendim kızım diyerek acar teli.
Diyelim ki o gün eltimde , telefonu efendim (adimi ekleyerek) acar. Hemen anlarim orada olduğunu. Hic sorun etmedim bence siz de sorun edip kendinizi kafanızı mesgul etmeyin derim
Ne bileyim o kırılacak da ben kirilmayacak miyim anlamadim

merhaba hanımlar. bir haftadır kayinvalideme gittiğim de bana hiç kızım annem demiyor inceden surekli boyle hitap ederdi. bugün aksam farkettim ki eltim varken bana böyle sert davranıyormus. eltim yokken annem kızım canim modu . bhju dile getirsem surekli suçlu kıskanç ben oluyorum sizce ne yapmalıyım.
Bir de bayıl istersen Feriha

tumblr_pssbus8FEQ1wbxtp8_400.gifv

benim kendi oz annem, yaninda erkek kardesim varsa telefonda ses tonu bile degisir.. ha insan uzulup takmiyor mu ? e haliyle, ama siz bosverin... eltinin yaninda siz de kv yokmus gibi davranin, olsun bitsin :)

Amannn demezse demesin bu kadar takilmayin bence

Ya neden hep rekabet? Bana onu dedi ona demedi. Ona şunu dedi bana demedi. Dese ne demese ne, bu neyin ölçütü? Dert arıyorsunuz kendinize oturduğunuz yerde.

hiç böyle şeylere takılıp kendi kafamı meşgul edemem, siz de etmeyin
aranızda bir kavga gürültü yoksa, kızım annem dese ne demese ne

Back
X