- 24 Aralık 2014
- 5.292
- 7.080
- 398
- Konu Sahibi leylosvemecnun
Aslında kayınvalidemle aramda sorun yoktur bi kere terslemişliği olmadı ama şöyle bi olay meydana geldi.Benim boş gebelik yaşadığım anlaşıldı önce özel hastanede sonra araştırma hastanesine gittik 2 doktor da aynı şeyi söyledi evde düşük yapmayı bekliyorum yapmazsam kürtaj olacağım araştırma hastanesinde bunun stresi sardı beni çevremde kimse kürtaj olmadı bi bilgim yok kayınvalidem daha önce olmuş sadece o biliyor ama o özel hastanede narkozlu olmuş ben devlette olmaktan korkuyorum özele de durum yok neyse her gece sıkıntı basıyor bana ne olacak diye korkuyorum.Eşim beni öyle görünce WhatsApptan annesiyle yazışmış işte anne X çok korkuyor o korkunca ben de stres oluyorum falan.Kayınvalidem direkt annemden bahsederek "Anası 1 saatlik geldi ya konuşmamış mı kızınla korkma dememiş mi anlatamamış mı" oldu.Annemin böyle bir tecrübesi olmadı.Eşim de hayır o da benim başıma gemedi bilmiyorum dedi demiş.Kayınvalidem yine "Anası 1 saat durup gitti zaten ne konuşsun ilgilenmiyor vs vs" hani kızarak bişeyler demiş.Her lafında bi anası anası annemin bi adı var halbu ki adsız değil,normalde bu kadar kibar bi kadın annemden bahsederken kaba kaba konuşmuş.Ben konuşurum onunla korkmasın demiş.Eşim dün akşam mesajlaşırken bi garipleşti zaten ben de anlam verememiştim sabah erkenden uyanıp baktığımda mesajları gördüm.Annem yoğun tempoda çalışan biri babam da öyle.Dedem hasta hastaneye gidip babasıyla ilgileniyor bana gelip sadece 1 saat durabildi vakti yok bahane değil cidden yok.Ama kayınvalidem anneme takmış bi şekilde annemi yerden yere vurmuş kızını cesaretlendirmedi konuşmadı diye.Ben zaten canımın derdine düşmüşüm bir de bunu okuyunca çok üzüldüm.Annemin bilgisi olmayan bi konuda illa ki konuşması mı gerekirdi ? Gün içinde sürekli konuşuyoruz zaten elinde olmayan sebeplerden yanıma gelememesi eleştrilecek kabalaşacak bir sebep mi ? İlgilenmiyor dediği kadın 3 ay önce sırf yuvam dağılmasın diye vajinismus tedavisi olmam için çıkarıp 7 bin lira para vermiş bi insan çok zoruma gitti sizce bozulduğumu ona belli edeyim mi ? Eşim sağolsun ağzını açıp bişey dememiş annesine