Kayınvalidem eşime annemin dedikodusunu yaptı

leylosvemecnun

Son günüme kadar, kalp durana kadar❤
Kayıtlı Üye
24 Aralık 2014
5.292
7.080
398
Aslında kayınvalidemle aramda sorun yoktur bi kere terslemişliği olmadı ama şöyle bi olay meydana geldi.Benim boş gebelik yaşadığım anlaşıldı önce özel hastanede sonra araştırma hastanesine gittik 2 doktor da aynı şeyi söyledi evde düşük yapmayı bekliyorum yapmazsam kürtaj olacağım araştırma hastanesinde bunun stresi sardı beni çevremde kimse kürtaj olmadı bi bilgim yok kayınvalidem daha önce olmuş sadece o biliyor ama o özel hastanede narkozlu olmuş ben devlette olmaktan korkuyorum özele de durum yok neyse her gece sıkıntı basıyor bana ne olacak diye korkuyorum.Eşim beni öyle görünce WhatsApptan annesiyle yazışmış işte anne X çok korkuyor o korkunca ben de stres oluyorum falan.Kayınvalidem direkt annemden bahsederek "Anası 1 saatlik geldi ya konuşmamış mı kızınla korkma dememiş mi anlatamamış mı" oldu.Annemin böyle bir tecrübesi olmadı.Eşim de hayır o da benim başıma gemedi bilmiyorum dedi demiş.Kayınvalidem yine "Anası 1 saat durup gitti zaten ne konuşsun ilgilenmiyor vs vs" hani kızarak bişeyler demiş.Her lafında bi anası anası annemin bi adı var halbu ki adsız değil,normalde bu kadar kibar bi kadın annemden bahsederken kaba kaba konuşmuş.Ben konuşurum onunla korkmasın demiş.Eşim dün akşam mesajlaşırken bi garipleşti zaten ben de anlam verememiştim sabah erkenden uyanıp baktığımda mesajları gördüm.Annem yoğun tempoda çalışan biri babam da öyle.Dedem hasta hastaneye gidip babasıyla ilgileniyor bana gelip sadece 1 saat durabildi vakti yok bahane değil cidden yok.Ama kayınvalidem anneme takmış bi şekilde annemi yerden yere vurmuş kızını cesaretlendirmedi konuşmadı diye.Ben zaten canımın derdine düşmüşüm bir de bunu okuyunca çok üzüldüm.Annemin bilgisi olmayan bi konuda illa ki konuşması mı gerekirdi ? Gün içinde sürekli konuşuyoruz zaten elinde olmayan sebeplerden yanıma gelememesi eleştrilecek kabalaşacak bir sebep mi ? İlgilenmiyor dediği kadın 3 ay önce sırf yuvam dağılmasın diye vajinismus tedavisi olmam için çıkarıp 7 bin lira para vermiş bi insan çok zoruma gitti sizce bozulduğumu ona belli edeyim mi ? Eşim sağolsun ağzını açıp bişey dememiş annesine

Maalesef insanların fikirlerine hükmedemeyiz, yüzünüze söyleseydi pekala cevabını verirdiniz ama telefon karıştırıp kavga çıkartan insan durumuna düşmeden aynı ortamdayken annenizi yucelten okkalı bir kaç cümleyle sinyali vermiş olursunuz. Bu arada çok geçmiş olsun.

Maalesef insanların fikirlerine hükmedemeyiz, yüzünüze söyleseydi pekala cevabını verirdiniz ama telefon karıştırıp kavga çıkartan insan durumuna düşmeden aynı ortamdayken annenizi yucelten okkalı bir kaç cümleyle sinyali vermiş olursunuz. Bu arada çok geçmiş olsun.
Teşekkür ederim.Ben de o konuma düşmek istiyorum ama kayınvalidem gerçekten çok kibar bi insan karı denilmesine bile kızar.Anası anası diye bahsetmiş annemden apaçık kızmış dedikoduaunu yapmış ben zamanında tedavi görmeye gittiğimde annem 7 bin lira verirken onlar sadece uzaktan bakmışlardı.Bana dese çatır çatır bunları söylerdim ama bana diyemiyor biliyor cevabını vereceğimi

Siz annenizle hiç kayınvalidenizin dedikodusunu yapmıyor
musunuz sahiden? Çok büyük bir sorun görmedim ben ortada tavır falan yapmayın anne oğul konuşmuşlar size yansıyan bi şey yok.

Üslubu tavrı hiç hoş değil, ben olsam eşime de ona da söylerim.
Bu arada ben boş gebelik geçirdim, sakin olun kendi kendine düşüyor genelde, kürtaj çok düşük bir ihtimal.
sen benim telefonumu mu karıştırdın konumuna düşmek istemiyorum ama kızdım gerçekten.İnşallah kendiliğinden düşer ya zaten yeterince stresliyim hayırlsıyla kurtulsaydım

Fazla büyütmüyomusun olayı cik karsisina annemden ne istiyosun onun bilgisi olsa bni uyarir de ama fazla buyutuyosun bnden demesi :işsiz:
gecmis olsun allah yardimcin olsun

Siz annenizle hiç kayınvalidenizin dedikodusunu yapmıyor
musunuz sahiden? Çok büyük bir sorun görmedim ben ortada tavır falan yapmayın anne oğul konuşmuşlar size yansıyan bi şey yok.
Dedikodusunu yapacağım bir sorunum olmadı kayınvalidemin.Zaten olsa da anlatmam yeri gelir ben unuturum ama annem unutmaz araya kin sokmak istemem sorun olsa dahi

Dedikodusunu yapacağım bir sorunum olmadı kayınvalidemin.Zaten olsa da anlatmam yeri gelir ben unuturum ama annem unutmaz araya kin sokmak istemem sorun olsa dahi
Yani dedikodu dediğim ufak tefek sorunlar konunuzdaki örnek gibi. Anası demiş kadın alt tarafı ona bile kızmışsınız. Büyütüyorsunuz bence hiç üzerine düşecek bi durum yok. Umarım sorunsuz ve kolayca atlatırsınız bu boş gebelik sürecini. Hiç kafanıza takmayın bile :)

Cok geçmiş olsun. Birsey deyip belli etmeyin ama kv yaninda annenizi anlatip yuceltin arkadasinda dedigi gibi. Zaten ordan msji alir kendisi. Bildiginizi ima edin yani. Cok ayip anneniz doktor degil Sonucta size anlatsin bilgilendirsin.

Ben olsam eşime birşeyler söylemeden duramazdım:) ama çok da içinde büyütme olayı başka bir sorununuz yoksa boşver. Inşallah sen de sağlıklı bir şekilde atlatırsın sürecini. Is kürtaja kalırsa da hiç korkulacak bir şey yok . Ben 2 ay önce yaşadım ve hastaneden çıktığım gün bile hicbir şeyim yoktu. Zaten uyutularak yapılıyor . Ne oldu ne gitti anlamıyorsun

Kendi kendine ne kadar bi sürede düşüyor kaç haftalıkken?
Ben öğrendiğim de 6 haftalıktı yani boş gebelik olduğunu, 7 haftalıkken falan başlıyor zaten iki günde bir kan takibi yapılıyor, değerler düşmeye başlıyor.
Kanama çok uzun sürdü ama lohusalık gibi yaşadım, 38 gün sürdü.

İlk olarak kürtajdan korkulacak bir durum yok. Bazı düşüklerden sonra parça kaldığı için yine kürtaj olunabiliyor. Öyle korkulacak bir şey yok.
Siz kürtajdan bu kadar korkuyorsanız doğumu nasıl yapacaksınız Allah aşkına?
Çok kısa bir işlem uyuyup uyanıyorsunuz zaten. Ardından ağrı kesici veriliyor 2 saat içinde hastahaneden çıkıyorsunuz. Devlet hastahanesinde de böyledir..

Kv niz ikiyüzlü biri demek ki. Düşündüğünüz gibi bir değil. Ona göre tavır alın.

Eğer çok dert ediyorsanız eşinize "telefonunda bir şey ararken annenle olan sohbetini okudum. Annen beni hayalkırıklığına uğrattı. Annemden o şekilde bahsetmesi kafamdaki kv profilini yıktı. Demek ki baya dedikoducu biriymiş. Eğer bizim bir cinsel hayatımız varsa bil ki annemin yüklü maddi yardımı sayesinde. Senin bunu unutmuş olman da ayrı bir konu. Bir daha dedikodu yaparken dikkatli olun en azından ben görmeyeyim" deyin.
Ve kv nin yanında annenizi yüceltin. O anlar..

Aslında kayınvalidemle aramda sorun yoktur bi kere terslemişliği olmadı ama şöyle bi olay meydana geldi.Benim boş gebelik yaşadığım anlaşıldı önce özel hastanede sonra araştırma hastanesine gittik 2 doktor da aynı şeyi söyledi evde düşük yapmayı bekliyorum yapmazsam kürtaj olacağım araştırma hastanesinde bunun stresi sardı beni çevremde kimse kürtaj olmadı bi bilgim yok kayınvalidem daha önce olmuş sadece o biliyor ama o özel hastanede narkozlu olmuş ben devlette olmaktan korkuyorum özele de durum yok neyse her gece sıkıntı basıyor bana ne olacak diye korkuyorum.Eşim beni öyle görünce WhatsApptan annesiyle yazışmış işte anne X çok korkuyor o korkunca ben de stres oluyorum falan.Kayınvalidem direkt annemden bahsederek "Anası 1 saatlik geldi ya konuşmamış mı kızınla korkma dememiş mi anlatamamış mı" oldu.Annemin böyle bir tecrübesi olmadı.Eşim de hayır o da benim başıma gemedi bilmiyorum dedi demiş.Kayınvalidem yine "Anası 1 saat durup gitti zaten ne konuşsun ilgilenmiyor vs vs" hani kızarak bişeyler demiş.Her lafında bi anası anası annemin bi adı var halbu ki adsız değil,normalde bu kadar kibar bi kadın annemden bahsederken kaba kaba konuşmuş.Ben konuşurum onunla korkmasın demiş.Eşim dün akşam mesajlaşırken bi garipleşti zaten ben de anlam verememiştim sabah erkenden uyanıp baktığımda mesajları gördüm.Annem yoğun tempoda çalışan biri babam da öyle.Dedem hasta hastaneye gidip babasıyla ilgileniyor bana gelip sadece 1 saat durabildi vakti yok bahane değil cidden yok.Ama kayınvalidem anneme takmış bi şekilde annemi yerden yere vurmuş kızını cesaretlendirmedi konuşmadı diye.Ben zaten canımın derdine düşmüşüm bir de bunu okuyunca çok üzüldüm.Annemin bilgisi olmayan bi konuda illa ki konuşması mı gerekirdi ? Gün içinde sürekli konuşuyoruz zaten elinde olmayan sebeplerden yanıma gelememesi eleştrilecek kabalaşacak bir sebep mi ? İlgilenmiyor dediği kadın 3 ay önce sırf yuvam dağılmasın diye vajinismus tedavisi olmam için çıkarıp 7 bin lira para vermiş bi insan çok zoruma gitti sizce bozulduğumu ona belli edeyim mi ? Eşim sağolsun ağzını açıp bişey dememiş annesine

Ya annesi oğluna annen hakkın da bir şeyler demiş. Dedikodu mu oluyor bu ? Sen hiç birisiyle başkası hakkında bir şeyler konuşmuyor musun ?

Ayrıca sana bir şey dememiş, oğluna yazmış... Senin zaten o yazışmaları okuman hata..... Adı üstünde özel mesaj. İnsanlar birbirlerine sadece o kişinin okuyacağını düşünerek atıyorlar o mesajları...

Gidiyorsunuz adamların mesajlarını okuyorsunuz didik didik. Sonra bu neden bunu dedi, sen neden şunu demedin diye bir sürü problem çıkartıyorsunuz...

Zaten probleminiz var bir de bunu ortaya çıkartıp iyice sorun yaşamayın bence...

Geçmiş olsun öncellikle.

Üzgünüm ama eşinizin annesiyle arasında geçen muhabbet konu siz veya anneniz olsada sizi bağlamaz. Sizde anneniz ile kv hakkında eminim yeri geldiği zaman konuşmusunuzdur iyi veya kötü.
Kadının direk size veya annenize yaptığı birşey yok. Oğlu ile yazışmış. Siz yapmamaız gereken birşey yaparken tesadüf eseri görmüşsünüz. Annenizin maddi yardımı konuyla ne alaka orayıda anlamadım. O parayı vermeseydi kv istediğini söylebilirdi ama para verdiği için mi o hakkı kalmadı. İlginçsiniz.

Eşiniz geçmişi silmemiş, kötü olmuş. Ama zaten şu halinizde sizin telefonu karıştırıp açık arıcağınızı düşünmemiştir.

Back
X