Kayınvalidem eşime annemin dedikodusunu yaptı

Yok mesajı okuman hata da yok buna dedikodu denmez de. Boş laf hepsi. Bayağı dedikodu bu. İyi niyetle söylenmiş sözler değil.

Ben olsam eşime geçen telefonundan bir şeye bakarken annenle yazışmani gördüm. Niye annem için böyle konuşuyor ve sen de savunmuyorsun? Vajinismustan kurtulduysak bunu sağlayan annem, en azından bunu diyebilirdin derdim.

Kaynanaya da (böylesine kayinvalide denmez) her fırsatta annem hem maddi hem manevi hep yanımda mesajını verirdim. Haddini bilsin.

Buna dedikodu diyemeyiz biraz sitem etmiş yaninizda fazla kalmadığı için ilgisiz görmüş annenizi bence çok takmayın ayrıca çok çok çok geçmiş olsun rabbim sağlıklı gebelik versin

Kv seğil ama eşinin ağzının payını vermen lazım koca bulur ama anne asla

bence dedikodu değil yaptığı. annenizin sizinle manevi anlamda ilgilenmediğini düşünmüş. zamanında tedavi için para vermiş tamam de, böyle zor bir süreçte size daha ilgili olması gerektiğini düşünmüş demek ki.
ayrıca bi annenin çocuğunun moralini yükseltmek için illa aynı şeyi yaşaması gerekmez ki.
mesele şu herkesin tarzı ve tavrı farklı.
demek ki kayınvalideniz böyle bir durumda bir annenin çocuğunun fiziken yanında olmasını normal buluyor. anneniz de işi yoğun ve babası hasta olduğu için çocuğuna 1 saat ayırmayı yeterli görüyor.
farklı yaklaşımlar nedeniyle eleştirmiş.
siz de annenize yeri gelip kayınvalideniz için birşeyler söyleyebilirdiniz.
bu kadar büyütmemek lazım.

Kocanızdan da, kayınvalidenizden de bir cacık olmaz, net.
Zamanında bu insanlar size vajinismus olduğunuz için ayıplı ürün gözüyle bakıp annenizle konuşmak istememiş miydi?

Cokta takılacak bısey degıl bence annene konusma seklı kendı karakterını yansıtır kendı dusunsun. Sende ona gore davran. Bu arada bos gebelıkte nasıl oluyor o konuda bılgım yok ama ıkı kurtaj gecırdım narkozlu daha kotu denıldı bana doktor pek ıyı olmadıgı soyledı o yuzden ıkısıde normal devlette oldu cok kotu bısey degıl dogumdan daha kolay korkma cokta acı cekmıyorsunn

Mesajı gördüğümü belli ederdim, biraz uzak ve soğuk dururdum.
Hatta neden bu kadar anneme taktığını da sorardım.
Çünkü yüz bulunca dozu daha fazla arttırıyorlar.

Öncelikle geçmiş olsun. Dedikodu veya değil. İsin sonunda telefon karıştıran siz olduğunuz için siz suçlu olursunuz. Bu süreçte bunları düşünüp iyice germeyin kendinizi. Sağlığınıza kavuşmaya odaklanın.

Cok kafaya takmissiniz kvnizin kotu bir sey soyledigi de yok,kim olsa der anasi konussun yureklendirsin biraz diye. Daha onceden bos gebelik gecirmesine gerek yok,kurtaj olmasina da gerek yok sadece moral verecek yani. Kim olsa der anasi konussun kizcagizla diye. Ana kelimesi kaba bir kelime de degil ustelik.

Gecmis olsun bu arada. Moralinizi yuksek tutun.

Ben öğrendiğim de 6 haftalıktı yani boş gebelik olduğunu, 7 haftalıkken falan başlıyor zaten iki günde bir kan takibi yapılıyor, değerler düşmeye başlıyor.
Kanama çok uzun sürdü ama lohusalık gibi yaşadım, 38 gün sürdü.

Hadi ya ben 7+4 te felan ogrendim kürtaj dedi doktor direk ama bende iki kese vardı biri bi hafta kadar geriden geliyordu kürtaj sonrası kanamam olmadı doğru düzgün değerlerim 2 ayda sıfırlandı

Bana da aynı şekilde sitem etti annen gelmiyor etmiyor diye.Kadın Sabah 8 akşam 7 çalışıyor eve gelene kadar 8 oluyor anne biliyorsun dedemin yanına yetmeye de çalışıyor böyle diyorsun ama senin de baban hasta senin annen babanın başında olmasa sen de aynı şekilde babanın peşine koşacaksın sen de belki 2 ye 3 e bölünmek zorunda kalacaksın böyle yargılaman doğru değil.Evet yanıma gelemiyor ama telefonda molalarda sürekli konuşuyoruz o da böyle olsun istemez lütfen böyle düşünme dedim şimdi hiç ses etmedi bugün doktora gidicez hiç annen de gelsin falan demedi

bende boş gebelik yaşadım Dr yatis vermişti vajinadan iğne sikip iki hap verdiler içtim o gece sancıyla düşük yaptım kanaman varsa evde kendi düşer ama kanama yoksa rahmi uyarıp kanamayı baslatmalari lazım

Back
X