Kayınvalidem eşime beni şikayet etmiş.

Keşke uzaktan ev tutsaydınız.Yakın olduğunuz sürece bunları daha çok duyarsınız.

Ben de kv.nizin sizi kizi gibi gördüğünü düşünmüyorum biz kayinvalidemle gerçekten iyiyizdir yıllardır iç iceyiz cunku(sevgililik donemlerinden beri) bu arada arada tartisiyoruz ama asla eşimin haberi olmaz kendi aramizda konuşur çözeriz yani demem o ki eğer gerçek ana kizsaniz eşler bilmeden sorun çözülür zaten

Eşinin tavrı kötü değil ama.Yanlış mı anladım?Kızmamış bağırmamış hatta araya girmem demiş.Kızma adama.Kadın sinsi.İşi biliyor.Tatlı tatlı sokuşturuyor oğluşuna.Sen de öyle yap.Yoksa bak annem nasıl güzel konuştu sen direk nefret kustun der kalırsın.Mesafeni koru.Yine bildiğini yap.Sen de oyna onun gibi.Sevme,ortamlarda seviyor gibi dolan kim bilecek:)

Aynen eşimin tavrı kötü değil sadece üzgün böyle olduğu icin ama bana tavrı fln yok karışmam halledin aranızda dedi gece boyu trip atan bendim sanki o bisey yapmış gibi,sabah ise yolcu ettim o zaman da gayet iyiydi.aynen öyle yemin ederim isini çok iyi biliyor bi ben beceremiyorum.

Aynı apartmanda oturmanın mantığı nedir? Sık sık görüşmek değil mi?
Eşin yokken ve sen evdeyken kayınvaliden sana gelmeyi senin de ona gitmeni ve her gün görüşmenizi beklemiş. Aynı apartmanda oturmayı keşke baştan kabul etmeseydiniz. 15 sene annem anneannemle aynı apartmanda oturdu
Kendi kızı olmasına rağmen anneannem de hep şikayet ederdi soğuk duruyosun bana uğramıyosun vs

Mümkünse biraz uzağa taşının

Ben de kv.nizin sizi kizi gibi gördüğünü düşünmüyorum biz kayinvalidemle gerçekten iyiyizdir yıllardır iç iceyiz cunku(sevgililik donemlerinden beri) bu arada arada tartisiyoruz ama asla eşimin haberi olmaz kendi aramizda konuşur çözeriz yani demem o ki eğer gerçek ana kizsaniz eşler bilmeden sorun çözülür zaten

Değil mi bence de bu bildigin oğlunu dolduruyor hepimizi huzursuz ediyor

Kv ye git birdaha benimle ilgili bir sikintin olursa bana gel araya esimi koyma huzurumuz bozuluyor de.

Düşündüm aslında gerçekten çok canim sikildi bunu da düşündüm ama bilmiyorum muhattap olmak istemiyorum bi yandan da

Aynen eşimin tavrı kötü değil sadece üzgün böyle olduğu icin ama bana tavrı fln yok karışmam halledin aranızda dedi gece boyu trip atan bendim sanki o bisey yapmış gibi,sabah ise yolcu ettim o zaman da gayet iyiydi.aynen öyle yemin ederim isini çok iyi biliyor bi ben beceremiyorum.

Zamanla öğrenirsin becermeyi sıkma canını.Sen de üzülüyor gibi yap.Taktiğe taktik.Eşinle de arayı düzelt.İtme o tarafa doğru.Yanında tut.İnşallah iyi olur herşey.

Gelinim değil kızım , yalanına inanmayan bir ben değilim herhalde :) nedir bu kayinvalidelerin doğurmadığı insanlara analık yapma hevesi :D

Mesafeni koru , hatta 4 güne alışmışken 1 haftaya çıkar .. kocaman kadinla hergün hergün ne konuşacaksın(arkadaş olsaydı farkli) , otur dersine çalış ..

Değil mi bence de bu bildigin oğlunu dolduruyor hepimizi huzursuz ediyor
Bence mesafenizi korumakla beraber asla eşinize bu durumdan yakınmayın evet zor ama nötr olun bu konuda siz şikayet ettikçe anneye daha fazla düşer hiç yorum yapmadan devam edin hayatınıza aile hayatınızın bekası icin

Aynı apartmanda oturmanın mantığı nedir? Sık sık görüşmek değil mi?
Eşin yokken ve sen evdeyken kayınvaliden sana gelmeyi senin de ona gitmeni ve her gün görüşmenizi beklemiş. Aynı apartmanda oturmayı keşke baştan kabul etmeseydiniz. 15 sene annem anneannemle aynı apartmanda oturdu
Kendi kızı olmasına rağmen anneannem de hep şikayet ederdi soğuk duruyosun bana uğramıyosun vs

Mümkünse biraz uzağa taşının

Sık sık görüşmek değil Evi olduğu icin orda oturuyoruz kira olmasın diye.Bizde bi aile olduk sonuçta her gün birlikte olmak saçma gidip geliyoruz daha ne yapayım ki ?Esim yokken kendi anneme de gidebilirdim bi kaç gün ama evde kaldım.uzak olsam da gel derdi.malesef şimdilik mümkün değil teşekkürler yorumunuz icin

Eşim 4 gün kadar yurt dışına gitmişti nikahımız vardı benim tazminatlı iş çıkışım için erken kıymıştık annemin evindeydim tabi daha düğün e 2 ay vardı , kayınvalidem bana küsmüştü o dönemde gidip onda kalmadığım için ne alakaysa!
Eşime bişey dememişti ama o hareketinden sonra mesafemi koydum , şimdi hiç niye geldin gittin demez hatta o arar iki gün aramazsam..
böyle devam edin yoksa sonu gelmez

Gelinim değil kızım , yalanına inanmayan bir ben değilim herhalde :) nedir bu kayinvalidelerin doğurmadığı insanlara analık yapma hevesi :KK70:

Mesafeni koru , hatta 4 güne alışmışken 1 haftaya çıkar .. kocaman kadinla hergün hergün ne konuşacaksın(arkadaş olsaydı farkli) , otur dersine çalış ..

Aynen öyle ama o anlamıyor değil mi ben kızıymışım ama o oğlunu vermemiş bi de sürekli bunu söyler Tamam teşekkür ederim yorumunuz icin

Eşim 4 gün kadar yurt dışına gitmişti nikahımız vardı benim tazminatlı iş çıkışım için erken kıymıştık annemin evindeydim tabi daha düğün e 2 ay vardı , kayınvalidem bana küsmüştü o dönemde gidip onda kalmadığım için ne alakaysa!
Eşime bişey dememişti ama o hareketinden sonra mesafemi koydum , şimdi hiç niye geldin gittin demez hatta o arar iki gün aramazsam..
böyle devam edin yoksa sonu gelmez

O da bir garip cidden ne alakaysa mesafeye devam tamam teşekkür ediyorum

canım bende senin gibiydim
hep ben öyle birşey yapmadım deyip kendimi savunurdum
ama kv köşelerde bana istediğini derdi oğlunun yanında canım cicim
noldu sonunda boşanma aşamasına geldik
ama çok şükür ki eşim anladı kimin neler yaptığını
şimdi onlar hakkında iyi kötü hiç birşey konuşmuyorum
bizden mutlusu yok
aramda kv mesafe var çok huzurluyuz
ben yapmadım deyince erkek hemen ne yani benim annem yalan mı söylüyor modunda oluyor

Aynen öyle oluyor canim.kocaman kadın yalan mi söylerbende öyle yapacağım.allah bozmasın huzurunuzu mutluluğunuzu

O da bir garip cidden ne alakaysa mesafeye devam tamam teşekkür ediyorum
sakın taviz verme.
eşine şikayet ettiğinde arkadaşların dediği gibi sen daha çok üzül. asla kırmak istemem de eşine.
ertesi gün kv ye madem kızın gibi görüyorsun, çekinmeden bana da söyleyebilirsin de.

yalnız cezasını da kes. kocanla aranı bozmaya çalıştığı için görüşmeyi azalt. sadece eşin varken görüş.

ne kv ye ne eşlere taviz verilmez. yoksa tepene çıkarlar, bir daha indiremezsin.

kv senin annen değil uzak akraban, o kadar

ayrıca mesafe candır.

sakın taviz verme.
eşine şikayet ettiğinde arkadaşların dediği gibi sen daha çok üzül. asla kırmak istemem de eşine.
ertesi gün kv ye madem kızın gibi görüyorsun, çekinmeden bana da söyleyebilirsin de.

yalnız cezasını da kes. kocanla aranı bozmaya çalıştığı için görüşmeyi azalt. sadece eşin varken görüş.

ne kv ye ne eşlere taviz verilmez. yoksa tepene çıkarlar, bir daha indiremezsin.

kv senin annen değil uzak akraban, o kadar

ayrıca mesafe candır.

Tamam teşekkür ederim yorumlarınız icin ben hep mesafeden yanayım bi de bu sinsilik iyice soğuttu zaten dediğiniz gibi yapacağım böyle söyledi diye daha sık görüşmeyeceğim

Back
X