Esinin git onu anneme soyle beni karistirmayin demesi senin icin buyuk sans. Bu demek ki esin tamamen anneci biri degil. Bence aynen dedigini yap ve asla sesini yukseltip kavga moduna girmeden anne neden esime boyle soyledin de. Bunu soyleyip huzurumuzu beden bozdun ki benim yapim bu. Bir daha ogluna soyleyip aramizdaki huzuru bozmak yerine kizin gibi gordugun icin direkt benimle paylasirsan cok mutlu olurum de. Ama ustune dediki demiski yorumu yapma evine cik.
Bir ornekle aciklayim benim kv ler gezmeyi falan hic sevmez biz yeni evliyiz her ay bi sehir disina gidiyoruz bunlar surekli soylenmis ki hafta sonu icin 2 gunlugune yakin bir yere gidecektik esim annemlere soylemeyelim dedi tamam sen nasil istersen dedim. Biz yola cikacakken kv gorunceme gelmis biz de gorumce ile ayni binadaydik ve valizlerle karsilastik. Hayirdir nereye dedi ben kesin simdi luzumsuz bisey der diye hemen uzaklastim ordan bi bahaneyle. Bize hayirli yolculuklar falan demedi 5 karis suratla arkamizdan bakti. Yola ciktik esimin surat da oyle. Dedim yaa bu ne cek kenara ben gitmiyorum ben kafa dagitmaya gidiyorum senin surata bak boyle olduktan sonra evimde otururum dedim. Annem gitmeniz sart mi dedi de ne isiniz var dedi de ondan canm sıkıldı dedi ben de kusura bakma da annene sadece bize hayirli yolculukla allaha emanet olun demek duser ona ne ki evim ayri yolum ayri dedim. Esim de bana deme anneme de dedi ona da derim dedim ve aradim o anda acti telefonu dedim anne nasilsin iiyim falan iste anne sana birsey soracagim sen neden durduk yere huzurumuzu bozuyorsun dedim sok oldu sesi cikmadi bak yola ciktik esimin morali cok bozuk boyle tatile mi gidilir dedim ben bisey yapmadim dedi boyle boyle demisin ya dedim yöoo o yanlis anlamis dedi. E peki bize neden hayrli yolclklar dilemedin 5 karis suratla ardimizdan baktin dedim ayy olur mu kizim sana oyle gelmis ben uykusuzdum da ondan dedi. Haa oyle mi anne neyse demek ki esim yanlis anlamis dedim kapattim :))))
Ondan sonra ne zamam bi yere gidecek olsak ehhh canim olsun gidin allaha emanet olun tavriyla karsilastim