Kayınvalidem eşime beni şikayet etmiş.

Teşekkür ederim ne güzel cozmussunuz insallah bende öyle yapabilirim
daha evliliğin çok yeni mesafeli ama yakın bu düzeni ayarlayabilirsen hiçbir sorun yaşamazsın ...
kimseye saygısızlık yapmadan nedenlerini güzelce açıklayarak eşine de annen annen demeden orta yolu bulabilirsin bence..
yorumlardan az çok anladığım kadarıyla 3 ay lık süre içerisinde öyle gözle görülen aman aman büyük sorunlar yaşamamışsın.
kayınvaliden kötü biri olsaydı 3 ayda 30 defa can sıkmak için bahane bulurdu emin ol..
ön yargılı olma yarın öbür gün bebeğin olduğunda yavrunu ona emanet edebilirsin..
en önemlisi dediğim gibi eşini hiç bu işlere karıştırıp adamı ortada bırakma bence

Şimdilik sıkmıyor bunaltmıyor ama emin olamıyorum ara sıra sende alttan al diyebilir.simdi kendiniz halledin ben karışmıyorum diyor

hah işte bizim başımız da böyleydi beni karıştırmayın kendiniz halledin aynı cümleler canım eşin benimkinin aynısı

kv n tıpkısının aynı benimki gibi. böyle insanlara samimi görünüp oynayacaksın aynı onların yaptığı gibi.seni çok iyi anlıyorum oynadığını samimi olmadığını görüyorsun ama doğrucu davutluk sadece onun ekmeğine yağ sürmek oluyor. gör işte canlı örneğim karşında. onlara onlar gibi olacaksın...

Değil mi haklısın onların taktığını yapan kazanıyor yoksa dusman biz oluyoruz

Altlı üstlü oturuyorsunuz. Ortada da şimdiye kadar varolan ciddi bir problem yoksa 4 gün boyunca kadının kapısını çalmamanızda bı garip. Kadın adım atmış zaten yemeğe falan çağırmış yalnız kalmayın diye.
Zaten öyle sürekli bir arada olalım isteyen bir kadın olsa ayrı yemek yemenizden herşeyinizin ayrı olmasından da şikayetçi olur ki ne mutlu size bu konuda belli bir mesafe olmasına iki taraf da anlayış göstermiş.

Bi önceki gün zaten onlarlaydim yemek cay eve yatmaya çıktım.diger günde dışardan okuyorum derslerim var onları dinliyorum yemeğimi de yedim sırf onlar çağırdı diye niye ineyim ki güzellikle söyledim teşekkür ettim beni düşündüğü icin ama o tripli bi şekilde kapattı.gun içinde dediğim gibi evde değil çok nadir.

Tavrınızı aynen devam ettirirseniz karakterinizin bu olduğunu zamanla anlar. Eşiniz üzülmesin diye daha sıcak davranmaya çalışırsanız bak oğluma şikayet ettim nasıl da değişti diye zafer kazanmış havalarına girer. Tavrınıza aynen devam edin bence. Ama uygun bi zamanda benimle ilgili üzüldüğün kırıldığın şeyler olursa benimle paylaşırsan üçümüz için de iyi olur oğlun rahatsız olmuş arada kalmaktan diyin.

daha evliliğin çok yeni mesafeli ama yakın bu düzeni ayarlayabilirsen hiçbir sorun yaşamazsın ...
kimseye saygısızlık yapmadan nedenlerini güzelce açıklayarak eşine de annen annen demeden orta yolu bulabilirsin bence..
yorumlardan az çok anladığım kadarıyla 3 ay lık süre içerisinde öyle gözle görülen aman aman büyük sorunlar yaşamamışsın.
kayınvaliden kötü biri olsaydı 3 ayda 30 defa can sıkmak için bahane bulurdu emin ol..
ön yargılı olma yarın öbür gün bebeğin olduğunda yavrunu ona emanet edebilirsin..
en önemlisi dediğim gibi eşini hiç bu işlere karıştırıp adamı ortada bırakma bence

Çok şükür büyük sorunumuz hiç olmadı kötü biri diyemem ama akıllılık yapıyor iste sevmiyorum bunu eşime pat pat söylemiş o da bi çıktı moral bozuk bana anlatıyor tabi ki iyi olmak isterim ama bu benim susup onun şikayetiyle olmaz biraz da onun anlayışlı olması gerekmiyor mu daha çok yeniyiz zamanla belki de iyi olacağız

Sıkıntı buyumesin huzurum kaçmasın istiyorum ama bilmiyorum arkadaşların da dediği gibi bi kez alttan aldım mi devamı gelecek gibi

Bence bi seferlik deneyin bir daha olursa elinizde koz olur. Annen hep boyle yapıyor benncok uzuluyirum ne yapsam gozund giremiyorum filan der kiskirtmayi geri çevirirsiniz.

Tavrınızı aynen devam ettirirseniz karakterinizin bu olduğunu zamanla anlar. Eşiniz üzülmesin diye daha sıcak davranmaya çalışırsanız bak oğluma şikayet ettim nasıl da değişti diye zafer kazanmış havalarına girer. Tavrınıza aynen devam edin bence. Ama uygun bi zamanda benimle ilgili üzüldüğün kırıldığın şeyler olursa benimle paylaşırsan üçümüz için de iyi olur oğlun rahatsız olmuş arada kalmaktan diyin.

Nişanlılıktan bu zamana kadar hep böyleydim sorarlardı hatta yapım böyle size karşı değil derdim hala da ayni sevgi saygı konusunda sıkıntı yok onun istediği iliski tarzı bana göre değil konuşacağım evet

Bi önceki gün zaten onlarlaydim yemek cay eve yatmaya çıktım.diger günde dışardan okuyorum derslerim var onları dinliyorum yemeğimi de yedim sırf onlar çağırdı diye niye ineyim ki güzellikle söyledim teşekkür ettim beni düşündüğü icin ama o tripli bi şekilde kapattı.gun içinde dediğim gibi evde değil çok nadir.

Daha üç aylık evlisin çok yeni. İllaki bir orta yol bulursunuz. Çok sıkma canını. Hoşgörülü olmaya çalış. Bu kadın evli olduğun sürece senin hayatında olacak.
Onunla konuş o zaman ama kavga modunda değil sakin sakin. Ben zaten gündüzleri evde olmuyorum. Akşamları da işim olduğu oluyor yorgun olduğum oluyor. Fırsat buldukça geliyorum zaten yanına neden gelmeyeyim ki falan şeklinde. O utansın böyle bir şeyi sorun yaptığı için. Görmüş geçirmiş insansın anlayış bekliyorum biraz senden ben daha yolun başındayım falan deyip onun da omuzlarına biraz yük yükleyebilirsin.

Çok şükür büyük sorunumuz hiç olmadı kötü biri diyemem ama akıllılık yapıyor iste sevmiyorum bunu eşime pat pat söylemiş o da bi çıktı moral bozuk bana anlatıyor tabi ki iyi olmak isterim ama bu benim susup onun şikayetiyle olmaz biraz da onun anlayışlı olması gerekmiyor mu daha çok yeniyiz zamanla belki de iyi olacağız
Kayınvalidenin şikayet etmesi normal değil zaten
Benim demek istediğim “anne eşime böyle demişsin çok üzüldüm yeni yemek yemiştim ve ders çalışıyodum “ dersen bir daha şikayet etmeye yüzü olmaz canım. Aynı zamanda eşine söylediği herşeyin senin kulağına geldiğini öğrenmiş olur

Bence bi seferlik deneyin bir daha olursa elinizde koz olur. Annen hep boyle yapıyor benncok uzuluyirum ne yapsam gozund giremiyorum filan der kiskirtmayi geri çevirirsiniz.

Sorunlu uyumsuz bi tip değilim inanin yeri geldi üst üste kaç gün görüştüğümüzü biliyorum hiç sıkıntı yapmadım elimden geleni yapıyorum zamana bıraktım hayırlısı olsun

Daha üç aylık evlisin çok yeni. İllaki bir orta yol bulursunuz. Çok sıkma canını. Hoşgörülü olmaya çalış. Bu kadın evli olduğun sürece senin hayatında olacak.
Onunla konuş o zaman ama kavga modunda değil sakin sakin. Ben zaten gündüzleri evde olmuyorum. Akşamları da işim olduğu oluyor yorgun olduğum oluyor. Fırsat buldukça geliyorum zaten yanına neden gelmeyeyim ki falan şeklinde. O utansın böyle bir şeyi sorun yaptığı için. Görmüş geçirmiş insansın anlayış bekliyorum biraz senden ben daha yolun başındayım falan deyip onun da omuzlarına biraz yük yükleyebilirsin.

Haklısınız en mantıklısı konuşmak sanırım teşekkürler yorumunuz icin:)

Kayınvalidenin şikayet etmesi normal değil zaten
Benim demek istediğim “anne eşime böyle demişsin çok üzüldüm yeni yemek yemiştim ve ders çalışıyodum “ dersen bir daha şikayet etmeye yüzü olmaz canım. Aynı zamanda eşine söylediği herşeyin senin kulağına geldiğini öğrenmiş olur

Anladım haklısınız teşekkür ederim yorumunuz icin:)

Karakterinden ödün verme seni böyle kabul etsinler , işine gelince kızım gibi derler işlerine gelmeyince el kızı deyip kaynanalık yaparlar . Mesafe iyidir saygını koru ve sen onlar hakkında mecbur kalmadıkça eşine şikayet etme kötü senolursun.

aynen devam edin. zamanla herkese karsi boyle biri oldugunuzu anlayacaktir.

Bende sizin gibiyim.iyide olsan,kötüde olsan "onların kafasındaki profile uymadığın sürece" senden şikayet edecekler..o yüzden mesafenizi korumaya devam edin böyle tiplerle içli dışlı olunmaz..bizim gibi mesafeli tiplerin kaynanayla altlıüstü oturmasını imkansız buluyorum.. keşke baştan kabul etmeseydiniz.şahsım adına benim gibi biri yapamaz..sevmiyorum dipdibeliği..insanlar saygıyı koruyamıyor.

Bak canim ben esim icin hakli olmama ragmen 1 kere ozur diledim alttan aldim ama onun ardi arkasi kesilmedi.1 kere taviz verdigindw gerisi geliyo.birak sen bozma mesafeni.ve bi yolunu bulup baska eve tasinin altli ustlu olmayin.

Back
X