- 19 Aralık 2016
- 128
- 70
- 48
- 31
merhaba canım benim konularıma bak benzer...çünkü biz de çok yakın oturuyoruz ve bir kez bile çağırdıklarında gitmesem sorun oluyordu. kv durup durup küstü, olaylar büyüdü derken 1 senedir konuşmuyoruz, eşim boşanmayı düşünüyor. eşinin şu an sana bir şey söylememesi bu durumu kabul ettiği anlamına gelmez, çünkü bende öyle sanmıştım ki eşimin bana olan tavrı, konuşmaları, ve hatta şu an benle boşanma konusunda konuşması beni şoke etti. eşin geleneksel aileci bir tipse bugün takmayacaksa yarın takacak. ve en büyük hata benim yaptığım gibi yakın oturmak olmuş.
kv ler gelinlere söz geçirmek için oğullarına şikayet etmeyi pek sever, kızım gibi seviyorum falan asla inanma benimki de öyle diyor ama bana annene davrandığın gibi davranamazsın da diyor :) unutma o kv...
bence git kv ile konuş, konuşmadıkça olaylar büyüyecek tıpkı bende olduğu gibi. baştan konuşmazsan olaylar çok büyür, bende gidip konuşmaya karar verdim 1 sene üstüne bakalım neler olacak. bence baştan müdahale et ki böyle uzak durdukça kv seni daha çok şikayet edecek eşine gibime geliyor. çünkü eşin böyle konulara önem vermeseydi kv ona söylemez eşin de sana iletmezdi.
canlı örneğim karşında şu an boşanma aşamasında "hakkında karar verilecek" kişiyim...
Üzüldüm durumunuza ayni yolun bası gibi sanki benim olayım geleneksel aileye önem verir aynen zamanla patlak verebilir bilmiyorum konuşmak istemeyerek de olsa konuşacağım başka seçenek yok,teşekkür ederim yorumunuz icin insallah siz de yoluna koyarsınız