- Konu Sahibi elmakurdu43
öncelikle benimle aynı duyguları yaşayan bir çok bayan arkadaşım oldugunu öğrenmiş oldum yeni evli sayılırım 1,5 yıl oldu çocuğumuz yok çünkü evlenirken herşeyi eşimle beraber aldık ailelerimizden maddi anlamda destek almadık çünkü biz bakıyorduk onlara kendimiz için çalışmak daha güzeldi benim derdim kayınvalidem ve onla olan çatışmalarımız her aldıgımın her yaptıgımın hesabını sormaya kalkması olumsuz davranış sergilemesi bu da yetmezmiş gibi ağzını bozarak cevap vermesi beni çok geriyor eşimde farkında ama annemle seni idare etmek zorundayım diyor bende diyorum herkes oldugu gibi kabullenmeli değişememki dedim saygılısın hürmetlisin haketmiyosun diyor ama elimde değil çalışan biriyim tatil günümde erkenden bendeler hepsi diğer gelini ve oğluyla bu insan sabah erken kalkmayabilir kocasıyla yalnız kalmak isteyebilir düşüncesi yok üstelik biz o hafta dışarda isek beni niye götürmediniz deyip duruyor lütfen bana yardım edin bugüne kadar gelmek istediği yere gelme demedim ama son damla taştı artık eşimle hem balayı hemde yıllık izinde gezmeye gideceğimizi duydu seni köyüne bırakıp ordan devam ederiz deyince olmaz bende gelecem sizinle dedi şaşırdım kaldım tabi kalırsın köyünde dedim hayır bende gelecem sizinle dedi kayınbabam kızdı ona napıyım kıskandım dedi allah aşkına ben bu kadından yakamı nasıl kurtarıcam eşimle hiç kavgamız olmadı 1,5 yılda üzüldüysemde ailesi yüzünden üzüldük benim temizlik yapışım gelini ve kendini geriyor çünkü çok pisler saygımı bozmadan gerekeni yapmak istiyorum çok düşkün annesine o yüzden aramı bozmak istemiyorum eşimle ama annesinin yaptııklarınada üüzülme takma kafana diyor offfffffffffff yardım edin lütfenn