elmakurdu şimdi benim kıskanç kayınvalidemin söylediklerini yazsam roman olur...
sırf o kadının davranısları yüzünden eşimle kaç kez kavga ettim bilmiyorm..hele hakkım hiçç helal etmiyorum, hesaplaşacaz mutlak.
Ben görüşmüyorum eşimin ailesiyle, fakat kadının kıskanclık krizleri hala devam ediyor...aylardır benden haber alamıyor ve beni sürekli arkadan eşime kötülüyor, suan farklı memleketlerdeyiz.... eşim bazen morali çok bozuk oluyor.. soruyorum bişey yok diyor.. ama o gün teline baktıgım zaman defalarca annesiyle görüşmüş oluyor.. fakat bu görüşmelerin bu kadar abartıldıgı zaman annesiyle kavga ettini adım gibi biliyorumm..
gectigimiz günlerde 3 gün boyunca aradı annesini, annesi teline cevap vermedi... dün yine eşim aradı, biraz konustular...
yani benim eşimi terbiye yapmaya calışıyor sürekli.... kavgayla, triple onu baskı altına almaya calışıyor...
ben çok üzülürdüm annesinin neden onu üzdüğünü anlamazdım, çünkü kadın, en bastan beni istememişti.. eşim benle evlendi diye onun burnundan getirmeye calışıyor bu evliliği...
herneyse şu var.... annesi neler neler yapıyor.... ama hergün ısrarla aramaya devam ediyor eşim..1 gün bile aramamazlığı yok.. hani haksız yere kendisini çok üzen bir annesi var, farkında ama tepki vermiyor....ve eşim alttan almaya çalıştıkça kadın daha çok dominantlaşıyor... eziyor resmen... artık bende üzülmüyorum ne yapayım eşim de biraz kaşınıyor diye düşünüyorum... çünkü sürrekli alttan alıyor. tepemize çıkardı o yüzden... bende kimsenin pışpışlamasını yapamayacagımdan dolayı normal olan tarzımı begenmediler...annesi şirretliğiyle beni korkutmaya calıştı ama ben ne yaptım.... koptum... bitti..uğraşamam ben kıskanc hasta hkaynanayla...
yani hastalık derecesinde kıskanç bir kaynanayı allah dost basına vermesin.... kendilerine hayatı zindan ettikleri gibi, oğullarının yuvasının mutlulugunuda bozuyorlar...